Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christiD είπε

Υπάρχει φωτογραφία από το πως τα είχαν αποθηκεύσει τον προηγούμενο χειμώνα όπως αναφέρεται πιο πανω ?

Airport-Customs.jpg

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε χωματερή να ηταν. 

Αν δεν ληφθούν δρακόντεια μέτρα αυτό θα συνεχίζεται αν πέσουν πρόστιμα μεγάλης χρηματικής αξίας μια χαρά θα φοβηθούν όταν θα υποχρεωθούν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, risingsun είπε

Σημερα παρελαβα 2 δεματακια απο 20 γεναρη!Απο 28 δεκεμβρη τα κλαιω...

Μια από τα ίδια δύο δέματα από Ιανουάριο μου ήρθαν σήμερα. 

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα wish δεν ξέρω τι να κάνω δεν ήρθαν κάτι usb και επειδή είχα ζητήσει πριν 2 μήνες περίπου επιστροφή χρημάτων σε 2 δέματα που δεν ήρθαν σε 2 μήνες και εδώ και 2 μήνες δεν με αφήνει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση επειδή ζήτησα επιστροφή και μου έληξε και η προθεσμία επιστροφής σε δέμα που δεν ήρθε εδώ και 2 μισή μήνες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christiD είπε

Αν τυχόν έχουν καταστραφεί λόγω βροχής ή τραγικού τρόπου αποθήκευσης δε θα είχε μαθευτεί κάτι? Τόσο ομερτά πια από τους υπαλλήλους. Από οποιονδήποτε δλδ άλλον.

Το ίδιο το κράτος χάνει τόσα λεφτά φαντάζομαι. Αν τυχόν λειτουργούσαν σωστά θα είχαν μαζέψει τόσα 3ευρα. Πόσο πιο προφανές δικαιώμα ενός πολίτη να παραγγέλνει το 2018 κάτι και να φτάνει σε αυτόν σε εύλογο διάστημα..ο άλλος έκανε το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες to 1890...🙄

Υπάρχει φωτογραφία από το πως τα είχαν αποθηκεύσει τον προηγούμενο χειμώνα όπως αναφέρεται πιο πανω ?

υπάρχει ένα βίντεο από τα Κινέζικα Ταχυδρομεία

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα wish δεν ξέρω τι να κάνω δεν ήρθαν κάτι usb και επειδή είχα ζητήσει πριν 2 μήνες περίπου επιστροφή χρημάτων σε 2 δέματα που δεν ήρθαν σε 2 μήνες και εδώ και 2 μήνες δεν με αφήνει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση επειδή ζήτησα επιστροφή και μου έληξε και η προθεσμία επιστροφής σε δέμα που δεν ήρθε εδώ και 2 μισή μήνες. 

Το wish ειναι λιγο περιεργο,γι'αυτο αποφευγω να αγοραζω απο κει.Το aliexpress εχει περισσοτερη ασφαλεια.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dinos234 είπε

μακριά από Wish, μiα φορά αγόρασα μια microsd και ήταν μαϊμού, μου έδωσαν μεν τα λεφτά πίσω αλλά δεν ξανά αγόρασα  τίποτα από δαύτους

Δημοσ.

Συνήθως έρχονται λιγάκι ποιο γρήγορα από wish έχω κάνει παραγγελίες έχουν έρθει αλλά τώρα να μου βγάζει μήνυμα αναξιόπιστος και ότι ζήτησα πολλές επιστροφές 2 ζήτησα που να ζητούσα και παραπάνω έλεος και έχασα και τα χρήματα μακάρι να ξεκλειδωθει η εξυπηρέτηση θα φάνε γερό κράξιμο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzimbeam είπε

υπάρχει ένα βίντεο από τα Κινέζικα Ταχυδρομεία

Καλα κανω και παιρνω μονο μικρο ρουχα απο κινα η πραγματα με πολυ μικρο βαρος....Εκει εκπαιδευουν τον νεο Ronaldo :P

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα μετά από 32 μέρες την πρώτη μου παραγγελιά απο Κίνα (Banggood) και περιμένω άλλη μια μέχρι το τέλος της εβδομάδας από Geekbuying.

Και τα δυο δέματα κάτω τον 22€ και με tracking.

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα που διαβάζω είχα αρχίσει να προβληματίζομαι, αλλά όλα πήγαν καλά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thant είπε

Σήμερα παρέλαβα μετά από 32 μέρες την πρώτη μου παραγγελιά απο Κίνα (Banggood) και περιμένω άλλη μια μέχρι το τέλος της εβδομάδας από Geekbuying.

Και τα δυο δέματα κάτω τον 22€ και με tracking.

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα που διαβάζω είχα αρχίσει να προβληματίζομαι, αλλά όλα πήγαν καλά.

Να ξερεις οτι με priority απο banggood μπορεις να παρεις και πιο ακριβα πραγματα(κινητα,λαπτοπ κ.α)χωρις να φοβασαι τελωνεια και λοιπα επειδη περνανε απο ευρωπη.

Κυριως το προβλημα ειναι τα μικρα δεματα,που χανεται το tracking οταν φυγει το δεμα απο κινα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, risingsun είπε

Να ξερεις οτι με priority απο banggood μπορεις να παρεις και πιο ακριβα πραγματα(κινητα,λαπτοπ κ.α)χωρις να φοβασαι τελωνεια και λοιπα επειδη περνανε απο ευρωπη.

Κυριως το προβλημα ειναι τα μικρα δεματα,που χανεται το tracking οταν φυγει το δεμα απο κινα.

Δεν υπάρχει έστω και ελαχιστο ρίσκο; Εχω ακούσει οτι και με αυτη τη μέθοδο δεν εξασφαλίζεσαι 100% για να αποφύγεις το τελωνειο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, stathias είπε

Καλησπέρα,

έχω κανει μια παραγγελία από Κίνα μέσω eBay στις 3/1/2019.

H εταιρεία μεταφοράς από τι βλέπω είναι η orangeConnex.

Στο 17Tracking λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 13/1 και στις 20/1 βρικόταν στο AMU Athens, έκτοτε καμία ενημέρωση δεν υπήρξε.

2019-01-20 18:19

GR, ATHENS AMU, Arrived in country

2019-01-13 07:15

GR, ELEFTHERIOS VENIZELOS INTL, Flight landed in destination country

2019-01-08 19:20

HK, HONG KONG, Flight departed from origin country

2019-01-05 05:33

CN, SHENZHEN, Departed from facility

2019-01-04 14:11

CN, SHENZHEN, Processed at facility

2019-01-04 09:22

CN, SHENZHEN, Arrive at origin facility

2019-01-04 07:15

CN, DONGWAN, Regional distribution center departed

2019-01-04 03:09

CN, DONGWAN, Regional distribution center arrived

2019-01-03 22:16

CN, SHENZHEN, Consolidation facility departed

2019-01-03 22:06

CN, SHENZHEN, Consolidation facility arrived

2019-01-03 16:40

CN, Package received

2019-01-03 13:50

CN, Shipment data received (Customer Service email: [email protected])

Τι ακριβώς είναι αυτό το AMU και είναι λογικό το ότι έχει κολλήσει εκεί?

Επίσης το site των ΕΛΤΑ δε αναγνωρίζει το tracking number EE1000139606868DH01040003A0A

Καλησπέρα,

Εμένα είναι από τις 9/1/2019  στο Athens AMU. Δεν πρόκειται να έρθει ποτέ πάρτο απόφαση και πες τους να σου δώσουν τα λεφτά πίσω! 

Δημοσ.

Έως 50 μέρες κάνουν πάντα σχεδόν να έρθουν τα δέματα Ιανουαρίου τουλάχιστον τα περισσότερα έρχονται σιγά σιγά είδη μου έχουν έρθει λίγα  τώρα είναι οι μέρες τους. Τα δέματα Οκτωβρίο-δεκεμβριου είναι που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...