Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, makfil είπε

Χρησιμοποιώ την πιστωτική Visa της ΕΤΕ, χωρίς προμήθεια στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, και υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για τη MasterCard, αφού δεν αναφέρεται σχετική προμήθεια στις πιστωτικές κάρτες ούτε στα παλαιότερα ούτε στο τελευταίο (7/2/2019) τιμολόγιο εργασιών.

Ε θα δοκιμάσω με την mastercard πιστωτική τότε και θα γράψω αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 9/2/2019 στις 4:47 ΜΜ, makfil είπε

Χρησιμοποιώ την πιστωτική Visa της ΕΤΕ, χωρίς προμήθεια στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, και υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για τη MasterCard, αφού δεν αναφέρεται σχετική προμήθεια στις πιστωτικές κάρτες ούτε στα παλαιότερα ούτε στο τελευταίο (7/2/2019) τιμολόγιο εργασιών.

Δοκίμασα  mastercard πιστωτική της Εθνικής και ούτε αυτή κρατάει προμήθεια συναλλάγματος. Μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρεώνει προμήθεια στις πιστωτικές της η ΕΤΕ, ακόμη, στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα.

Επεξ/σία από makfil
  • Like 1

Από Λετονία γιατί να αργεί να έρθει κάτι όταν είναι και στην ΕΕ αλλά και στο Ευρώ; Μήπως με κοροϊδεύει ο αποστολέας; (δεν έχει στείλει tracking number ακόμα) 

20 ώρες πριν, tornado είπε

Ρώτα καλύτερα πόσο κάνουν να έρθουν από το Βενιζέλος...

Αφού ήρθε από Αγγλία σε 3 μέρες κάτι, γιατί να κολλήσει από Λετονία που είναι και στην ΕΕ και στο Ευρώ;

Εγώ παρήγγειλα 15 Οκτώβρη, στις 21 τα είχα στα χέρια μου.

Πολύ καλή η DHL Express, μήνυμα και στο κινητό κάθε μέρα που βρίσκεται και όλα. Άξιζαν τα 85 ευρώ μεταφορικά.

14 λεπτά πριν, Skerzos είπε

Εγώ παρήγγειλα 15 Οκτώβρη, στις 21 τα είχα στα χέρια μου.

Πολύ καλή η DHL Express, μήνυμα και στο κινητό κάθε μέρα που βρίσκεται και όλα. Άξιζαν τα 85 ευρώ μεταφορικά.

Καλές οι εταιρείες courier όταν πρόκειται 1) για αγορές από ΕΕ και 2) για αντικείμενα που τα χρειαζόμαστε άμεσα.

Διαφορετικά, δεν αξίζει να πληρώσεις τα έξτρα χρήματα που ζητάνε για αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και λοιπά έξοδα όταν πρόκειται για αντικείμενο από τρίτη χώρα.

Όποιος έχει, όμως, χρήματα περισσευούμενα και θέλει να ενισχύσει τα έσοδα αυτών των εταιρειών, μπορεί να το κάνει, αλλά δεν μπορεί να διαφημίζει δημόσια την Α ή Β εταιρεία με αυτό τον τρόπο.

• Like 1

31 λεπτά πριν, makfil είπε

Καλές οι εταιρείες courier όταν πρόκειται 1) για αγορές από ΕΕ και 2) για αντικείμενα που τα χρειαζόμαστε άμεσα.

Διαφορετικά, δεν αξίζει να πληρώσεις τα έξτρα χρήματα που ζητάνε για αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και λοιπά έξοδα όταν πρόκειται για αντικείμενο από τρίτη χώρα.

Όποιος έχει, όμως, χρήματα περισσευούμενα και θέλει να ενισχύσει τα έσοδα αυτών των εταιρειών, μπορεί να το κάνει, αλλά δεν μπορεί να διαφημίζει δημόσια την Α ή Β εταιρεία με αυτό τον τρόπο.

Καλημέρα @makfil. Μπορείς να με κατατοπισεις σε κατι. Αγορασα μεσω paypal (ιδιώτης) κατι καρτες Pokemon, της πληρωσα 150 ευρω. Το δεμα ηρθε μεσω USPS με Insurance 200$. Παιζει να κανω Photoshop την αποδειξη απο την Paypal? Εφοσον ειναι 130 καρτες, πως θα καταλαβουν την πραγματικη αξια τους? Αν βαλω οτι εκαναν 41ευρω, θα γινει πιστευτη η τιμη?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν διαβάσω αυτό το μήνυμα, διάβασα και απάντησα στο πμ που έστειλες με το ίδιο ακριβώς κείμενο.

Αφού θεώρησες σωστό να γράψεις δημόσια το παραπάνω κείμενο, μου δίνεις το δικαίωμα να παραθέσω και εδώ την απάντηση που σου έδωσα, προσθέτοντας ότι έκανες πολύ κακή αρχή με το 1ο σου post στο forum που μας φιλοξενεί.

Κατ' αρχάς, είμαι αντίθετος ακόμη και σε απλή συζήτηση με το θέμα της παραποίησης αποδεικτικών στοιχείων, με το Photoshop, πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για απόδειξη κάρτας ή paypal. Και αυτό γιατί πρόκειται για καθαρά παράνομη πράξη (πλαστογραφία), οι συνέπειες της οποίας είναι πολύ βαριές.

Και αυτό το έχω διατυπώσει πολλές φορές στα αντίστοιχα νήματα.

Λυπάμαι, αλλά δεν απευθύνθηκες στο κατάλληλο πρόσωπο.

Επεξ/σία από makfil

40 λεπτά πριν, Christos Vasilopoulos είπε

Καλημέρα @makfil. Μπορείς να με κατατοπισεις σε κατι. Αγορασα μεσω paypal (ιδιώτης) κατι καρτες Pokemon, της πληρωσα 150 ευρω. Το δεμα ηρθε μεσω USPS με Insurance 200$. Παιζει να κανω Photoshop την αποδειξη απο την Paypal? Εφοσον ειναι 130 καρτες, πως θα καταλαβουν την πραγματικη αξια τους? Αν βαλω οτι εκαναν 41ευρω, θα γινει πιστευτη η τιμη?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Απο την στιγμη που το πακετο ηρθε με ασφαλεια 200$ ακομα και τα 150ε αν στειλεις εχουν δικαιωμα να μην τα δεχτουν (αν και 200$ ειναι 176ε οποτε δεν νομιζω να το τραβηξουν πολυ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...