Havik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nenela είπε Και εγω εχω χαμενα απο Νοεμ - Δεκ.untracked με τσεκαρισμενους τιμιους πωλητες απο Ali και ειναι ολα "χαμένα"Ενημερωσα το υαχυδρομειο και μοου ειπαν πως τωρα τα σκαναρουν ολα γιατι ολα εχουν barcode αλλα και παλι αναρωτιεμαι ολωνων μας χαθηκαν στην Ελλαδα??γιατι οι κινεζοι εχουν track info μεχρι αποστολη Ελλαδα....οποτε ή καταστράφηκε το κοντεινερ εκεινης της χρονικης περιοδου οπως περσι η καποια χερια ειναι πολυ μακριά... Μια από τα ίδια, από τα 7 δέματα (4 από 26/10/2018 και 3 από 15/12/2018) από διαφορετικούς πωλητές μόνο το ένα έφτασε από 15/12/2018 …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 43 μέρες αναμονή απο Σουηδία... Ειχα συστημενο απο κινα πριν 15 μερες που τους φανηκε 22€+ και μου εστειλαν sms για αποδειξη.Εστειλα λοιπον γετα..και περιμενα να αποδεσμευτει..αφου εδειχνε σταδιο προς ελτα courier..περιμενα..περιμενα ωσπου πηρα τηλφ.στα κεντρικα και ο υπλ.αφου εψαχνε για κανενα τεταρτο και ρωταγε και αλλους μου λεει παρτε παλι αργοτερα..τελικα μαλλον το βρηκε? καπου και το εστειλε αλλα αυτο που παρελαβα ηταν σπασμενο και κολλημενο με ακουσον ακουσον ταινια που βαζουν στις γαζες....μαλλον απιθανο να σταλθηκε ετσι...τι να πω...πολλα συστημενα σπασμενα τωρα τελευταια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 παιδιά τα ΕΛΤΑ εχουν τεραστιο προβλημα για να πληρώσουν την μισθοδοσία εγγυήθηκε το κρατος,Εχουν κλείσει καταστηματα και θα κλείσουν και αλλα,οπως και θα μείνουν λιγότεροι διανομείς και λιγότεροι στο αεροδρομιο .Βλέπω να γινονται μεγαλύτερες οι καθυστερησεις απο ενα σημείο και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Καλά τα λες έτσι είναι. Το ερώτημα είναι όσο αφορά τα δέματα Οκτωβρίου-νοεμβριου. Από κει κ πέρα κινούνται και παραλαμβάνουμε με το σταγονόμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Καθώς φαίνεται θα αργήσει να δουλέψει ο μηχανισμός... https://economico.gr/ta-elta-antimetopa-me-ti-stasi-pliromon-ragdaia-epideinosi-ton-zimion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μου ήρθαν σήμερα δύο δέματα παραγγελίας από τις 2/12/2018 Άντε να δούμε..... Ελπίζω και την ερχόμενη βδομάδα να παραλαβουμε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 μικρό πακετάκι από Αγγλία μου ήρθε σε μια εβδομαδα (σφαίρα) και από Κινα εδώ και ένα μηνα ειναι σε αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο. εχουν χάσει τη μπάλα μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Λάθος πιστεύεις Μη λέτε ανοησίες. Δεν είναι όλοι οι κινέζοι ίδιοι. Μόλις πριν μια βδομάδα έβαλα το AliExpress να μου επιστρέψει χρήματα επειδή απατεώνας δεν είχε καν tracking number που λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, tornado είπε ειναι γεγονος παντως οτι αμα γινουν μαζικα καμποσες χιλιαδες disputes οι κινεζοι θα σταματησουν να στελνουν ελλαδα, οτι και να σημαινει αυτο. Εχουν στειλει χιλιαδες μικροδεματα τα οποια συνολο αξιζουν χιλιδες ευρω, φανταστητε αυτος ο τζιρος να κανει φτερα... Χρόνια αγορές από Κίνα, 9 στις 10 φορές έφταναν, έστω κι αν έκανα μήνα. Πρώτη φορά και σε εμένα χάθηκαν τουλάχιστον 7-8 πακέτα κυρίως από αγορές Νοεμβρίου. Σε κάποια είχε tracking ότι έφτασαν στο αεροδρόμιο της Ελλάδας και απλά αγνοούνται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, studiokristo είπε Χρόνια αγορές από Κίνα, 9 στις 10 φορές έφταναν, έστω κι αν έκανα μήνα. Πρώτη φορά και σε εμένα χάθηκαν τουλάχιστον 7-8 πακέτα κυρίως από αγορές Νοεμβρίου. Σε κάποια είχε tracking ότι έφτασαν