allonsanfan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτη μου αγορά από Κίνα, νομίζω ξεμπερδεψε αρκετά γρήγορα από την στιγμή που έφτασε Αθήνα. 1 μήνα ακριβώς από aliexpress με china post. Θήκη nillkin + tempered glass της ίδιας εταιρίας για το redmi note 6 pro, στα 7 ευρώ μαζί με το κουπόνι πρώτης αγοράς, στα 15+ ευρώ τα ίδια από bangood. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από allonsanfan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ξανά μπήκα σήμερα όλα τα δέματα Οκτωβρίου Νοεμβρίου κόλλησαν αεροδρόμιο τελευταία ενημέρωση προσωπικά κάτι μου λέει ότι αυτά δεν πρόκειται να τα δω με αποτέλεσμα Δευτέρα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Τα δέματα Δεκεμβρίου μπορεί να άργησαν αλλά αν βάλω και γιορτές πιστεύω έχουν λίγο ακόμη περιθώριο αλλά για όλα τα άλλα αναμονή τόσους μήνες παραπάνω είναι διότι άρχισαν σε πολλά να μου βγάζει το 17 truck μήνυμα ότι πέρασαν αρκετοί μήνες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα δέματα Δεκεμβρίου πιστεύω αν και με καθυστερήσεις θα τα δούμε τουλάχιστον τα περισσότερα αλλά αυτά που έχουν κάποιοι Οκτωβρίου και Νοεμβρίου και δεν μας έχουν έρθει ακόμη το κόβω να έχουν κλαπεί - χαθεί. 10 λεπτά πριν, allonsanfan είπε Πρώτη μου αγορά από Κίνα, νομίζω ξεμπερδεψε αρκετά γρήγορα από την στιγμή που έφτασε Αθήνα. 1 μήνα ακριβώς από aliexpress με china post. Θήκη nillkin + tempered glass της ίδιας εταιρίας για το redmi note 6 pro, στα 7 ευρώ μαζί με το κουπόνι πρώτης αγοράς, στα 15+ ευρώ τα ίδια από bangood. Από Κίνα Ελλάδα τα δέματα έρχονται σχετικά γρήγορα πάντα εκεί είναι σβέλτη όλο το θέμα με τις καθυστερήσεις είναι από εδώ από το δικό μας αεροδρόμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, kgian είπε Ενημέρωση για το πληκτρολόγιο από το Tomtop (Kίνα) που είχαμε παραγγείλει κάποιοι τον Δεκέμβριο. Είχα χάσει τα ίχνη του. Μέχρι τις 26/12 μου έβγαζε ενημέρωση στο track17 και στα ΕΛΤΑ τίποτα. Σήμερα ενημερώθηκε στο track17 και εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" Επιτέλους! Θα ήταν πιο πλήρης η (σημαντική αυτή) ενημέρωση , αν πρόσθετες και τη μεταφορική με την οποία ταξίδεψε το δέμα. Είναι σημαντική γιατί αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι οι σάκοι δεν ανοίγονται στο αεροδρόμιο με τη σειρά άφιξής τους και είναι επόμενο κάποιοι σάκοι να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα παρατημένοι αν και βρίσκονται στο αεροδρόμιο. Χρειάζεται υπομονή με τα ΕΛΤΑ, αν κατορθώσουν να ξεπεράσουν τα (πολλά) προβλήματα που έχουν μαζευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, makfil είπε Χρειάζεται υπομονή με τα ΕΛΤΑ, αν κατορθώσουν να ξεπεράσουν τα (πολλά) προβλήματα που έχουν μαζευτεί. Μιλησα με υπαλληλο των ΕΛΤΑ χτες εκτος δουλειας (οχι στο καταστημα), μου ειπε οτι εχει αλλαξει το συστημα (δεν μου εξηγησε ακριβως τι και πως) Και μπορει να κανουν και 2 μηνες τα πραγματα τωρα (περιμενω απο κινα κατι πραγματακια). Παντου Μπ##@!45λο... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά επειδη και σήμερα δεν βλέπω Να έρχεται ουτε ενα αρχίσω να ζητάω επιστροφές χρημάτων. Ζήτησα επιστροφή χρημάτων από όλα τα δέματα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, makfil είπε Θα ήταν πιο πλήρης η (σημαντική αυτή) ενημέρωση , αν πρόσθετες και τη μεταφορική με την οποία ταξίδεψε το δέμα. Είναι σημαντική γιατί αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι οι σάκοι δεν ανοίγονται στο αεροδρόμιο με τη σειρά άφιξής τους και είναι επόμενο κάποιοι σάκοι να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα παρατημένοι αν και βρίσκονται στο αεροδρόμιο. Χρειάζεται υπομονή με τα ΕΛΤΑ, αν κατορθώσουν να ξεπεράσουν τα (πολλά) προβλήματα που έχουν μαζευτεί. Με china post λογικά. RP123456789CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kgian είπε Με china post λογικά. RP123456789CN Επομένως, ταξίδεψε με το κινέζικο ταχυδρομείο (και όχι με 2 ταχυδρομεία, κινέζικο και ευρωπαϊκό) μέχρι εδώ και κόλλησε στο αεροδρόμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianosfc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 ειδαμε φως μαγκες παραγγελια απο bangood 10/11 ηρθε σμρ 3 μηνακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tab0u Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επομένως εγώ έχω ακόμα μέλλον βάση όσων λέτε (με ems έρχεται): Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 23/1/2019, 15:33:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 23/1/2019, 09:50:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 20/1/2019, 16:08:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Υπάρχει λόγος να πάω να ρωτήσω στο ταχυδρομείο μήπως απλά έχει σκαλώσει πουθενά; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από tab0u Προσθήκη εταιρείας αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Όχι, δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται να έχεις άγχος. Το δέμα θα έρθει όταν ανοιχτεί ο σάκος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, arianosfc είπε ειδαμε φως μαγκες παραγγελια απο bangood 10/11 ηρθε σμρ 3 μηνακια Τυχερός εμένα τιποτα ουτε ενα απο τα 10 δέματα που 10 με 15 ηταν είδη Ελλάδα Νοεμβρίου. Τα πήρα προσωπικά και λεω είπαμε ουτε ενα για ελπίδα πχ αλλα τιποτα και ζήτησα επιστροφή απο όλους και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Απο 10 Ιανουαριου εχει ερθει το δεμα που περιμενω στο αεροδρομιο... Σημερα ειναι 8 Φεβρουαριου και ακομα περιμενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε Απο 10 Ιανουαριου εχει ερθει το δεμα που περιμενω στο αεροδρομιο... Σημερα ειναι 8 Φεβρουαριου και ακομα περιμενω... Ναι αργούν πολύ τελευταία με αποτέλεσμα να τα έχω πάρει όταν έχουν έρθει δέματα Ελλάδα πριν 3 μήνες και κάθονται και ακόμη να έρθουν. Σε πολλά δέματα αυτό ακριβώς μου δείχνει. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, dinos234 είπε Ναι αργούν πολύ τελευταία με αποτέλεσμα να τα έχω πάρει όταν έχουν έρθει δέματα Ελλάδα πριν 3 μήνες και κάθονται και ακόμη να έρθουν. Σε πολλά δέματα αυτό ακριβώς μου δείχνει. Ναι ακριβως το ιδιο και εδω, οπως εγραψα και πιο πριν... - Μιλησα με υπαλληλο των ΕΛΤΑ χτες εκτος δουλειας (οχι στο καταστημα), μου ειπε οτι εχει αλλαξει το συστημα (δεν μου εξηγησε ακριβως τι και πως) Και μπορει να κανουν και 2 μηνες τα πραγματα τωρα (περιμενω απο κινα κατι πραγματακια). Υπομονη απο δω και περα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianosfc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 απο οτι φαινεται θα παραλαβουν ολοι αλλα με τα λεφτα π τα πηραμε πισω τι κανουμε; τα δινουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις