ianstam8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γίνεται μέσα από το ebay και την paypal να του στείλω λιγότερα από αυτά που ζητάει για προϊόν+shipping+other costs; δε μου βγάζει επιλογή να πληρώσω λιγότερα . υπάρχει τρόπος να αλλάξει ο πωλητής το κόστος;
makfil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αφού έχεις συμφωνήσει στα 116,19 γιατί αλλάζεις τώρα;
ianstam8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Στα messages συμφωνήσαμε τόσο .Στο payment information ομως μου βγάζει το εξής Quantity 1 £110.00 £110.00 Subtotal: £110.00 Postage and packaging via Royal Mail International Signed-for: £6.19 Seller discounts (-) or charges(+): £6.19 Total £122.38 και δε μπορώ να πληρώσω αυτά που πραγματικά συμφωνήσαμε.Γι΄αυτό το λόγο μου απάντησε το εξής I can not determine a method to change the total £116.19 payment in ebay. I'm open to suggestions how you can pay me the total £116.19.Is it possible that you can organise an electronic payment to my bank account for £116.19 ?Otherwise you can pay the £122.38 and I'll send the unit with a 10 Euro note to cover the additional charge of £6.19.
parasaser Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 πλήρωσε όσα σου επιτρέπει το paypal και πες του να σου στείλει το υπόλοιπο από τον προσωπικό του λογαριασμό.
ianstam8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 δηλαδή πως να στείλει το υπόλοιπο από τον προσωπικό του λογαριασμό; μέσω paypal;
Lnk Hlk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ πραγματικά για την άψογη δουλεια που κάνετε. Πραγματικά έχετε αναρτήσει απίστευτα χρήσιμα πράγματα. Θα ήθελα μια βοήθεια...θέλω να κάνω μια αγορά απο ebay. Θέλω να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα..αλλα δεν έχω ιδέα με προμήθειες κτλ... Τα φώτα σας....ποιας τράπεζας κάρτα να προτιμήσω?
andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) διάβασα στην πρωτη σελιδα "Από το συνδυασμό αυτών προκύπτει ότι α) για αντικείμενα εμπορικού χαρακτήρα, αξίας μέχρι 22€ και για αντικείμενα μη εμπορικού χαρακτήρα, αξίας μέχρι 45€, ισχύει ατέλεια" αυτό σημαίνει οτι δεν πληρώνεις ούτε δασμούς ούτε φπα για <45€? στο dutycalculator για 35$ αποστολή απο κίνα, χωρίς μεταφορικά και ασφάλεια λεει 25€ CIF + 5.80 VAT. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από andreapaog328
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Η απάντησή σου πήγαινε στο δικό μου ερώτημα? Γιατί, συγνώμη, αλλα δεν κατάλαβα.... Εγώ ρώτησα για προπληρωμένη κάρτα.. δεν έχω ιδέα ποιες τράπεζες έχουν διαθέσιμες τέτοιες κάρτες. Πχ η Alpha, νομίζω δεν έχει. Που θα μπορούσα να προμηθευτώ τέτοια κάρτα, κ τι προμήθεια κρατάει η τράπεζα. Απο ποια τράπεζα συμφέρει στην ουσία καλύτερα. Διάβασα κ γω τον οδηγο στην 1η σελιδα.. αλλα λέω μηπως κάποια πραγματα στις τράπεζες πλέον έχουν αλλάξει. Να ξέρω που να βαδίσω.
vana14 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω κατι μιας και ειμαι καινουρια επιχειρηματιας που θελω να φερω ειδη μακιγιαζ απο αμερική. θα ερθουν με usa post, αξιας περιπου 900 ευρω, μεταφορικά δε ξερω ακομη γιατι δεν εχω κανει παραγγελια ακομη. το δεμα θα ειναι περιπου οσο δυο κουτια παπουτσια-μποτες. μηπως ξερει κανεις τι χρειαζομαι για τον εκτελωνισμο, χαρτια, ποσο περιπου θα στοιχισει και αν συμφερει να κανω τον εκτελωνισμο με την εταιρια courier που συνεργαζομαι ηδη για την εταιρια μου; ευχαριστω πολύ
Gus4 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλημερα στο φορουμ. Το PayPal μολις προσφατα δημοσιευσε ενα αρκετα ενδιαφερον report το οποιο κατα τη αποψη μου δινει αρκετο "food for thought"!! Source: Newmoney.gr pricing_report_en_gr11.pdf
adi32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αγορασα απο Κινα (discoverybuying) με paypal κατι της πλακας 9$ αλλα φυσικα ηταν πατατα χαλασε απο το πρωτο λεπτο τους εστειλα email και μου ειπαν We are willing to send you a new parcel for replacement, or to offer you a coupon for choosing some other items instead, if you can send the parcel back to us, thanks for your great support. Wish you all the best and any question please contact. Τι πρεπει να κανω ? Δε νομιζω οτι συμφερει να το στειλω πισω
leo06 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 σε παραγγελίες απο amazon.co.uk σε πόσες μέρες γίνεται η παράδοση,έχω κάνει παραγγελία η οποία έγινε dispatched 4/3 και ακόμη δεν έχω παραλάβει?
kosmasdel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 σε παραγγελίες απο amazon.co.uk σε πόσες μέρες γίνεται η παράδοση,έχω κάνει παραγγελία η οποία έγινε dispatched 4/3 και ακόμη δεν έχω παραλάβει? Αυτό που πήρες είναι με πωλητή το ίδιο το Άμαζον ή από τρίτο πωλητή; Με πωλητή το ίδιο το Άμαζον αν στο στείλει με UPS λέει προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης.
leo06 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αυτό που πήρες είναι με πωλητή το ίδιο το Άμαζον ή από τρίτο πωλητή; Με πωλητή το ίδιο το Άμαζον αν στο στείλει με UPS λέει προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης. Άμαζον,με royal mail το στείλανε και estimate delivery 11/3
Προτεινόμενες αναρτήσεις