στο αεροδρόμιο της Ελλάδας και απλά αγνοούνται! εχω αγορες (πρωτη φορα) σε οριακο σημειο και μεσα στο μηνα πρεπει να αρχισω τα dispute. Εχω επισης μια wish list με 5-10 πραγματα, τα οποια ειμαι σε σκεψη να τα παραγγειλω η οχι. Δεν ξερω αν εχει νοημα να δεσμευω για πλακα λεφτα τα οποια μετα πρεπει να γκρινιαζεις με τον πωλητη επειδη το συστημα εχει παθει ολικο μπλακαουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, tobindax είπε Μη λέτε ανοησίες. Δεν είναι όλοι οι κινέζοι ίδιοι. Μόλις πριν μια βδομάδα έβαλα το AliExpress να μου επιστρέψει χρήματα επειδή απατεώνας δεν είχε καν tracking number που λειτουργεί. Και γω επεσα σε απατεωνα προσφατα,του εστειλα μνμ οτι θα κανω dispute αν δε μου δωσει αληθινο tracking.Τελικα εκανα και πηρα τα χρηματα μου πισω.Και παντα στο live chat πολλοι ευγενικοι και γρηγοροι σε οτι ρωτησω! 2 λεπτά πριν, tornado είπε εχω αγορες (πρωτη φορα) σε οριακο σημειο και μεσα στο μηνα πρεπει να αρχισω τα dispute. Εχω επισης μια wish list με 5-10 πραγματα, τα οποια ειμαι σε σκεψη να τα παραγγειλω η οχι. Δεν ξερω αν εχει νοημα να δεσμευω για πλακα λεφτα τα οποια μετα πρεπει να γκρινιαζεις με τον πωλητη επειδη το συστημα εχει παθει ολικο μπλακαουτ. Η γνωμη μου ειναι να τα παραγγειλεις απλως να κανεις λιγο παραπανω υπομονη.Και αν σου τελειωνει το buyer protection ζητα extend καποιες μερες ακομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, zanskou είπε μικρό πακετάκι από Αγγλία μου ήρθε σε μια εβδομαδα (σφαίρα) και από Κινα εδώ και ένα μηνα ειναι σε αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο. εχουν χάσει τη μπάλα μάλλον Δεν έχουν χάσει την μπάλα. Από Αγγλία απλά δεν μπήκε καν σε σειρά για τελωνείο και πήγε κατευθείαν για παράδοση. Προφανώς το πρόβλημα είναι στο τελωνείο. Δέμα από Σιγκαπούρη παίζει να έχει καλύτερη τύχη από αλλά δέματα από Κίνα? Με την έννοια μήπως οι σακοι τοποθετούνται ξεχωριστά ανάλογα την χώρα προέλευσης. Anyway, παρέλαβε κανείς από Σιγκαπούρη με πρόσφατη αποστολή? (το δικόου στάλθηκε 1η Φεβρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, overpower είπε Δεν έχουν χάσει την μπάλα. Από Αγγλία απλά δεν μπήκε καν σε σειρά για τελωνείο και πήγε κατευθείαν για παράδοση. Προφανώς το πρόβλημα είναι στο τελωνείο. Δέμα από Σιγκαπούρη παίζει να έχει καλύτερη τύχη από αλλά δέματα από Κίνα? Με την έννοια μήπως οι σακοι τοποθετούνται ξεχωριστά ανάλογα την χώρα προέλευσης. Anyway, παρέλαβε κανείς από Σιγκαπούρη με πρόσφατη αποστολή? (το δικόου στάλθηκε 1η Φεβρ) Απο SG post παντα ερχονται σφαιρα αλλα μενουν τελωνειο 30++ μερες πιο πολυ απο CN.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loinen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι αναλογα τον πωλητη στο αλι. Μερικοι ειναι συνεπης και τιμιοι, αλλοι παλι οχι. Επειδη δουλευω σε διαλογη στο εξωτερικο, ξερω εμπειρικα οτι φευγει απο Κινα ειναι Ευρωπη σε 5 -7 μερες. Μετα αναλογος αλλες 5 στην διαλογη και τελωνειο. Η Ελλαδα κανονικα θα επρεπε να ειχε την κορδελα που παραγγειλε προτου ενα χρονο περιπου, αλλα ακομα μαθαινω οτι δεν την στειλαν. Κατι με κονδυλια τις ευρωπης τα οποια μενουν στα αζητητα και ο νοων νοητο. Επι επιλογου λοιπον, το θεμα εχει φτασει στα αυτια του κεντρικης διευθυνσης του Βελγιου και μαλλον θα εχουμε ριζικες αλλαγες, τωρα το ποτε αβεβαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ίσως η μοναδική λύση θα ήταν να εξαγοραστούν τα ΕΛΤΑ από κινέζικη εταιρεία. Με τα προβλήματα που έχουν μάλλον σε χειροτέρευση οδηγούμαστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις