orgixmh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Nyo30 είπε Λογικά πρόκειται για δυο διαφορετικές αποστολές. Αλήθεια παραγγέλνω χρόνια και ποτέ δεν μου έδωσαν 2 διαφορετικά τρακ και το ένα μάλιστα να είναι registered και το άλλο όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nyo30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, orgixmh είπε Αλήθεια παραγγέλνω χρόνια και ποτέ δεν μου έδωσαν 2 διαφορετικά τρακ και το ένα μάλιστα να είναι registered και το άλλο όχι Να ελπίζεις να είναι το unregistered, γιατί το άλλο πάει τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Nyo30 είπε Να ελπίζεις να είναι το unregistered, γιατί το άλλο πάει τελωνείο. Δεν με καίει το τελωνείο από λόγο χρημάτων, το δέμα συνολικά κοστίζει 65 ευρώ, 30 περίπου θα είναι το τελωνείο, ο χρόνος που θα κάτσει στο τελωνείο με καίει και η περίπτωση που μου ζητήσουν paypal από το τελωνείο για το δέμα ίσως να μην είναι καν το δικό μου και κάψω κάποιον άλλο που έχει παραγγείλει κάτι φθηνότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nyo30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, orgixmh είπε Δεν με καίει το τελωνείο από λόγο χρημάτων, το δέμα συνολικά κοστίζει 65 ευρώ, 30 περίπου θα είναι το τελωνείο, ο χρόνος που θα κάτσει στο τελωνείο με καίει και η περίπτωση που μου ζητήσουν paypal από το τελωνείο για το δέμα ίσως να μην είναι καν το δικό μου και κάψω κάποιον άλλο που έχει παραγγείλει κάτι φθηνότερο. Ζήτα διευκρινίσεις από τον πωλητή, μπορεί να έχει κάνει λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nyo30 είπε Ζήτα διευκρινίσεις από τον πωλητή, μπορεί να έχει κάνει λάθος. Ο τύπος από το αλί έκανε 7 ημέρες να μου απαντήσει πριν αγοράσω το motherboard, και έκανε 8 ημέρες να στείλει το board και 14 ημέρες να βάλει το status στο ali ότι το έστειλε. Υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι να μου απαντήσει να το έχω παραλάβει κιόλας, ιδικά τώρα που είναι αργία στην Κίνα. Θα πάρω τηλέφωνο το τελωνείο και θα τους εξηγήσω την κατάσταση σε περίπτωση που ζητήσουν απόδειξη. Άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stella_violanti Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orgixmh είπε Ο τύπος από το αλί έκανε 7 ημέρες να μου απαντήσει πριν αγοράσω το motherboard, και έκανε 8 ημέρες να στείλει το board και 14 ημέρες να βάλει το status στο ali ότι το έστειλε. Υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι να μου απαντήσει να το έχω παραλάβει κιόλας, ιδικά τώρα που είναι αργία στην Κίνα. Θα πάρω τηλέφωνο το τελωνείο και θα τους εξηγήσω την κατάσταση σε περίπτωση που ζητήσουν απόδειξη. Άντε να δούμε. Καλησπέρα, αν πάρεις στο τελωνείο κατ' αρχή βεβαιώσου ότι το δέμα έρχεται σ' εσένα και δεν πάει κάπου αλλού. Είναι συνηθισμένη τακτική των πωλητών τελευταία (ειδικά αν πρέπει να το στείλουν με ακριβή registered αποστολή) να σου δίνουν tracking number που πάει μεν στη χώρα σου, αλλά ανήκει σε άλλον. Έχω δει έτσι πακέτα που πλήρωσα για συστημένα να πηγαίνουν Αλεξανδρούπολη, Νυδρί, Πειραιά (μένω Αθήνα) Η απάντηση του πωλητή όταν το καταλαβαίνει ο πελάτης είναι copy-paste "συγνώμη έγινε λάθος στο σύστημα, αυτός είναι ο πραγματικός σου αριθμός... " και συνήθως σου δίνουν ένα tracking number από yemen