Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως επειδή είναι γνωστός μου ο ταχυδρόμος. 

Παίζει και αυτό επειδή δεν πληρώνονται να λένε κάποιοι σιγά μην τους τα στείλω ας κάνουν παράπονα μήπως και ακουστεί και μας πληρώσουν πχ. 

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Ίσως επειδή είναι γνωστός μου ο ταχυδρόμος. 

Παίζει και αυτό επειδή δεν πληρώνονται να λένε κάποιοι σιγά μην τους τα στείλω ας κάνουν παράπονα μήπως και ακουστεί και μας πληρώσουν πχ. 

Και εμενα ειναι γνωστος αλλα δεν σημαινει πως θα θυμαται τον αριθμο ταυτοτητας μου απεξω. Ισως απλα εχει τυχει και δεν σου εχουν ερθει συστημενα.

9 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

ΕΛΤΑ: Κίνδυνος για στάση πληρωμών στους εργαζομένους

https://www.ethnos.gr/ellada/21814_asfyxia-sta-elta-kindynos-gia-stasi-pliromon-stoys-ergazomenoys-vid

Ενταξει εδω που τα λεμε τα ΕΛΤΑ ειναι ακομα ενα κομματι του Δημοσιου που ο καθενας εβαζε με ρουσφετι ατομα. Δεν βλεπω πχ νοημα να υπαρχουν 3-4-5 υποκαταστηματα σε αρκετους Δημους.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα μου ήρθε mail από το customer service των ΕΛΤΑ σχετικά με ένα δέμα που είναι στο τελωνείο από τις 26/11/2018 και δεν είχα ενημέρωση από κανέναν τους τόσο καιρό. Μου απάντησαν ότι δεν διαχειρίζονται πλέον αποστολές με χώρα καταγωγής το ΛΑΟΣ διότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Έχει συμβεί σε κανέναν ή έχει ακούσει τίποτα τέτοιο? Ή να πάω για καταγγελία?? 

Δημοσ.

Καλά νέα, μου ήρθε σήμερα παραγγελία ebay (κουπόνι) από Nov 29, 2018 . Αυτή την εβδομάδα μου ήρθε κι άλλο πακετάκι από Ευρώπη που είχα παραγγείλει Οκτώβριο.

Δημοσ.

Εντελλει αν τα δεματα τα εχει φαει η μαρμαγκα,

θα αναγκαζομαστε οι παραγγελιες να γινονται μονο με track number με οτι και αν σημαινει για το κοστος αυτο.

Και dispute να κανεις, δεν κερδιζεις κατι σοβαρο,

εσυ θες να παρεις κατι συγκεκριμενο και το περιμενεις, αν ακυρωθει ναι μεν παιρνεις τα λεφτα σου

αλλα δεν εκανες και την δουλεια σου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tornado είπε

Μισό ευρώ και με track Number δύσκολο το κόβω... 

Aν εχεις καταστημα και αγορασεις τα νουμερα για 100 παραγγελιες, ειναι υπεραρκετο.

58 λεπτά πριν, coxy13 είπε

Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα μου ήρθε mail από το customer service των ΕΛΤΑ σχετικά με ένα δέμα που είναι στο τελωνείο από τις 26/11/2018 και δεν είχα ενημέρωση από κανέναν τους τόσο καιρό. Μου απάντησαν ότι δεν διαχειρίζονται πλέον αποστολές με χώρα καταγωγής το ΛΑΟΣ διότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Έχει συμβεί σε κανέναν ή έχει ακούσει τίποτα τέτοιο? Ή να πάω για καταγγελία?? 

Μου εχει συμβει δεμα να μπει Ελλαδα και να γυρισει Σιγκαπουρη οπως ηρθε με την δικαιολογια "απαραδεκτο" Φαινεται με το που πατησε ελλαδα αρχισε να πουλαει τρελα, και οι δικοι μας δεν τα σηκωνουν αυτα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tornado είπε

τωρα εγω παιρνω πχ slime για το πιτσιρικι 50 λεπτα, να βαλω και track number?

Πραγματικα δεν αξιζει για δεματα τοσο μικρης αξιας...

Η το tracking πραγματικα να ειναι ευτελους αξιας(π.χ 50 λεπτα)η απλα ξεχναμε τα μικοδεματα.

Υ.Γ Οι κινεζοι θα βρουνε την ακρη πιστευω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, risingsun είπε

Πραγματικα δεν αξιζει για δεματα τοσο μικρης αξιας...

Η το tracking πραγματικα να ειναι ευτελους αξιας(π.χ 50 λεπτα)η απλα ξεχναμε τα μικοδεματα.

Υ.Γ Οι κινεζοι θα βρουνε την ακρη πιστευω...

παιρνω καμποσες τετοιες χαζομαριτσες για αυτο ακριβως το λογο, επειδη εχουν μισο - ενα  αντε εναμιση ευρω.

Τετοια λοιπον περιμενω καμια εικοσαρια δεματακια ορφανα προς το παρον.

Να δω τι θα τα κανω, προς το παρον υπομονη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tornado είπε

παιρνω καμποσες τετοιες χαζομαριτσες για αυτο ακριβως το λογο, επειδη εχουν μισο - ενα  αντε εναμιση ευρω.

Τετοια λοιπον περιμενω καμια εικοσαρια δεματακια ορφανα προς το παρον.

Να δω τι θα τα κανω, προς το παρον υπομονη.

