Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρό δέμα (καλώδια) από ebay από 3/12 αναφέρει ότι εφτασε ελλαδα 8/12 και εχει μείνει εκεί.

Δέμα από ebay από taiwan ήρθε σε ένα μήνα.

Από την αλλη πακέτα καποιου όγκου από gearbest εφτασαν σε 15 μερες με belgium

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο gearbest σε δεμα  αξιας 52 ευρω να επιλεξω priority direct mail η belgium registered?εχει καποιος εμπειρια με το pdm πως το στελνουν και απο ποιον παραλαμβανεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν επιλέξεις belgium registered πας κατευθείαν τελωνείο 52Χ0,24+15=27,50 ευρώ περίπου

Αν επιλέξεις priority direct mail έχεις πολλές πιθανότητες να την γλυτώσεις.

Εγγύηση όμως δεν σου δίνει ούτε το μαγαζί ούτε και εγώ βέβαια

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Αν επιλέξεις belgium registered πας κατευθείαν τελωνείο 52Χ0,24+15=27,50 ευρώ περίπου

Ετσι υπολογίζονται τα εξοδα του τελωνειου? Αξια δεματος επι φπα +15 ευρω ταριφα?? 

Επεξ/σία από Πανος999
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Σου έχει περάσει εσένα με Belgium registered κανένα με τελωνείο?πρώτη φορά διαβάζω για κάτι τέτοιο ,καλύτερα να μην απαντάμε με υποθέσεις,ρώτησα εάν έχει κάποιος εμπειρία με dpd γιατί το έχει ποιο φθηνά από Belgium το Belgium είναι εγγύηση

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ετσι υπολογίζονται τα εξοδα του τελωνειου? Αξια δεματος επι φπα +15 ευρω ταριφα?? 

Ναι, για αξίες CIF μέχρι 150€

• Thanks 1
Δημοσ.

Μην πανικοβάλλεστε, όλα έρχονται εκτός υπερσπανίων περιπτώσεων φυσικών καταστροφών. Απλά μπορεί να κολλάνε στις αποθήκες 

ΥΓ. Απλό από ΕΕ πόσο περίπου κολλάει στην Αθήνα; Δεν παίρνω συχνά έτσι.

Δημοσ.

οτι ναναι. Σήμερα ήρθε βινυλιο απο καναδα που ειχα παρει πριν ενα μηνα. Με  surface mail. Που ετσι κανει πανω απο 5 βδομάδες. Ρεκόρ. Και το καλυτερο; ο πωλητής ειχε βαλει την αξια εξω απο τον φάκελο. 50 καναδικα δολλαρια. Δεν έφαγα τελωνειο. Κωλοφαρδος. Και περιμενω απο Αμερική δυομιση μήνες και απο Ισπανία συστημένο, 25 μερες. Λοταρια εγινε η φαση

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά ακόμη περιμένω από της 9/1/2019 που έφτασε το δέμα στο Athens AMU. Ύστερα από αποστολή του πωλητή στης 10 Δεκέμβρη. Λογικά κάποιος θα το έκλεψε ή το χάσανε. Δεν γίνεται αλλιώς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gianniskpatra είπε

Εγώ πάντως παιδιά ακόμη περιμένω από της 9/1/2019 που έφτασε το δέμα στο Athens AMU. Ύστερα από αποστολή του πωλητή στης 10 Δεκέμβρη. Λογικά κάποιος θα το έκλεψε ή το χάσανε. Δεν γίνεται αλλιώς.

Υπομονή. Δυο πακέτα απο 5 και 15 Δεκέμβρη, μου ήρθαν προχτές. Περιμένω αλλα δυο απο 4 και 5 Δεκέμβρη, αλλα ακομα τιποτα. Σαν να άνοιξαν τωρα τα κοντέινερ δεκεμβριου. Πιστεύω θα ερθουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα δεμα, μαλλον φακελος, σταλθηκε στις 28/1. Ψαχνοντας με το tracking number βρηκα οτι εφυγε απο Κινα, 30/1. Μετα δεν υπαρχει καποια αλλη ενημερωση. Τι μπορει να παιζει?

Επεξ/σία από grfurby
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, christiD είπε

31,08 €😛 

Το διόρθωσα χθες, μετά την επισήμανση του spartak1, και το έγραψα σε επόμενο post, αλλά φαίνεται ότι ο "δαίμων της βιασύνης" έκανε πάλι τη δουλειά του.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι νομίζω ότι είμαι ο μόνος άτυχος που δεν έχει έρθει τίποτα και ούτε πρόκειται έτσι όπως το βλέπω. 

Πήρα πριν τηλέφωνο στο ταχυδρομείο μου λέει ότι δεν έχω τίποτα 32 δέματα άφαντα. 

Επεξ/σία από dinos234
Δημοσ.

Το θρεντ του κλάματος έχει καταντήσει. Όλα έρχονται εκτός και αν έχει γίνει (πάρα πολύ σπάνια) φυσική καταστροφή ή απλά πέσατε σε απατεώνα πωλητή. χωρίς tracking.

Αν θέλετε να παραπονεθείτε, παραπονεθείτε για την κωλυσιεργία στην αποθήκες της αθήνας καμιά φορά,  όχι για το αν καταστράφηκε δέμα ολοσχερώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...