ή κάποια άλλη φτηνή ταχυδρομική. Επίσης είναι πιθανόν το δέμα να έχει άλλο tracking number μέχρι το Βέλγιο και άλλο από Βέλγιο μέχρι Ελλάδα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από stella_violanti 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nyo30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από την myhermes uk? Περιμένω ένα δέμα από Αγγλία το οποίο σύμφωνα με το tracking number, παραδόθηκε σήμερα (Delivered to safe place), αλλά δεν παρέλαβα τίποτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τι καινούργιο είναι αυτό πάλι; Καταλαβαίνει κάποιος να μου εξηγήσει; Ποια η κατάσταση του δέματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί δεν βάζεις τον αριθμό σε κάποιο από τα ξένα sites για να διαβάσεις σωστά τα βήματα και όχι από κακή μετάφραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Παρέλαβα σήμερα παραγγελία απο αρχές Δεκεμβρίου η οποία ηταν στο ταχυδρομείο απο 20/12! Υπομονή για τα πακέτα! Λογικά θα έρθουν ολα,απλά λόγω μαζεμένων παραγγελίων και λόγω λάθος συστήματος προώθησης/ελέγχου απο τελωνείο(προφανώς στο αεροδρόμιο χρησιμοποιούν lifo και οχι fifo!) εχουμε καθυστερήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέχρι προχθές το PayPal δούλευε κανονικά και ψωνίζα από εξωτερικό . Χρησιμοποιούσα χρεωστική της εθνικής . Από προχθές δεν μπορώ να κάνω συνναλαγη . Έβαλα και άλλη χρεωστική της εθνικής και τίποτα . Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πακετα Δεκεμβρίου δεν ειναι κατι ναι άργησαν αλλα αν βάλουμε και τα Χριστούγεννα γιορτές αν βγάλουμε καμία 10 μερες τωρα κοντεύουν δυο μήνες του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου που δεν εχουν έρθει ακόμη ειναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα λίγο καιρό (πολύ πριν τις γιορτές) να παραγγείλω πράγματα από εξωτερικό και πόσο μάλλον εκτός ΕΕ και τώρα διαβάζω για πολλές καθυστερήσεις γενικότερα. Βασικά έχω κλείσει μήνα που περιμένω κάποια βιβλία από book depository ενώ κατά κανόνα το πολύ σε 15 ημέρες τα είχα στα χέρια μου. Έχει κάνεις σχετική εμπειρία; Υποθέτω περιμένω χαλαραααααα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, shodan είπε Καλησπέρα στην παρέα. Είχα λίγο καιρό (πολύ πριν τις γιορτές) να παραγγείλω πράγματα από εξωτερικό και πόσο μάλλον εκτός ΕΕ και τώρα διαβάζω για πολλές καθυστερήσεις γενικότερα. Βασικά έχω κλείσει μήνα που περιμένω κάποια βιβλία από book depository ενώ κατά κανόνα το πολύ σε 15 ημέρες τα είχα στα χέρια μου. Έχει κάνεις σχετική εμπειρία; Υποθέτω περιμένω χαλαραααααα; Μην μου λες τέτοια γιατί περιμένω και εγώ 🤔 τέλος της προηγούμενης εβδομάδας μου τα ταχυδρόμησαν συνήθως κάπου στις 11 μέρες μου κάνουν από το Book Depository. Από Γερμανία που είχα παραγγείλει από ένα μαγαζί έκανε 7 μέρες(μαζί με ΣΚ) να παραλάβω το πακέτο από την στιγμή που το tracking με έστελνε στα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ενημέρωση για το πληκτρολόγιο από το Tomtop (Kίνα) που είχαμε παραγγείλει κάποιοι τον Δεκέμβριο. Είχα χάσει τα ίχνη του. Μέχρι τις 26/12 μου έβγαζε ενημέρωση στο track17 και στα ΕΛΤΑ τίποτα. Σήμερα ενημερώθηκε στο track17 και εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" Επιτέλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις