Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά μην υπερβάλλουμε

Απλά έχουν θέμα τώρα τελευταία (από Δεκεμβριο) με τις καθυστερήσεις

Έχω λάβει άπειρα δέματα untracked

Εκατονταδες κυριολεκτικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Καλά μην υπερβάλλουμε

Απλά έχουν θέμα τώρα τελευταία (από Δεκεμβριο) με τις καθυστερήσεις

Έχω λάβει άπειρα δέματα untracked

Εκατονταδες κυριολεκτικά.

Δεν ειναι τωρα τελευταια.

Απο Οκτωβρη ειναι.

Προφανως ναι,πλεον πιο πιθανο ειναι το τζοκερ αφου και Ιανουαριο εκανα το λαθος και εκανα 3 παραγγελιες,και εχουν φτασει Ελλαδα και δεν εχει ερθει καμια.

• Like 1

Από Οκτώβριο υπάρχει αυτό το θέμα οι μισοί πωλητές μου ξανά είχαν στείλει τα δέματα ξανά αλλά και πάλι άφαντα από ότι κατάλαβα τα δέματα που περιμένουμε Οκτωβρίο με Δεκέμβριο υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα τα δέματα Ιανουαρίου από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον έρχονται κανονικά. 

• Like 1

Εγω παντως, δεν εχω παραλαβει ακομη κανενα δεμα, ουτε απο Ιανουαριο...

Και να σας πω τον φοβο μου; Φοβαμαι μην παγιωθει αυτη η κατασταση, και ειτε αργουν υπερβολικα, ειτε χανονται δεματα. Και μετα, αντιο εξω κοσμε....

Ηδη νιωθω 'τυψεις' με τοσα refund που ζητησα και πηρα, αλλα προφανως δεν μπορει να συνεχιστει ετσι...τι να λεμε...

• Like 2

2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εγω παντως, δεν εχω παραλαβει ακομη κανενα δεμα, ουτε απο Ιανουαριο...

Και να σας πω τον φοβο μου; Φοβαμαι μην παγιωθει αυτη η κατασταση, και ειτε αργουν υπερβολικα, ειτε χανονται δεματα. Και μετα, αντιο εξω κοσμε....

Ηδη νιωθω 'τυψεις' με τοσα refund που ζητησα και πηρα, αλλα προφανως δεν μπορει να συνεχιστει ετσι...τι να λεμε...

Ιανουαρίου έχουν ακόμη συνήθως μεχρι 50-60 μέρες. Δυστυχώς κι εγώ έχω έχω ζητήσει αρκετά refund αν και δεν μου αρέσει το να κάθομαι πόσες ώρες να βγάζω άκρη με τον καθένα αλλά δεν μπορώ να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια να χάσω τα χρήματα όταν οι ελπίδες χάνονται πλέον για να έρθουν. Τα σενάρια είναι πολλά είτε χάθηκαν αλλά πολλοί λένε ότι δεν γίνεται είναι μεγάλα τα δέματα πως έρχονται και συμφωνώ άλλα να κλάπηκαν ομαδικά ο ένας να καλύπτει των άλλον αλλά και εκεί παρά είναι η να όπως ανέφεραν τελευταία παίζει να τα είχαν ξεχασμένα στην βροχή και να χάλασαν να ξεθώριασαν διευθύνσεις στοιχεία κτλ. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω στρατού δεν μπαίνω με την ίδια συχνότητα με παλαιότερα και είπα σήμερα να κάνω μια επίσκεψη μιας και έχω τα ίδια προβλήματα.Απο 6-7 δέματα untracked που παρήγγειλα αρχές δεκέμβρη τα 2 δεν έχουν έρθει ακόμα.Επίσης σε 3 μέρες κλείνει 2μηνο δέμα μου συστημένο απο Ιαπωνία που είναι κολλημένο σε «άφιξη ταχυδρομικής αποστολής» και σήμερα άλλο συστημένο απο Ιαπωνία κλείνει μήνα.Ωραία πράγματα.Ακόμα και το καλοκαίρι καλύτερα δουλεύανε

Επεξ/σία από Elmago1925

Έπαθα γνήσιο σοκ σήμερα παιδιά. Παραγγελία από Κίνα 30/1. Το έστειλε ο πωλητής 1-2 μέρες αργότερα. ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΩΡΑ.

ο σάκος έφτασε Ελλάδα 6/2 και ήταν σε αναμονή παρουσίασης από τις 10/2. Περίμενα εβδομάδες επι εβδομάδων αναμονή και τσουπ τώρα μόλις χτύπησε το κουδούνι μου.

τι στο καλό, μυρίστηκαν ιδιωτικοποίηση και ειπαν να δουλέψουν για τα ματια του κόσμου; 

έστειλα μέϊλ στο [email protected] και τους είπα ότι μου λείπουν 13 μικροδέματα ,παραγγελίες του τελευταίου τριμήνου του 2018,

τους λέω ότι στο www.17track.net βλέπω ότι είναι στην Ελλάδα και δείτε τι απάντησαν οι δουλευταράδες:

''Επισημαίνεται ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δεν φέρουν καμία ευθύνη για όποιες καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, αναφορικά με την διαχείριση ταχυδρομικών αντικειμένων που φέρουν αριθμούς κατάθεσης μη ανιχνεύσιμους σύμφωνα με το επίσημο Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα  και το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης ταχυδρομικών αντικειμένων της Εταιρείας μας.''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασικά! Εγώ τους είχα ρωτήσει Δεκέμβριο του 2018 για αντικείμενο που ήταν σε φάση αναμονής παρουσίασης στο τελωνείο για σχεδόν 2 μήνες και τι μου απάντησαν; 

«Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος και σύμφωνα με το Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες,  σας πληροφορούμε ότι η αποστολή στην οποία περιέχεται το εν λόγω ταχυδρομικό αντικείμενο αφίχθη στην Ελλάδα στις 06.08.2017 και βρίσκεται σε διαδικασία εισόδου στο τελωνείο.»

