Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Του Οκτώβρη τα δέματα τα πήρε το ποτάμι των ελτατελωνίων και πάσης φύσεως δημοσίων υπαλλήλων.

Οντως.Τα κλαιω ολα.Μονο 1 μου ηρθε,ενα γυαλι για ενα κινητο,που ηρθε και γρηγορα κιολας.Ηταν ο τυχερος σακος.

Αλλα κατι μου λεει πως ουτε του νοεμβριου θα ερθουν,ουτε δεκεμβριου,ουτε γεναρη...

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο στο forum εδώ, είμαστε πόσοι που χάσαμε δεκάδες δέματα από Οκτώβρη Νοέμβρη. Σκέφτομαι και πόσοι ακομη θα είναι εκτός forum. Όλα αυτά δε μπορεί να είναι σε έναν σάκο.  Υπάρχει περίπτωση να χάθηκε, κλάπηκε, καταστράφηκε κοντέινερ ολόκληρο;  Θεωρώ ποια πως δεν μιλάμε για σάκο με τόσα δέματα, αλλά κοντέινερ.  

Από Δεκέμβρη κ μετά κινούνται οι παραγγελίες.

Επεξ/σία από Lnk Hlk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οντως.Τα κλαιω ολα.Μονο 1 μου ηρθε,ενα γυαλι για ενα κινητο,που ηρθε και γρηγορα κιολας.Ηταν ο τυχερος σακος.

Αλλα κατι μου λεει πως ουτε του νοεμβριου θα ερθουν,ουτε δεκεμβριου,ουτε γεναρη...

Και το ερώτημα πλέον είναι τι φταίνε οι πολιτές δηλαδή; 

Είναι πλέον απογοητευτικό μία ευρωπαϊκή χώρα να μην προσφέρει στους πολίτες της τα ελάχιστα. 

Και άντε να είχε συμβεί αυτό μία φορά, θα έλεγα αντε Τυχαίο είναι, αλλά την μία είναι καλοκαίρι είναι σε άδειες, την άλλη είναι χριστούγεννα έχουν πολλή δουλειά, την άλλη είναι Πάσχα, την άλλη είναι Καθαρά Δευτέρα.

Να κάνει ένα δέμα από την Κίνα στην Ελλάδα 10 μέρες και από το αεροδρόμιο στο σπίτι 4 μήνες

Τι να πει κανείς ημαρτον

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ηθελα να αγορασω και καμερα απο το εξωτερικο εγω...ουτε καν.

Θα ψαξω απο ελλαδα.

Μπορείς να αγοράσεις από banggood με την μέθοδο priority direct mail 

100% ασφαλής 

Απλά μόλις ξεμπουκωσουν τα πράγματα 

(Αν και έχουν αρχίσει να προχωράνε )

Δημοσ.

παιδια δεν πιστευω οτι ολες οι αποστολες unregistered Οκτ_Νοεμ_Δεκ.χαθηκαν...Παιζει να καταστραφηκαν λογω καιρικων συνθηκων οπως περσι...οποτε ακλαφτα πηγαν ...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nenela είπε

παιδια δεν πιστευω οτι ολες οι αποστολες unregistered Οκτ_Νοεμ_Δεκ.χαθηκαν...Παιζει να καταστραφηκαν λογω καιρικων συνθηκων οπως περσι...οποτε ακλαφτα πηγαν ...

Εγω εχω παραλαβει παντως και Οκτωμβριου και Νοεμβριου και Δεκεμβριου παραγγελιες.

Δημοσ.

1/2/2019 παραγγειλα ενα παντελονι μηχανης 30 κατι δολλαρια, σημερα πηγε στο κεντρο διανομης λογικα τεταρτη θα το εχω.

Κανονικα επρεπε να περασει τελωνειο αλλα τελικα οχι,

για αυτο οπως εχω ξαναπει το πλαφον των 22 ευρω ειναι πολυ σχετικο.

Ισως βεβαια να παιζει με τα ειδη και να κοπανανε μονο τα ειδη τεχνολογιας (ας πουμε οτι περναει ρευμα)

και στα ρουχα να ειναι πιο ελαστικοι.

Πραγματικα δεν ξερω πως σκεφτονται εκει στα τελωνεια και δεν ξερεις τι θα σου βγει στο τελος.

