CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stella_violanti είπε Αν φτάσουν στο ταχυδρομείο θα φτάσουν σίγουρα και σε μένα, δεν "χάνονται" εκεί, στο τελωνείο είναι που γίνεται το μπάχαλο. Έχουν τρόπο να βρίσκουν και τα απλά, και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να σκανάρονται και αυτά, τουλάχιστον όσα έρχονται με China Post (πληροφόρηση εκ των έσω, από τον ταχυδρόμο της γειτονιάς μου) απλα στο λεω οτι μπορει να εχουν φτασει στο δικο σου ταχυδρομειο και να το εχουν εκει 3-5 μερες μεχρι να τα δωσουν, θα ξεκινησει να scanaroun και τα απλα δεματα ή οτι μπορουν απλα δεν το κανουν;; (δεν το επιασα πολυ αυτο ) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από roympos1994
stella_violanti Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, roympos1994 είπε απλα στο λεω οτι μπορει να εχουν φτασει στο δικο σου ταχυδρομειο και να το εχουν εκει 3-5 μερες μεχρι να τα δωσουν, θα ξεκινησει να scanaroun και τα απλα δεματα ή οτι μπορουν απλα δεν το κανουν;; (δεν το επιασα πολυ αυτο ) Έχει αλλάξει το σύστημα και θα υποχρεούνται πλέον σκανάρουν και τα απλά, επίσης δεν θα τα αφήνουν χύμα σε πόρτες, εισόδους κ.τ.λ. θα πρέπει να υπογράφει κάποιος για την ασφαλή παράδοση τους.
CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, stella_violanti είπε Έχει αλλάξει το σύστημα και θα υποχρεούνται πλέον σκανάρουν και τα απλά, επίσης δεν θα τα αφήνουν χύμα σε πόρτες, εισόδους κ.τ.λ. θα πρέπει να υπογράφει κάποιος για την ασφαλή παράδοση τους. αυτο απο ποτε θα γινει; μου φαινεται θα γινει μεγαλη παταρα θα πληρωνουμε και για τα μικρα 2-3 ευρω επειδη θα καθονται στο τελωνειο; ενταξει αυτο ειναι πολυ καλυτερο το να εχεις ατομο να τα παιρνει και να μην τα πετανε ετσι.
stella_violanti Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, roympos1994 είπε αυτο απο ποτε θα γινει; μου φαινεται θα γινει μεγαλη παταρα θα πληρωνουμε και για τα μικρα 2-3 ευρω επειδη θα καθονται στο τελωνειο; ενταξει αυτο ειναι πολυ καλυτερο το να εχεις ατομο να τα παιρνει και να μην τα πετανε ετσι. Νομίζω έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν αλλάζει κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς όλα από τελωνείο περνάνε απλά τώρα θα σκανάρονται και θα μπορείς (υποθέτω) να τα παρακολουθείς σε όλη τη διαδρομή.
nenela Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stella_violanti είπε Καλησπέρα, δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό. Προσωπικά περιμένω από Ali 10 πακέτα περιόδου από Νοέμβρη έως 25 Δεκέμβρη (πριν και μετά όλα καλά) και δεν έχει έρθει ούτε ένα. Απλά πακέτα χωρίς tracking (τα συστημένα τα προσέχουν βλέπετε) όλα κάτω από 22 ευρώ φυσικά, αλλά συνολικής αξίας γύρω στα εκατό ευρώ. Μπορεί όπως λες στο Ali να έχουν χαμηλές τιμές όμως εδώ μιλάμε για μαζικές απώλειες πράγμα που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στο βαθμό που έγινε φέτος. Συνεπώς ή πρέπει να ζητήσω refund για κάθε μία από τις παραγγελίες που έκανα με αποτέλεσμα να φανώ αναξιόπιστη ή να χάσω τα χρήματα. Και σε όλο αυτό δεν έχουν καμιά ευθύνη ούτε οι Κινέζοι έμποροι ούτε κι εγώ. Ευθύνη έχουν τα Ε.Λ.ΤΑ και το χάλι τους. Υ.Γ. Πριν μερικές μέρες πήγα στα Ε.Λ.ΤΑ της γειτονιάς μου να παραλάβω ένα συστημένο και με την ευκαιρία ρώτησα την υπάλληλο αν έχει κάποια ενημέρωση για το θέμα. Μου είπε πως δεν ξέρει κάτι, μόνο που της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έρχονται πολλοί στο ταχυδρομείο και ρωτάνε για τα απλά πακέτα τους που δεν έχουν έρθει, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει όπως μου είπε. Αν είμαστε κάμποσοι εδώ μέσα φανταστείτε πόσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και δεν το ξέρουμε. Και εγω εχω χαμενα απο Νοεμ - Δεκ.untracked με τσεκαρισμενους τιμιους πωλητες απο Ali και ειναι ολα "χαμένα"Ενημερωσα το υαχυδρομειο και μοου ειπαν πως τωρα τα σκαναρουν ολα γιατι ολα εχουν barcode αλλα και παλι αναρωτιεμαι ολωνων μας χαθηκαν στην Ελλαδα??γιατι οι κινεζοι εχουν track info μεχρι αποστολη Ελλαδα....οποτε ή καταστράφηκε το κοντεινερ εκεινης της χρονικης περιοδου οπως περσι η καποια χερια ειναι πολυ μακριά... 1
stella_violanti Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, nenela είπε Και εγω εχω χαμενα απο Νοεμ - Δεκ.untracked με τσεκαρισμενους τιμιους πωλητες απο Ali και ειναι ολα "χαμένα"Ενημερωσα το υαχυδρομειο και μοου ειπαν πως τωρα τα σκαναρουν ολα γιατι ολα εχουν barcode αλλα και παλι αναρωτιεμαι ολωνων μας χαθηκαν στην Ελλαδα??γιατι οι κινεζοι εχουν track info μεχρι αποστολη Ελλαδα....οποτε ή καταστράφηκε το κοντεινερ εκεινης της χρονικης περιοδου οπως περσι η καποια χερια ειναι πολυ μακριά... Έχω κι άλλο "σενάριο" είναι βέβαια λίγο του φανταστικού κινηματογράφου αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις Παίζει να εκνευρίστηκαν οι τελωνειακοί που δεν θα μπορούσαν από δω και πέρα να "βουτάνε" όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν και να τα πήραν μαζεμένα πριν αρχίσουν τα σκαναρίσματα. 😄
CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stella_violanti είπε Νομίζω έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν αλλάζει κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς όλα από τελωνείο περνάνε απλά τώρα θα σκανάρονται και θα μπορείς (υποθέτω) να τα παρακολουθείς σε όλη τη διαδρομή. μεχρι και χθες που μου ηρθε δεμα δεν ειχε βγει στο συστημα ουτε στα 17track ουτε στα ελτα απλα ηρθε σπιτι μου ξαφνικα. 16 λεπτά πριν, nenela είπε Και εγω εχω χαμενα απο Νοεμ - Δεκ.untracked με τσεκαρισμενους τιμιους πωλητες απο Ali και ειναι ολα "χαμένα"Ενημερωσα το υαχυδρομειο και μοου ειπαν πως τωρα τα σκαναρουν ολα γιατι ολα εχουν barcode αλλα και παλι αναρωτιεμαι ολωνων μας χαθηκαν στην Ελλαδα??γιατι οι κινεζοι εχουν track info μεχρι αποστολη Ελλαδα....οποτε ή καταστράφηκε το κοντεινερ εκεινης της χρονικης περιοδου οπως περσι η καποια χερια ειναι πολυ μακριά... οχι μεχρι ελλαδα μεχρι κινα θες να πεις οτι φαινεται το δικο τους τρακιν
nenela Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Οχι, εμενα που εδειξε πωλητης πως η μεταφορικη γνωριζει ακομα και τον αρ.πτησης για πχΕλλαδα και τι ωρα εφτασε ο σακος
kosutasu22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, nenela είπε Οχι, εμενα που εδειξε πωλητης πως η μεταφορικη γνωριζει ακομα και τον αρ.πτησης για πχΕλλαδα και τι ωρα εφτασε ο σακος Αναλογως τον τροπο αποστολης και την χωρα, εχω παρει απο Κορεα και οντως φαινοταν στο tracking ο αριθμος πτησης!
risingsun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα παντως μου ερχονται πακετακια απο τον ιανουαριο και απο το δεκεμβρη ακομα περιμενω... Τι γραφετε πανω ρε παιδια,οτι εχουν αρχισει και τα σκαναρουν ολα και θα επανερθει το 2-3ευρω? Αργουνε που αργουνε αν ισχυει και αυτο κλαφτα χαραλαμπε.
kosutasu22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Οχι απλα οταν ανοιχτει το container (υποθετω) στα αντικειμενα που δεν ειναι συστημενα κολλανε ενα γαλάζιο αυτοκολλητο που εχει barcode και tracking number με τον τιτλο "ΕΛΤΑ ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΑ" (η ισως και κατι αλλο αντιστοιχο) Η τουλαχιστον ετσι φαινεται, τα τελευταια δυο που παρελαβα και δεν ηταν συστημενα ειχαν αυτη την ετικετα.
risingsun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Οχι απλα οταν ανοιχτει το container (υποθετω) στα αντικειμενα που δεν ειναι συστημενα κολλανε ενα γαλάζιο αυτοκολλητο που εχει barcode και tracking number με τον τιτλο "ΕΛΤΑ ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΑ" (η ισως και κατι αλλο αντιστοιχο) Η τουλαχιστον ετσι φαινεται, τα τελευταια δυο που παρελαβα και δεν ηταν συστημενα ειχαν αυτη την ετικετα. Δεν ισχυει αυτο τουλαχιστον σε μενα.Σημερα παρελαβα δεμα αξιας 2ευρω οπως και την προηγουμενη εβδομαδα και ηταν κανονικο χωρις καμια ετικετα η κατι αλλο διαφορετικο. Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει,ειμαστε ανοργανωτη χωρα και ταλαιπωρουμαστε χωρις κανενα νοημα.Παω ελτα συχνα και οταν ρωταω την υπαλληλο τι γινεται με τα δεματα,μου απαντανε δε γνωριζω.Πιο πολλα μαθαινω απο δω παρα στα ελτα. 😛
nenela Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Αν κοιταξεις τα μικροδεματα untracked εχουν barcode πανω και στα Ελτα το σκαναρουν πλεον και αυτο.Το ειδα χτες που παρελαβα δυο συστημενα και τρια untracked.Τα σκαναρε ολα ο υπαλ.των Ελτα και μου ειπε πως εδω και ενα μηνα τα σκαναρουν ολα.
risingsun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, nenela είπε Αν κοιταξεις τα μικροδεματα untracked εχουν barcode πανω και στα Ελτα το σκαναρουν πλεον και αυτο.Το ειδα χτες που παρελαβα δυο συστημενα και τρια untracked.Τα σκαναρε ολα ο υπαλ.των Ελτα και μου ειπε πως εδω και ενα μηνα τα σκαναρουν ολα. Καιρος να πεφτουν τα dispute βροχη τοτε!
tornado Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 ειναι γεγονος παντως οτι αμα γινουν μαζικα καμποσες χιλιαδες disputes οι κινεζοι θα σταματησουν να στελνουν ελλαδα, οτι και να σημαινει αυτο. Εχουν στειλει χιλιαδες μικροδεματα τα οποια συνολο αξιζουν χιλιδες ευρω, φανταστητε αυτος ο τζιρος να κανει φτερα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις