dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως γενικά κάνα δύο με 3 επιστροφές χρημάτων που μου έκαναν και μετά από διπλή αποστολή του δέματος διότι την πρώτη φορά δεν ήρθε ποτέ δεν έχει έρθει ούτε και την δεύτερη φορά ποτέ. Πάντως είναι η πρώτη φορά που έχουν αργήσει τόσο πολύ και δεν έχουν έρθει πολλά δέματα αν δεν δω μέχρι την Δευτέρα προσωπικά ζητάω από όλα τα δέματα επιστροφή χρημάτων να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εάν έχεις πληρώσει με paypal, τότε έχεις περιθώριο μέχρι 6 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, makfil είπε Εάν έχεις πληρώσει με paypal, τότε έχεις περιθώριο μέχρι 6 μήνες. Αν απευθύνεσαι σε εμένα έχω και κάποια χωρίς PayPal αλλά λίγα 4-5 συνολικά. Απλά εντάξει δεν θα κάθομαι να περιμένω τόσους μήνες σε πολλα έχω κάνει είδη 3 μήνες έχουν σίγουρα μην πω και παραπάνω. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ότι κάνεις θα το βρεις μπροστά σου αν με πιάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Αγορά από Ισλανδία περνάει τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, pcbill είπε Αγορά από Ισλανδία περνάει τελωνείο? Δεν ειναι μελος της Ευρωπαικης Ενωσης αλλα υπαρχει επισημη οικονομικη συνεργασια. Εγω θα σου ελεγα για σιγουρα να μιλησεις με το τελωνειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Προσωπικά κάτι μου λέει και μετά από αναμονή 3 μηνών σίγουρα ότι δεν πρόκειται να μου έρθουν τίποτα από όλα εκείνα τα δέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stella_violanti Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, dinos234 είπε Προσωπικά κάτι μου λέει και μετά από αναμονή 3 μηνών σίγουρα ότι δεν πρόκειται να μου έρθουν τίποτα από όλα εκείνα τα δέματα. Καλημέρα, σήμερα έλαβα παραγγελία που είχα κάνει 17 Ιανουαρίου και την προηγούμενη εβδομάδα είχα λάβει παραγγελία από 3 Ιανουαρίου. Τα δέματα έρχονται κανονικά για αποστολές από τα Χριστούγεννα και μετά, για εμένα τουλάχιστον. Όσοι περιμένουμε παραγγελίες Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τις δούμε ποτέ. Προσωπικά πρέπει να ζητήσω refund για όλες ανεξαιρέτως τις παραγγελίες που έχω κάνει το συγκεκριμένο διάστημα, πράγμα που με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση! Εδώ και δύο χρόνια που παίρνω πράγματα από το Aliexpress δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και δεν θα ήθελα με τίποτα να δείξω τόσο άσχημο πρόσωπο τώρα. Τα έχω πάρει πολύ άσχημα με τους τελωνειακούς, σκέφτομαι να στείλω ένα e-mail με όλα τα δικά μου "εξαφανισμένα" logistics numbers μήπως και γίνει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ολοι συμφωνουμε, οτι αυτο που εγινε φετος, δεν εχει προηγουμενο. Χαθηκαν; Κλαπηκαν; Οπως και να χει, εμεις και πληρωσαμε, και περιμεναμε. Και στο τελος δεν πηραμε τιποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, stella_violanti είπε Καλημέρα, σήμερα έλαβα παραγγελία που είχα κάνει 17 Ιανουαρίου και την προηγούμενη εβδομάδα είχα λάβει παραγγελία από 3 Ιανουαρίου. Τα δέματα έρχονται κανονικά για αποστολές από τα Χριστούγεννα και μετά, για εμένα τουλάχιστον. Όσοι περιμένουμε παραγγελίες Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τις δούμε ποτέ. Προσωπικά πρέπει να ζητήσω refund για όλες ανεξαιρέτως τις παραγγελίες που έχω κάνει το συγκεκριμένο διάστημα, πράγμα που με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση! Εδώ και δύο χρόνια που παίρνω πράγματα από το Aliexpress δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και δεν θα ήθελα με τίποτα να δείξω τόσο άσχημο πρόσωπο τώρα. Τα έχω πάρει πολύ άσχημα με τους τελωνειακούς, σκέφτομαι να στείλω ένα e-mail με όλα τα δικά μου "εξαφανισμένα" logistics numbers μήπως και γίνει κάτι. Μετά του Δεκεμβρίου συγκεκριμένα αρχές Ιανουαρίου μου έχουν έρθει 2 δέματα αλλά έχουν ακόμη λίγο περιθώριο να έρθουν αλλά Οκτωβρίου Νοεμβρίου δεν μου έχει έρθει ούτε ένα πήρα τηλ στο ταχυδρομείο και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει τίποτα περιμένουν λίγα ακόμη σήμερα ίσως έχει κάτι αλλά χλωμό το κόβω. Και του wish και του ebay αγορές δεν εχουν έρθει και είναι πολλά δέματα που περιμένω. Από Δευτέρα ξεκινάω για επιστροφή δεν μου αρέσει ούτε εμένα αλλά επειδή κάτι μου λέει ότι χάθηκαν κλάπηκαν δεν μπορώ να το αφήσω κι έτσι από την στιγμή που τα πλήρωσα. Με το τελωνείο ίσως να βγάλεις λίγο άκρη εγώ που μίλησα και τους έδωσα κάποια tracking number μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα βρούνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα, έχω παραγγείλει ένα "ογκώδες" (motherboard) δέμα από aliexpress με belgium post και tracking number τύπου LVS***************. Η παραγγελία έγινε 18/01 αλλά ο αποστολέας το έδωσε στην bpost στις 29/01 και σήμερα αν καταλαβαίνω καλά μπήκε Ελλάδα και δεν θα μπορώ να κάνω tracking. 2019-02-06 20:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2019-02-06 09:16 Departure to country of destination 2019-02-05 13:46 Parcel is handled 2019-01-30 13:00 Arrival at export hub 2019-01-29 04:44 Item is ready for transport 2019-01-29 03:44 Item is announced / bpost received the information περίπου πόσο χρόνο θα πάρει να έρθει; έχετε παραλάβει μέσω bpost πρόσφατα; πέρασαν τελωνείο; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από orgixmh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Από τα δέματα Δεκεμβρίου μου ήρθε μόνο ένα σήμερα από wish και αυτό σε άθλια κατάσταση γεμάτο γρατσουνιές και χτυπήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nyo30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Έχω παραλάβει αρκετά δέματα από Belgium post χωρίς τελωνείο, είτε unregistered σαν το δικό σου, είτε registered. Όμως η παραπάνω κατάσταση του δέματος μήπως σου λέει ότι έφτασε στο Βέλγιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Nyo30 είπε Έχω παραλάβει αρκετά δέματα από Belgium post χωρίς τελωνείο, είτε unregistered σαν το δικό σου, είτε registered. Όμως η παραπάνω κατάσταση του δέματος μήπως σου λέει ότι έφτασε στο Βέλγιο? Κατα περίεργο τρόπο ο πωλητής μου έδωσε 2 τρακ, ένα το LVS και ένα που ξεκινά με RX και τελειώνει σε CN. Πίστευα ότι το RXxxxxxxxxxxxCN track είναι εικονικό αλλά μόλις το έκανα track στον ΕΛΤΑ και μου έβγαλε αυτό: 4/2/2019, 10:46:07 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29/1/2019, 13:30:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 29/1/2019, 12:58:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 24/1/2019, 17:51:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Αν και οι ημερομηνίες με την bpost δεν συμβαδίζουν απόλυτα υπάρχει περίπτωση να έχει όντος 2 τρακ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nyo30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Λογικά πρόκειται για δυο διαφορετικές αποστολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις