Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με λιγα λογια και τα λεφτα σου πηρες πισω και τελωνειο δεν θελεις να πληρωσεις....Δλδ δεν χαιρεσαι που τα χρηματα του τελωνειου τα εβγαλες και με το παραπανω με το refund (που αδικως παρεπιπτοντως εκανες και αν εχουν tracking τα πακετα και φανει οτι παρελαβες ισως να εχεις θεμα) αλλα θελεις να τα παρεις εντελως στο τσαμπε.

Και μετα μας φταιει η Μερκελ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Με λιγα λογια και τα λεφτα σου πηρες πισω και τελωνειο δεν θελεις να πληρωσεις....Δλδ δεν χαιρεσαι που τα χρηματα του τελωνειου τα εβγαλες και με το παραπανω με το refund (που αδικως παρεπιπτοντως εκανες και αν εχουν tracking τα πακετα και φανει οτι παρελαβες ισως να εχεις θεμα) αλλα θελεις να τα παρεις εντελως στο τσαμπε.

Και μετα μας φταιει η Μερκελ.

ρε παλικαρι. σου ειπε κανενας πως αμα τα παραλαβω (δεν τα εχω παραλαβει και εχουν περασει δυο μηνες) δεν θα στειλω τα χρηματα πισω? ρωτησα κατι συγκεκριμενο για να καταλαβω πως δουλευει το ολο πραγμα. τελωνιακος εισαι και θιχτηκες? Τελοσπαντων σταματαω εδω για να μην εκτροχιαστει το θρεντ

Επεξ/σία από burnin

Προσωπικά όχι μόνο δεν μου έχουν έρθει δέματα Οκτωβρίου Νοεμβρίου αλλά ούτε και Δεκεμβρίου αλλά Δεκεμβρίου έχω ακόμη ελπίδες πιστεύω να έρθουν πάντως αν δεν έρθουν τουλάχιστον κάνα δύο δέματα μέχρι τέλος εβδομάδες είμαι σίγουρος ότι αν όχι χάθηκαν κλάπηκαν. 30 δέματα και να μην έχει έρθει ούτε ένα κάτι παίζετε. 

Ένας Κινέζος που μίλησα πριν λίγες μέρες για ένα δέμα μου είπε μίλησα μαζί τους είπαν ότι θα το περιμένεις σε λίγες μέρες άντε να δω. 

• Like 1

7 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Προσωπικά όχι μόνο δεν μου έχουν έρθει δέματα Οκτωβρίου Νοεμβρίου αλλά ούτε και Δεκεμβρίου αλλά Δεκεμβρίου έχω ακόμη ελπίδες πιστεύω να έρθουν πάντως αν δεν έρθουν τουλάχιστον κάνα δύο δέματα μέχρι τέλος εβδομάδες είμαι σίγουρος ότι αν όχι χάθηκαν κλάπηκαν. 30 δέματα και να μην έχει έρθει ούτε ένα κάτι παίζετε. 

Ένας Κινέζος που μίλησα πριν λίγες μέρες για ένα δέμα μου είπε μίλησα μαζί τους είπαν ότι θα το περιμένεις σε λίγες μέρες άντε να δω. 

Και εμενα ετσι μου ειπαν...δεν γινεται να ξερουν ποτε θα ερθουν απο την στιγμη που οι δικοι μας εδω κοιμουνται.

Υπομονη...

24 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Και εμενα ετσι μου ειπαν...δεν γινεται να ξερουν ποτε θα ερθουν απο την στιγμη που οι δικοι μας εδω κοιμουνται.

Υπομονη...

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά και 4 μήνες σε κάποια δεν τα λες και λίγο καιρό γενικά πρέπει να φαν γερό κράξιμο οι δικοί μας μήπως και δούμε τίποτα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν η αξία CIF (κόστος +μεταφορικά+ασφάλεια) είναι 67€ και το δέμα ταξιδέψει με ταχυδρομείο, θα χρεωθεί έξοδα εκτελωνισμού 67*24%+15= 16,08+15= 31,08€

Επεξ/σία από makfil
  • Like 1

7 λεπτά πριν, makfil είπε

Εάν η αξία CIF (κόστος +μεταφορικά+ασφάλεια) είναι 67€ και το δέμα ταξιδέψει με ταχυδρομείο, θα χρεωθεί έξοδα εκτελωνισμού 67*24%+15= 16,08+15= 21,08€

31,08 εννοείς

• Like 1

Στις 8/2/2019 στις 5:28 ΜΜ, tab0u είπε

Από ότι φαίνεται υπάρχει κινητικότητα:

8/2/2019, 15:07:35 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
8/2/2019, 12:37:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
23/1/2019, 15:33:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
23/1/2019, 09:50:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
20/1/2019, 16:08:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τελικά παρέλαβα χθες 13/02 :)

Ο πονηρός κινέζος είχε δηλώσει αξία 20 δολλάρια χωρίς να έχω ζητήσει κάτι αντίστοιχο,  και παρόλο που το άνοιξαν το δέμα στο τελωνείο, είδαν ότι είναι ρολόι (τιμή στο ίντερνετ 120), δεν χρεώθηκα κάτι.

Ετσι για να ευθυμισομε ρε εδερφε, μη νομιζετε οτι μονο εδω τα πραγματα πανε στραβα xD

Τελικος προορισμος ειναι η ...Σλοβακια (υποθετω πως τωρα θα βρισκεται καπου στην Αφρικη )

January 24, 2019, 10:45 pm 
Departed 
SINGAPORE, SINGAPORE 
Your item departed a transfer airport in CHANGI, SINGAPORE, SINGAPORE on January 24, 2019 at 10:45 pm. The item is currently in transit to the destination. 

January 22, 2019, 10:59 pm 
Departed 
SAN FRANCISCO, UNITED STATES 

January 22, 2019, 12:18 am 
Departed USPS Regional Facility 
JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER 

January 21, 2019, 1:44 pm 
Departed 
VIENNA, AUSTRIA 

January 21, 2019, 11:51 am 
Departed 
FRANKFURT, GERMANY 

January 20, 2019, 10:22 pm 
Arrived 
NEWARK, UNITED STATES 

January 20, 2019, 3:56 pm 
Processed Through Regional Facility 
JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER R 

January 19, 2019, 7:33 am 
Processed Through Regional Facility 
MIAMI FL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER 

January 6, 2019, 11:39 pm 
Shipping Label Created, USPS Awaiting Item 
ATLANTA, GA 30317

Στις ‎7‎/‎2‎/‎2019 στις 5:03 ΜΜ, Nyo30 είπε

Να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από την myhermes uk?

Περιμένω ένα δέμα από Αγγλία το οποίο σύμφωνα με το tracking number, παραδόθηκε σήμερα (Delivered to safe place), αλλά δεν παρέλαβα τίποτα.....

Μήπως έχει κάποιος εμπειρία με την παραπάνω εταιρεία?

Ο πωλητής μου λέει να ψάξω γύρω από το σπίτι μου, καθώς η εταιρεία λέει ότι παραδόθηκε.... Delivered to safe place από 7/02.

Είναι δυνατόν να παραδίδουν όπου να ναι το δέμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...