Ακόμα και έτσι να ήταν, ΤΟ ΜΕΙΛ ΑΥΤΟ ΕΣΤΑΛΗ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ 1,5 ΧΡΟΝΟ. 

συνεπως, απλά δεν κοιτάνε απολύτως τίποτα. Γράφουν μια βλακεία για να ξεφορτωθούν το μειλ και να συνεχίσουν τα καφεδάκια τους. 

Επεξ/σία από marmagia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα και εσυ το 17τρακ βρηκες να αναφερεις?

Προφανως τα ελτα δεν εχουν σχεση με οποιοδηποτε αντιστοιχο σαϊτ.

Λινκ απο το σαϊτ εντοπισμου των ελτα δεν υπαρχει?

Επεξ/σία από kosutasu22

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε

Καλα και εσυ το 17τρακ βρηκες να αναφερεις?

Προφανως τα ελτα δεν εχουν σχεση με οποιοδηποτε ντιστοιχο σαϊτ.

Λινκ απο το σαϊτ εντοπισμου των ελτα δεν υπαρχει?

τους έδωσα τα logistics numbers που έχουν τα untracked μικροδέματα, στην σελίδα των ΕΛΤΑ (εντοπισμός) δεν βγάζει κάτι γι αυτά,

στο παρελθόν έχω δεί ότι για όσα είναι από China Post και αρχίζουν από U και τελειώνουν σε CN τα δείχνει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Κι εγώ προσπάθησα να δω κάποια δέματα στα ΕΛΤΑ αλλά δεν μου έβγαλε κανένα. 

Γενικά όσο δεν γίνονται έλεγχοι να πέσουν μεγάλα πρόστιμα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. 

• Like 1

Τα untracked μικροδέματα τωρα που κολανε?

Τον αριθμο αυτων των αντικειμενων τον μαθαινεις οταν παραλαβεις το ιδιο το αντικειμενο η την επιστολη του τελωνειου.

Αριθμος συμβατος με τα ελτα που δεν δινει αποτελεσματα σημαινει πως το αντικειμενο δεν εχει φτασει ακομα.

Εαν μεσω του σαϊτ της χωρας αποστολης η τριτου σαϊτ εχεις τη δυνατοτητα να μαθεις τον Ελληνικο αριθμο μικροδεματων κλπ τοτε σιγουρα βρισκεται εδω και θα φαινεται και στο σαϊτ των ελτα.

Για αυτους ομως ηταν η πιο αναμενομενη απαντηση τη στιγμη που εμπλεξες ενα ασχετο σαϊτ στο αιτημα σου οπως το 17τρακ

1 λεπτό πριν, kosutasu22 είπε

Τα untracked μικροδέματα τωρα που κολανε?

Τον αριθμο αυτων των αντικειμενων τον μαθαινεις οταν παραλαβεις το ιδιο το αντικειμενο η την επιστολη του τελωνειου.

Αριθμος συμβατος με τα ελτα που δεν δινει αποτελεσματα σημαινει πως το αντικειμενο δεν εχει φτασει ακομα.

Εαν μεσω του σαϊτ της χωρας αποστολης η τριτου σαϊτ εχεις τη δυνατοτητα να μαθεις τον Ελληνικο αριθμο μικροδεματων κλπ τοτε σιγουρα βρισκεται εδω και θα φαινεται και στο σαϊτ των ελτα.

Για αυτους ομως ηταν η πιο αναμενομενη απαντηση τη στιγμη που εμπλεξες ενα ασχετο σαϊτ στο αιτημα σου οπως το 17τρακ

στις παραγγελίες στο Ebay και στο Aliexpress σου δίνουν logistics number με αυτό τα παρακολουθείς στο 17track έως το σημείο που φεύγουν από Κίνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έχω κανει μια παραγγελία από Κίνα μέσω eBay στις 3/1/2019.

H εταιρεία μεταφοράς από τι βλέπω είναι η orangeConnex.

Στο 17Tracking λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 13/1 και στις 20/1 βρικόταν στο AMU Athens, έκτοτε καμία ενημέρωση δεν υπήρξε.

2019-01-20 18:19

GR, ATHENS AMU, Arrived in country

2019-01-13 07:15

GR, ELEFTHERIOS VENIZELOS INTL, Flight landed in destination country

2019-01-08 19:20

HK, HONG KONG, Flight departed from origin country

2019-01-05 05:33

CN, SHENZHEN, Departed from facility

2019-01-04 14:11

CN, SHENZHEN, Processed at facility

2019-01-04 09:22

CN, SHENZHEN, Arrive at origin facility

2019-01-04 07:15

CN, DONGWAN, Regional distribution center departed

2019-01-04 03:09

CN, DONGWAN, Regional distribution center arrived

2019-01-03 22:16

CN, SHENZHEN, Consolidation facility departed

2019-01-03 22:06

CN, SHENZHEN, Consolidation facility arrived

2019-01-03 16:40

CN, Package received

2019-01-03 13:50

CN, Shipment data received (Customer Service email: [email protected])

Τι ακριβώς είναι αυτό το AMU και είναι λογικό το ότι έχει κολλήσει εκεί?

Επίσης το site των ΕΛΤΑ δε αναγνωρίζει το tracking number EE1000139606868DH01040003A0A

Επεξ/σία από stathias

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...