makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Συγκρίνεις ανόμοιες υπηρεσίες και βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Η PostNL είναι το Ολλανδικό ταχυδρομείο και η UPS διεθνής εταιρεία courier. Εάν συγκρίνεις τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε μια για αποστολή δέματος από Ολλανδία προς Ελλάδα, θα βάλεις στη ζυγαριά και τον παράγοντα ταχύτητα παραλαβής, για να βγάλεις σωστό αποτέλεσμα. Εάν, όμως, τις συγκρίνεις σε σχέση με αποστολή δέματος από Κίνα, και μάλιστα από Banggood, θα προτιμήσεις την 1η αφενός για να αποφύγεις το τελωνείο αφετέρου για να μην πληρώσεις, εκτός από τα έξοδα εκτελωνισμού και την πανάκριβη αμοιβή του εκτελωνιστή. Σε ότι αφορά στο χάσιμο δεμάτων, αφενός δεν είναι τεκμηριωμένο αφετέρου μπορεί να συμβαίνει και με κάθε εθνικό ταχυδρομείο, όταν μιλάμε για καθυστέρηση παραλαβής δέματος λόγω ΕΛΤΑ.
kosutasu22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 12:37 ΜΜ, kosutasu22 είπε Εχει αγορασει κανεις απο το Redbubble? Βρηκα ενα σχεδιο που δεν το βρισκω αλλου αποτε εκανα αγορα διαλεγοντας standard ταχυδρομειο ωστε να μην εχω θεμα τελωνειου. Για τον τροπο αποστολης δεν αναφερει κατι αλλα οτι εχουν συνεργατες σε διαφορα μερη που τυπωνουν το μπλουζακι και μετα το στελνουν. Γνωριζει κανεις για την ποιοτητα και χρονο αποστολης? Οκ τελικα ηρθε μεσα σε μια βδομαδα απο Γερμανια. Καλη σχετικα ποιοτητα τα χρωματα ομως δεν βγαινουν τοσο ζωντανα οσο περιμενα. 2
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλορίζικος. Σε τσίμπησαν ε; Κρίμα,έπρεπε να ρίχνεις παραγγελίες κάτω των 22€
tornado Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 την εφαγα γιατιοι συγκεκριμενοι στο aliexpress ηταν κοιμισηδες.... τους εστελνα εμειλ για να μου στειλουν αποδειξη (μειωμενη οπως ειχαμε συνεννοηθει (22-24 usd) και δεν απανταγανε... στο μεταξυ στο ΓΕΤΑ στελνανε μηνυματα οποτε αναγκαστικα εστειλα PDF την αγορα και αυτα ειναι τα αποτελεσματα. Αλλα οκ... ακομα και ετσι το πηρα 50% κατω μην ειμαστε και εγωιστες ε? ΥΓ.... οι τυποι εννοειτε θα φανε μαυρισμα... 1
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Και να σου έστελναν οι ... "κοιμίσηδες" την "απόδειξη" που ζήταγες, δεν θα την έκαναν δεκτή στο ΓΕΤΑ αφού θέλουν μόνον απόδειξη κάρτας ή paypal. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, tornado είπε την εφαγα γιατιοι συγκεκριμενοι στο aliexpress ηταν κοιμισηδες.... τους εστελνα εμειλ για να μου στειλουν αποδειξη (μειωμενη οπως ειχαμε συνεννοηθει (22-24 usd) και δεν απανταγανε... στο μεταξυ στο ΓΕΤΑ στελνανε μηνυματα οποτε αναγκαστικα εστειλα PDF την αγορα και αυτα ειναι τα αποτελεσματα. Αλλα οκ... ακομα και ετσι το πηρα 50% κατω μην ειμαστε και εγωιστες ε? ΥΓ.... οι τυποι εννοειτε θα φανε μαυρισμα... Βρε συ, δεν περνάνε αυτά πλέον Έχεις μείνει πίσω. Πλέον απευθείας απόδειξη από κάρτα η paypal
