Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ναι ακριβως το ιδιο και εδω, οπως εγραψα και πιο πριν...

-

Μιλησα με υπαλληλο των ΕΛΤΑ χτες εκτος δουλειας (οχι στο καταστημα), μου ειπε οτι εχει αλλαξει το συστημα (δεν μου εξηγησε ακριβως τι και πως)

Και μπορει να κανουν και 2 μηνες τα πραγματα τωρα (περιμενω απο κινα κατι πραγματακια). 

Υπομονη απο δω και περα...

Δύο μήνες σχεδόν πάντα περίμενα στις καλές μέρες να το πω καμία 50 σίγουρα αλλά τώρα Νοέμβριο ήρθαν Ελλάδα παραγγελίες Οκτωβρίου που έχω και κάποιες άλλες αρχές Νοεμβρίου που και αυτά έχουν έρθει μέσα Νοεμβρίου και ακόμη τίποτα 10 πακέτα εξαφανισμένα εδώ και 90 με 100 μέρες. 

3 λεπτά πριν, arianosfc είπε

απο οτι φαινεται θα παραλαβουν ολοι

αλλα με τα λεφτα π τα πηραμε πισω τι κανουμε; τα δινουμε;

Σε κάποια που έκανα  για επιστροφή και μου επέστρεψαν μου είπαν να τα κρατήσω σαν συγνώμη κάνα δυο μου είπαν αν έρθουν τα τους κάνω επιστροφή χρημάτων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, arianosfc είπε

απο οτι φαινεται θα παραλαβουν ολοι

αλλα με τα λεφτα π τα πηραμε πισω τι κανουμε; τα δινουμε;

Όχι, βέβαια, τα κρατάς για να ενισχύσεις τη γνώμη που έχει ήδη δημιουργηθεί  σε όλο τον πλανήτη για τους Έλληνες αγοραστές και για την Ελλάδα, γενικώς. 😡

Σε λίγο καιρό κανείς δεν θα πουλάει σε Έλληνες.

ΥΓ

Αυτό που θεωρώ εντελώς παράλογο είναι να ρωτάει κάποιος δημόσια, αφού παρέλαβε το δέμα του, αν θα κρατήσει και τα χρήματα που πήρε από τον πωλητή  🤬

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, makfil είπε

Όχι, βέβαια, τα κρατάς για να ενισχύσεις τη γνώμη που έχει ήδη δημιουργηθεί  σε όλο τον πλανήτη για τους Έλληνες αγοραστές και για την Ελλάδα, γενικώς. 😡

Σε λίγο καιρό κανείς δεν θα πουλάει σε Έλληνες.

ΥΓ

Αυτό που θεωρώ εντελώς παράλογο είναι να ρωτάει κάποιος δημόσια, αφού παρέλαβε το δέμα του, αν θα κρατήσει και τα χρήματα που πήρε από τον πωλητή  🤬

Καταρχήν θέλω να ηρεμήσεις. Οι Έλληνες σου φταίνε

Το banggood πουλάει με εγγύηση ότι σε 60 ημέρες θα έχεις το πακέτο σου αλλιώς τα λεφτά σου πίσω.

Είναι το γενικό policy που έχουν σαν εταιρία. Το αν δεν κατάφεραν να το πετύχουν και το γιατί ας το βρουν αυτοί.

Ας κάνουν μήνυση στα ΕΛΤΑ. Γιατί συνέχεια να επωμιστεί ο καταναλωτής τη μη τήρηση συμφωνίας, αν ήταν Γερμανός ή Τούρκος ή πραγματικός ευρωπέος θα τα επέστρεφε εχθές τα λεφτά.....

Εγώ έκανα την αγορά μου με τους όρους-εγγύηση ότι θα έχω την παραγγελία μου σε 60 μέρες. 

Αναφορά σε κείμενο

All items sold at Banggood are guaranteed to be delivered in 60 days (120 days for Brazil, 90 days for Ecuador, Venezuela, Argentina, 
Bolivia, Peru, South Africa and all orders shipped with European Railway Direct Mail.)And all orders shipped from the US, EU, FR, and AU warehouse are guaranteed to be delivered within 30 days (45 days for orders shipped to Brazil and Mexico).

If you have not received your item(s) beyond this time, you are eligible for a full refund after we have conducted a postal investigation. 

Επεξ/σία από arianosfc
  • Thanks 2

4 λεπτά πριν, arianosfc είπε

Καταρχήν θέλω να ηρεμήσεις. Οι Έλληνες σου φταίνε

Το banggood πουλάει με εγγύηση ότι σε 60 ημέρες θα έχεις το πακέτο σου αλλιώς τα λεφτά σου πίσω.

Είναι το γενικό policy που έχουν σαν εταιρία. Το αν δεν κατάφεραν να το πετύχουν και το γιατί ας το βρουν αυτοί.

Εγώ έκανα την αγορά μου με τους όρους-εγγύηση ότι θα έχω την παραγγελία μου σε 60 μέρες. 

Μωρέ μαζί σου, όταν θα εμφανιστεί όμως το πολύ όμορφο "No shipping available for your country" τη λύση θα πρέπει να τη βρεις εσύ. 

Η λέξη κλειδί είναι η "κατανόηση" όταν ξέρεις πολύ καλά ότι ΔΕΝ είναι ευθύνη του καταστήματος, δεν τιμωρείς το κατάστημα, το οποίο μάλιστα σε γενικές γραμμές φέρετε πολύ σωστά και πολύ οργανωμένα. 

Δεν λέω, κανείς refund όταν το πακέτο έχει καθυστερήσει για να διασφαλίσεις τα λεφτά σου. Αλλά θεωρώ αυτονόητο ότι οταν το πακέτο φτάσει η θα το παραλάβεις και θα τους πληρώσεις, η θα αρνηθείς την παραλαβή και ας πάει στο καλό. Όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε 

• Like 1

Καλά έκανα γιατί τα έχω πάρει οσο να είναι όλα τα δέματα είναι πολλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αν έρθουν καλό είναι να κάνουμε επιστροφή χρημάτων μόνο και αν δεν τα θέλει ο πωλητής σαν συγνώμη απλα να τον ενημερώσουμε. 

Όσοι έχουν πάντως δέματα μήνες και δεν τους έχουν έρθει θεωρώ να κάνουν επιστροφή διότι αρκετά άκουσα και δεν μου άρεσαν. 

• Like 1

Banggood

Shipping from Chinese Warehouse

Airmail and Register Airmail: Other countries    7-35 business days

Priority Direct Mail 6-14 business days

EU Priority Line: 7-15 business days

European Railway Direct Mail: 40-50 business days

EMS Express Mail Service: 7-15 business days

Note: The shipping times mentioned above refer to the estimated times of business days that the shipment will take after an order has been shipped. Business days do not include Saturday/Sunday and any public holidays. These estimates are based on normal circumstances and are not a guarantee of delivery times. We are not responsible for the failures or delays in delivery resulting from any force majeure event, such as natural disaster, bad weather, war, and any other event beyond our direct control, such as public holidays and customs issues.

Ναι αναλογα με τον τροπο αποστολης πρεπει να υπολογιστουν οι εργασιμες μερες καθως γιορτες και αργιες δεν μετρανε.

Μετα το περας του συνολικου εκτιμωμενου χρονου ειναι στην ευχερεια του πωλητη εφοσον κανει κι αυτος την ερευνα του στα ταχυδρομεια

κατα ποσο θα επιστρεψει τα χρηματα η οχι. Συνηθως βεβαια τα δινουν.

Εαν υπαρχει κωδικος ανιχνευσης μπορει να γινει αιτημα αναζητησης και ειτε να βρεθει ειτε να αποζημιωθει

συμφωνα παντα με την πολιτικη των ταχυδρομειων και φυσικα εαν ειναι ασφαλισμενο.

Δεν ειναι σωστο να παραγγελνουμε με σκοπο να παρουμε επιστροφη η να μην επιστρεφουμε εμεις τα χρηματα μετα την παραλαβη.

Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να ρωτατε τον πωλητη τι προτεινει εφοσον πληρουνται οι προυποθεσεις για αιτηση επιστροφης κλπ

και οχι γιουρια στο παυπαλ.

Προς το τελος καλοκαιριου αν δεν κανω λαθος αλλαξε ο διευθυντης των ελτα, ισως να εχει παιξει ρολο.

Σε συνδυασμο με μεγαλη εισροη δεματων και τους ελεγχους στο τελωνειο η κατασταση ειναι χαλια.

Ισως να υπαρχει ελλειψη προσωπικου στο τελωνειο, ισως να παιζονται προεκλογικα παιχνιδια, ποιος ξερει?

Οι σακοι παντως στους οποιους αναφερομαστε συχνα δεν ειναι σακουλες (με εξαιρεση οτι αφορα σε μικρους φακελους και γραμματα)

αλλα ειδικα container. Ειναι σχεδον απιθανο το να εχουν κλαπει η καταστραφει, εκτος αν η δουλεια εγινε εκ των εσω.

2 λεπτά πριν, elias54 είπε

Δέμα από Γερμανία αποστολή 22/11/18 στα ελτα δίχνει ότι έφυγε από Γερμανία. Το θεωρώ χαμένο ? Είναι registed

Καπου στο αεροδρομιο θα ειναι, περιμενει τα ελτα.

1 λεπτό πριν, Balantakos είπε

Καπου στο αεροδρομιο θα ειναι, περιμενει τα ελτα.

Ευχαριστώ για το κουράγιο δώρο για τον εγγονό μου. Ελπίζω να έρθει πρίν πάει φαντάρος (είναι 2 ετών τώρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, thant είπε

Οι πολύμηνες καθυστερήσεις είναι και για δέματα που έχετε πληρώσει παραπάνω λεφτά προκειμένου να σας έρθει πιο γρήγορα;

Για εμενα οχι, αλλα ειχα ξαναπαρει απο κινα αλλα 2 πραγματακια και ηρθαν μεσα σε 15 μερες(αυτο εγινε πριν 2-3 μηνες)...οποτε τωρα κατι γινεται.

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1

2 λεπτά πριν, umad είπε

Παιδιά ξέρει κανείς αν πλέον από Αγγλία έχεις τελωνείο?

Η δεν έχει επηρρεαστεί τίποτα ακόμα?

Όχι μην ανησυχείς, έχουμε ακόμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...