Μονο σε κατι μπιχλιμπιδια που παιρνω που και που υπαρχει 100% ασφαλεια εκτος τελωνειου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tornado είπε

1/2/2019 παραγγειλα ενα παντελονι μηχανης 30 κατι δολλαρια, σημερα πηγε στο κεντρο διανομης λογικα τεταρτη θα το εχω.

Κανονικα επρεπε να περασει τελωνειο αλλα τελικα οχι,

για αυτο οπως εχω ξαναπει το πλαφον των 22 ευρω ειναι πολυ σχετικο.

Ισως βεβαια να παιζει με τα ειδη και να κοπανανε μονο τα ειδη τεχνολογιας (ας πουμε οτι περναει ρευμα)

και στα ρουχα να ειναι πιο ελαστικοι.

Πραγματικα δεν ξερω πως σκεφτονται εκει στα τελωνεια και δεν ξερεις τι θα σου βγει στο τελος.

Μονο σε κατι μπιχλιμπιδια που παιρνω που και που υπαρχει 100% ασφαλεια εκτος τελωνειου.

Η τιμη ηταν η αληθινη στο πακετο;

Αν ναι κατσε να παραλαβεις πρωτα, ισως σου εβαλαν φορους βαση της αναγραφομενης τιμης.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Από αρχές μεχρι μεσα Δεκέμβρη, περιμένω 4-5 πακέτα με βινυλια. Τα 2 απο αμαζον, 2 απο ντισκογκς Αμερική και ενα απο καναδα. Δεν εχει ερθει τιποτα. Τα 2 απο Αμερική ντισκογκς ειχαν κλασικά τρακινγκ, που με την έξοδο απο Αμερική δεν δείχνει τιποτα. Από τοτε εχω παραγγείλει κιαλλα και εχουν ολα ερθει. Τα κλαίω; ή παιζει και να έρθουν? 

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, burnin είπε

καλησπερα παιδια. Από αρχές μεχρι μεσα Δεκέμβρη, περιμένω 4-5 πακέτα με βινυλια. Τα 2 απο αμαζον, 2 απο ντισκογκς Αμερική και ενα απο καναδα. Δεν εχει ερθει τιποτα. Τα 2 απο Αμερική ντισκογκς ειχαν κλασικά τρακινγκ, που με την έξοδο απο Αμερική δεν δείχνει τιποτα. Από τοτε εχω παραγγείλει κιαλλα και εχουν ολα ερθει. Τα κλαίω; ή παιζει και να έρθουν? 

ευχαριστω πολυ

Να υποθεσω πως τα εχουν στειλει με συστημενο USPS

Tracking θα κανεις στο σαϊτ των ελτα , εαν δειχνει πως βρισκονται στο αεροδρομιο τοτε υπομονη.

Λογικα δεν εχει ανοιχτει ακομα το container. Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τον χρονο παραμονης για πολυ κοσμο σε βαθμο κατανοητης ανησυχιας βεβαια.

Σε οτι αφορα σε απλο ταχυδρομειο χωρις tracking, κανεις δεν μπορει να σου απαντησει. Κανε καμια δεηση στον Κθουλου καλου κακου.

Εαν εμπιστευεσαι τον/την ταχυδρομο τοτε οταν ερθουν θα σε ειδοποιησουν. Εγω την τελευταια φορα που πηρα απλο ταχυδρομειο απο Ιαπωνια ο ταχυδρομος που ηταν καινουργιος δεν ειδοποιησε ποτε και το δεμα επεστρεψε στον πωλητη.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες εχει αγορασει ποτε κανεις ΜΑΧΑΙΡΙΑ για φαγητο απο Κινα ποτε; Περνανε η επειδη ειναι μαχαιρια τα κρατανε τελωνειο και δεν στα δινουν ποτε;

Δημοσ.

Έχω αγοράσει μαχαίρι "chef" φθηνό, αλλά πριν αρχίσει η ιστορία με τα ταχυδρομεία να τα περνούν όλα από τελωνείο.
Έκανε περίπου 3 μήνες να έρθει, μάλιστα είχα πάρει χρήματα πίσω και τους πλήρωσα όταν το έλαβα.

Πλέον δεν νομίζω πως παίζει κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...