Και γω το ιδιο,οπως ολοι.Περιμενω μπολικα απο τον δεκεμβρη που ειναι προς το παρων χαμενα...Σε αυτα που μου ληγει σε λιγες μερες το buyer protection ζητησα καποιες μερες ακομα.Ειναι μια λυση πριν το dispute!

• Thanks 1
Δημοσ.

υπαρχει μια μικρη ελπιδα μηπως και ξεμπουκωσει η κατασταση και σου ερθουν τιποτα τσουβαλια με τα του Δεκεμβρη....

Αλλα οσο μου φερνει ο ταχυδρομος δεματα ιανουριου τοσο απελπιζομαι....

Σημερα μου ηρθε παραγγελια 25 Ιανουαριου, πρωτη φορα πηρα πακετο με βαρια καρδια!

Που ειναι τα αλλα ρε φιλε?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tornado είπε

υπαρχει μια μικρη ελπιδα μηπως και ξεμπουκωσει η κατασταση και σου ερθουν τιποτα τσουβαλια με τα του Δεκεμβρη....

Αλλα οσο μου φερνει ο ταχυδρομος δεματα ιανουριου τοσο απελπιζομαι....

Σημερα μου ηρθε παραγγελια 25 Ιανουαριου, πρωτη φορα πηρα πακετο με βαρια καρδια!

Που ειναι τα αλλα ρε φιλε?

Και μενα ο ταχυδρομος μου εφερε χτες ενα απο 20 ιανουαριου και πριν λιγες μερες απο τις 7 ιανουαριου.Τα αλλα τωρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

Δημοσ.

Sorry για το crosspost, αλλά ίσως εδώ να είναι πιο σχετικό σημείο:

Καλησπέρα guys, πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο νήμα γιατί έχει συμβεί το παρακάτω και δεν ξέρω πως να το χειριστώ.

Συγγενείς που μένουν στην Αγγλία μας έστειλαν ένα πακέτο μέσω amazon.co.uk και ήρθε μετά από καιρό αναμονής "ειδοποιητήριο αντικειμένου εξωτερικού με δασμούς" από τα Ελτά στο οποίο θα πρέπει να πληρώσω ~14 ευρώ ΦΠΑ + 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμού. Κοιτάω το tracking του πακέτου και βλέπω το παρακάτω (Η Αγγλία που φαίνεται στο tracking; ) :

Package status: In transit
Destination: Unknown
Origin: Greece
2019-02-12 10:14 PARADEISOU AMAROUSIOU - ELTA, ITEM ARRIVED AT
2019-02-12 05:41 ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH LOADED (--> PARADEISOU AMAROUSIOU - ELTA)
2019-02-11 19:11 ATHENS PARCEL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> PARADEISOU AMAROUSIOU - ELTA)
2019-02-11 19:00 ATHENS PARCEL CENTER, ITEM ARRIVED AT
2019-02-11 17:11 ATHENS PARCEL CENTER, ITEM ARRIVED AT
2019-02-08 21:14 ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH UNLOADED
2019-02-08 20:17 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), DISPATCH CLOSED (--> ATHENS PARCEL CENTER)
2019-02-08 17:29 ATHENS AIRMAIL CENTER, ΙTEM RETURNED FROM IMPORT CUSTOMS
2019-02-05 13:51 ATHENS AIRMAIL CENTER, ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS
======================================

Περνάνε τελωνείο προϊόντα που αγοράζονται από την Αγγλία; Έχει ενεργοποιηθεί το Brexit; Θεωρείται ήδη εκτός E.E.;
Έχω αγοράσει στο παρελθόν από amazon.co.uk και δεν είχα κάποιο θέμα!

Υπάρχει κάποιο σφάλμα στη διαδικασία και πρέπει να διεκδικήσω να παραλάβω ανέξοδα ή είναι έτσι τα πράγματα;
Ευχαριστώ

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Καλησπέρα guys, πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο νήμα γιατί έχει συμβεί το παρακάτω και δεν ξέρω πως να το χειριστώ.

Συγγενείς που μένουν στην Αγγλία μας έστειλαν ένα πακέτο μέσω amazon.co.uk και ήρθε μετά από καιρό αναμονής "ειδοποιητήριο αντικειμένου εξωτερικού με δασμούς" από τα Ελτά στο οποίο θα πρέπει να πληρώσω ~14 ευρώ ΦΠΑ + 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμού. Κοιτάω το tracking του πακέτου και βλέπω το παρακάτω (Η Αγγλία που φαίνεται στο tracking; ) :

2019-02-12 05:41 ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH LOADED (--> PARADEISOU AMAROUSIOU - ELTA)
2019-02-11 19:11 ATHENS PARCEL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> PARADEISOU AMAROUSIOU - ELTA)
2019-02-08 20:17 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), DISPATCH CLOSED (--> ATHENS PARCEL CENTER)

Περνάνε τελωνείο προϊόντα που αγοράζονται από την Αγγλία; Έχει ενεργοποιηθεί το Brexit; Θεωρείται ήδη εκτός E.E.;

Υπάρχει κάποιο σφάλμα στη διαδικασία και πρέπει να διεκδικήσω να παραλάβω ανέξοδα ή είναι έτσι τα πράγματα;
Ευχαριστώ

Το οτι αγορασαν κατι απο το Αμαζον Αγγλιας δεν σημαινει οτι εφυγε απο αποθηκη στην Αγγλια. Υπαρχουν τριτοι πωλητες με αποθηκες εκτος Ε.Ε.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Ευχαριστώ

αυτο ειναι σοβαρο. Θελω να μου στειλει μια φιλη 3 δισκους απο αγγλια. Να αρχίσω να αγχώνομαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...