Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθαν 3 δέματα λέω άντε επιτέλους θα είναι κανένα παλιό ξεχασμένο ανοίγω και βλέπω και τα 3 είναι από μέσα Ιανουαρίου σε ένα μήνα ακριβώς ήρθαν ούτε καν τα περίμενα αυτά τόσο νωρίς. 

• Like 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Loinen είπε

Επι επιλογου λοιπον, το θεμα εχει φτασει στα αυτια του κεντρικης διευθυνσης του Βελγιου και μαλλον θα εχουμε ριζικες αλλαγες, τωρα το ποτε αβεβαιο.

Για πες παραπάνω και πως μπορούμε να μιλήσουμε σε αυτά τα Βελγικά αυτιά και μεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Σήμερα μου ήρθαν 3 δέματα λέω άντε επιτέλους θα είναι κανένα παλιό ξεχασμένο ανοίγω και βλέπω και τα 3 είναι από μέσα Ιανουαρίου σε ένα μήνα ακριβώς ήρθαν ούτε καν τα περίμενα αυτά τόσο νωρίς. 

Σημερα ηρθε και εμενα ενα μικρο δεμα (ιανουαριου απο κινα).

Περιμενω αλλα 2...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Σημερα ηρθε και εμενα ενα μικρο δεμα (ιανουαριου απο κινα).

Περιμενω αλλα 2...

29 εγώ περιμένω. Αλλά μου κάνει εντύπωση σε 30 μέρες ήρθαν και άλλα που έχουν 120 μέρες δεν έχουν έρθει ούτε ένα 

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί. Δεν παίζουμε μόνο με κωλυσιεργία στην Αθήνα (που παίζουμε) αλλά και με απατεωνιές κινέζων.

π.χ. δεν είναι σύμπτωση ότι τα ship freights (κυριολεκτικά καράβια) κάνουν 20 με 40 μέρες που είναι ακριβώς η minimum "καθυστέρηση" που παρατηρούν πολλοί δυτικοί (και όχι μόνο οι Έλληνες).]

Τώρα αν κάνει 3μηνα και 4μηνα εκεί παίζει έξτρα πρόβλημα που υποψιάζομαι ότι ενίοτε έχει να κάνει με κομπίνες αποφυγής κομίστρων (π.χ. "περίμενε με αυτά μέχρι να βρούμε τρύπα να μη μας καταγράψουν").

Και εξυπακούεται ότι πολλά tracking data είναι απλά απατεωνιές. π.χ. είναι προφανές ότι πολλοί κινέζοι υποκρίνονται ότι "τα στέλνουν από ευρώπη", νομίζεις από τα tracking ότι είναι στην ευρώπη αλλά κατά 99.99% είναι ακόμα σε καράβι και περιμένει 2ος κινέζος να τα παραλάβει από Ευρώπη για να στα στείλει κυριολεκτικά.

Δημοσ.

Και από εκεί γίνονται αλλά εδώ το παρά κάνουν. Είχα μιλήσει πριν κάτι μέρες με τον υπεύθυνο του τελωνείου από ότι είδα μετά στο ίντερνετ παίζει να είναι ο διευθυντής μου είπε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις γενικά ένας χαμός επικρατεί και μου ζήτησε κάποια tracking μου είπε ότι δεν βλέπει τίποτα και ότι να έχω στο μυαλό μου μια πιθανότητα το να χάθηκαν η να κλάπηκαν το οποίο το έλεγε με μασημένα λόγια που λένε κάποιοι. 

Δημοσ.

περιμένω και εγώ 13 μικροδέματα από παραγγελίες που έγιναν από Οκτώμβριο μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου 2018 από Ebay και Aliexpress,

είναι χαμηλής αξίας μέχρι 3€, κάτι χοντρό έχει γίνει είτε στο τελωνείο είτε στα ΕΛΤΑ, ακούσατε κάτι για κλοπές δεμάτων;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tobindax είπε

Για πες παραπάνω και πως μπορούμε να μιλήσουμε σε αυτά τα Βελγικά αυτιά και μεις.

Δυστυχως δεν μπορεις

1 ώρα πριν, tobindax είπε

Το έχω ξαναπεί. Δεν παίζουμε μόνο με κωλυσιεργία στην Αθήνα (που παίζουμε) αλλά και με απατεωνιές κινέζων.

π.χ. δεν είναι σύμπτωση ότι τα ship freights (κυριολεκτικά καράβια) κάνουν 20 με 40 μέρες που είναι ακριβώς η minimum "καθυστέρηση" που παρατηρούν πολλοί δυτικοί (και όχι μόνο οι Έλληνες).]

Τώρα αν κάνει 3μηνα και 4μηνα εκεί παίζει έξτρα πρόβλημα που υποψιάζομαι ότι ενίοτε έχει να κάνει με κομπίνες αποφυγής κομίστρων (π.χ. "περίμενε με αυτά μέχρι να βρούμε τρύπα να μη μας καταγράψουν").

