Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια από τα ίδια πολλά και να βραχουν δεν παθαίνουν τίποτα ακόμη και έξω να τα είχαν έπρεπε να τα στείλουν κανονικά κάτι πρέπει να γίνει να υποστούν τις συνέπειες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

τα δικά μου είναι μικροδέματα που μπαίνουν στον κλασικο νάϊλον φάκελλο, ας υποθέσουμε οτι βράχηκαν, αυτό δεν σημαίνει οτι χάλασαν κιόλας, πριν 3 ημέρες εχω στείλει μια λίστα με 10 logistics number στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ και τους ζήτησα να κάνουν εσωτερικό έλεγχο για το ενδεχόμενο κλοπής.Δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο mail, η επόμενη κίνηση θα είναι καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Και καλά κάνεις

Άντε γιατί παραεγινε το κακό τους.

Κλέβουν και αφήνουν δέματα να χαλανε και δεν τιμωρειται κάνεις  εκεί μέσα.

Για να στειλουμε ολοι παραπονα στα ΕΛΤΑ...παράγινε το κακό...οι πωλητές πλέον πιστευουν πως λεμε ψέμματα...δυο μαλιστα μου ειπαν πως δεν προκειτε να ξαναστείλουν Ελλαδα untracked..

1 ώρα πριν, nenela είπε

Για να στειλουμε ολοι παραπονα στα ΕΛΤΑ...παράγινε το κακό...οι πωλητές πλέον πιστευουν πως λεμε ψέμματα...δυο μαλιστα μου ειπαν πως δεν προκειτε να ξαναστείλουν Ελλαδα untracked..

Εδω που τα λεμε θα προτιμουσα να χρεωναν μισο ευρω παραπανω και να εστελναν ΟΛΟΙ tracked.

29 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Κανονικά όλα πρέπει να έχουν tracked αλλά και που στέλνουν κάποιοι είδαμε πάλι δεν έρχονται. 

Το tracked δεν ειναι θεμα του να ερθει, ειναι θεμα του να μην μπορει να πει ο πωλητης οτι κανουμε λαμογιες δλδ οτι παραλαμβανουμε και το παιζουμε κινεζοι.

5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Το tracked δεν ειναι θεμα του να ερθει, ειναι θεμα του να μην μπορει να πει ο πωλητης οτι κανουμε λαμογιες δλδ οτι παραλαμβανουμε και το παιζουμε κινεζοι.

Εντάξει σίγουρα αν και πολλές φορές και να έχει έρθει σε εμάς δεν ενημερώνεται κάποιες φορές. 

49 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εδω που τα λεμε θα προτιμουσα να χρεωναν μισο ευρω παραπανω και να εστελναν ΟΛΟΙ tracked.

Μισό ευρώ και με track Number δύσκολο το κόβω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή ότι πολλά κινέζικα tracked (τα περισσότερα των φτηνων του ebay και aliexpress) έχουν tracking μόνο μέχρι να φύγουν από κίνα και μετά δεν καταγράφεται τίποτα περαιτέρω. 

ΥΓ. Αυτό δεν ισχύει μόνο για Ελλάδα αφού το έμαθα από ξένο.

(ΥΓ2. Έχουν την αξία τους στο ότι αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ο πωλητής εντελώς απατεώνας αλλά τίποτα παραπάνω)

Επεξ/σία από tobindax

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Εντάξει σίγουρα αν και πολλές φορές και να έχει έρθει σε εμάς δεν ενημερώνεται κάποιες φορές. 

Βαζεις υπογραφη οποτε μπορει να δει καποιος αν παρελαβες (αναφερομαι ξεκαθαρα σε tracked / συστημενα). Απεχει πολυ απο το να μας λενε λαμογια οπως και να εχει.

3 λεπτά πριν, tornado είπε

Μισό ευρώ και με track Number δύσκολο το κόβω... 

Απο Κινα ανετα.

Επεξ/σία από Salvation81

14 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Βαζεις υπογραφη οποτε μπορει να δει καποιος αν παρελαβες (αναφερομαι ξεκαθαρα σε tracked / συστημενα). Απεχει πολυ απο το να μας λενε λαμογια οπως και να εχει.

Απο Κινα ανετα.

Ποτέ δεν έχω υπογράψει κάτι μόνο και αν υπογράφει ο ταχυδρόμος. 

τα ΕΛΤΑ δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν την μισθοδοσία του προσωπικού τους,

σιγά που  θα ασχοληθούν με τα δικά μας δέματα

http://bankingnews.gr/index.php?id=409083

15 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Ποτέ δεν έχω υπογράψει κάτι μόνο και αν υπογράφει ο ταχυδρόμος. 

Εγω εχω πολλες φορες, μεχρι και αριθμο ταυτοτητας ζητανε.

19 λεπτά πριν, nenela είπε

Δεν μπορεί να μην έστειλαν ολοι οι πωλητες σε όλους εμας που δεν εχουμε παραλαβει..".η δουλειά" εχει γινει εδω...

Εγω φοβαμαι μηπως τιποτα λαμογια απο τα ΕΛΤΑ εχουν αρχισει και βουτανε δεματα για να "βγαλουν" τους μισθους τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...