Και εξυπακούεται ότι πολλά tracking data είναι απλά απατεωνιές. π.χ. είναι προφανές ότι πολλοί κινέζοι υποκρίνονται ότι "τα στέλνουν από ευρώπη", νομίζεις από τα tracking ότι είναι στην ευρώπη αλλά κατά 99.99% είναι ακόμα σε καράβι και περιμένει 2ος κινέζος να τα παραλάβει από Ευρώπη για να στα στείλει κυριολεκτικά.

Δεν ερχεται τιποτα με πλοιο παρα μονο μεγαλα φορτια τα οποιο δεν προοριζονται για μας. Ρολλα σιδηρου, μπαλλες βαμβακιου, και τεχνολογικο υλικο ερχονται σε τεραστιες ποσοτητες και απευθυνονται στα μεγαλια λιμανια τις Ολλανδιας, Γερμανιας. 

3 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

περιμένω και εγώ 13 μικροδέματα από παραγγελίες που έγιναν από Οκτώμβριο μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου 2018 από Ebay και Aliexpress,

είναι χαμηλής αξίας μέχρι 3€, κάτι χοντρό έχει γίνει είτε στο τελωνείο είτε στα ΕΛΤΑ, ακούσατε κάτι για κλοπές δεμάτων;

Ελαφροχερηδες δυστυχως υπαρχουν σε ολη την γραμμη μεταφορας,  τωρα πιο ειναι το ωφελος να σε στερησει το δεμα το οποιο του ειναι αχρηστο δεν το καταλαβαινω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

Μέσα Δεκεμβρίου έχουν λίγο περιθώριο πες γιορτές κτλ κακοκαιρίες βγάλε καμία 15 μέρες πχ τώρα αυτές τις μέρες είναι περισσότερο να έρθουν εμένα από αρχές Δεκεμβρίου ένα σήμερα ήρθε. Τα άλλα από Οκτώβριο Νοέμβριο εκεί όπως έχω πει χιλιάδες φορές πιθανών κλάπηκαν μαζικά για να μην έχει έρθει ούτε ένα από τα πόσα. Σε αυτήν την περίπτωση η περιμένεις λίγες μέρες ακόμη η ζητάς επιστροφή χρημάτων για το κάθε ένα δέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο μαζική κλοπή να έγινε?? Ολονών Οκτ- Νοεμ δεν ηρθαν ποτέ...Μπήκανε με τριαξονικό? Εγω ποντάρω πιο πολύ σε καταστροφή απο βροχή αφού είδαμε περσυ που τα αφήνουν... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nenela είπε

Πόσο μαζική κλοπή να έγινε?? Ολονών Οκτ- Νοεμ δεν ηρθαν ποτέ...Μπήκανε με τριαξονικό? Εγω ποντάρω πιο πολύ σε καταστροφή απο βροχή αφού είδαμε περσυ που τα αφήνουν... 

Για αυτό δεν ξέρω παίζει να είναι και από αυτό που λες αλλά και πάλι κάποια δεν μπορούν να τα στείλουν πχ η τα πετάνε. 

Δημοσ.

Μιλατε για κλοπη.Για να πηραν τοσα δεματα,σημαινει οτι καθε υπαλληλος φορτωσε απο ενα τρακτερ μεσα στο αεροδρομιο.

Μη λετε υποθετικα πραγματα ,εαν δεν γνωριζετε κατι παραπανω.Οταν ειχε γινει η ιστορια στη κινα με το ανοιγμα της αποθηκης,τοτε οκ.

Θα ηταν πολλοι χαζοι αν κανανε τοσο μεγαλες κλοπες γιατι θα εφτανε στα αυτια των υπευθυνων ,ε και δεν ειναι και πολλα ατομα για να ψαξουν τους ενοχους.

Δημοσ.

Αρα πιο πιθανο ειναι το σεναριο που ειχα πει πριν μερες, να βραχηκαν, να μουλιασαν, να καταστραφηκαν, και μετα τι να πουν και τι να στειλουν;

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μιλατε για κλοπη.Για να πηραν τοσα δεματα,σημαινει οτι καθε υπαλληλος φορτωσε απο ενα τρακτερ μεσα στο αεροδρομιο.

Μη λετε υποθετικα πραγματα ,εαν δεν γνωριζετε κατι παραπανω.Οταν ειχε γινει η ιστορια στη κινα με το ανοιγμα της αποθηκης,τοτε οκ.

Θα ηταν πολλοι χαζοι αν κανανε τοσο μεγαλες κλοπες γιατι θα εφτανε στα αυτια των υπευθυνων ,ε και δεν ειναι και πολλα ατομα για να ψαξουν τους ενοχους.

Το "κλοπή" ειναι ειρωνικό αν δεν το καταλαβες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα δικά μου είναι μικροδέματα που μπαίνουν στον κλασικο νάϊλον φάκελλο, ας υποθέσουμε οτι βράχηκαν, αυτό δεν σημαίνει οτι χάλασαν κιόλας, πριν 3 ημέρες εχω στείλει μια λίστα με 10 logistics number στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ και τους ζήτησα να κάνουν εσωτερικό έλεγχο για το ενδεχόμενο κλοπής.Δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο mail, η επόμενη κίνηση θα είναι καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...