gianniskpatra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 8:46 ΜΜ, makfil είπε Athens AMU= Athens Air Mail Unit και σημαίνει τη μονάδα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Δεν μπορείς να σπρώξεις το δέμα σου με τηλεφώνημα, αφού πρέπει πρώτα να ανοιχτεί ο σάκος που το περιέχει και να σκαναριστούν τα δέματα και κανένας δεν γνωρίζει ποια δέματα έχει κάθε σάκος. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να έρθει η σειρά του σάκου. Όταν κάνεις refund ενώ έχει αργήσει το προϊόν τότε αυτό γυρνάει πίσω; ή θα κάνω refund θα μου έρθει και μετά θα πρέπει να μπω σε διαδικασία να το στείλω πάλι πίσω που ούτε ξέρω πως μπορεί να γίνει και με ποιανού τα έξοδα;
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Τα ΕΛΤΑ δεν γνωρίζουν αν έχεις ζητήσει και έχεις πάρει refund από τον πωλητή, για καθυστέρηση στην παράδοση. Όταν φτάσει το δέμα στο γραφείο της περιοχής σου, είτε με έξοδα εκτελωνισμού είτε χωρίς, έχεις 2 επιλογές, είτε να το παραλάβεις είτε να μην το παραλάβεις, οπότε αυτό θα επιστρέψει, μάλλον, στον πωλητή, μετά από 20 μέρες, με δικά του έξοδα (υπάρχει και η περίπτωση να παραμείνει στα αζήτητα). Σ' αυτή την περίπτωση, είναι ηθικά σωστό να επιστρέψεις τα χρήματα στον πωλητή, μετά από συνεννόηση.
thant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, makfil είπε Σ' αυτή την περίπτωση, είναι ηθικά σωστό να επιστρέψεις τα χρήματα στον πωλητή, μετά από συνεννόηση. Εννοείς τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του δέματος;
tornado Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, makfil είπε Και να σου έστελναν οι ... "κοιμίσηδες" την "απόδειξη" που ζήταγες, δεν θα την έκαναν δεκτή στο ΓΕΤΑ αφού θέλουν μόνον απόδειξη κάρτας ή paypal. Λάθος μου ζήτησαν τιμολόγιο αγοράς και αυτο έστειλα, φυσικά το έκαναν δεκτό. Απλά έστειλα το αυθεντικό χωρίς καμία παραποίηση, τώρα αν αυτό έχει σημασία δεν ξέρω. Με τους. κοιμισηδες είχαμε συννεοηθει αντί για 35 ΔΟΛ. να γράφανε 22 και να μου το στέλνανε, και που δεν έγινε ποτέ. Για το συγκεκριμένο πακέτο δεν με χάλασε γιατί στην Ελλάδα ίσως έχει και διπλή τιμή, καλά είναι Την φώτο την έβαλα για να δεις πως πάει το κόλπο αν κάτσει σε κάνα άλλο φίλο.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @thant Εννοώ τα χρήματα που πήρες ως refund. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από makfil 1
tornado Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Βρε συ, δεν περνάνε αυτά πλέον Έχεις μείνει πίσω. Πλέον απευθείας απόδειξη από κάρτα η paypal Είπαμε τους έστειλα την απόδειξη αγοράς την αυθεντική, τι δεν περνάνε?
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tornado είπε Είπαμε τους έστειλα την απόδειξη αγοράς την αυθεντική, τι δεν περνάνε? Δεν βάζουν πλασματικα πόσα οι Κινέζοι επάνω στις αποδείξεις που στέλνουν. Πχ να έχει 40€ αυτό που αγόρασες από αυτούς και να γράψει-κοψει και να σου στείλει 22€ ώστε να πέσει στο όριο της ατελειας για Ελλάδα ώστε να μην πληρώσεις. Πλασματικές τιμές,η πάνω στα κουτιά μειωμένες τιμές δεν κανουν-βαζουν πια (αυτό εννοώ) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120
tornado Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε . Πλασματικές τιμές,η πάνω στα κουτιά μειωμένες τιμές δεν κανουν-βαζουν πια (αυτό εννοώ) στην φωτο που εβαλα πανω δεξια (πανω απο εκει που λεει CN22) γραφει 20 - εννοει 20 usd με τον κινεζο ειχαμε συμφωνησει να μου στειλει ενα τιμολογιο να γραφει το ιδιο πραγμα για να το στειλω στο τελωνειο κατι που δεν εκανε ποτε γιατι πολυ απλα κοιμοταν. Η τιμη πανω στο κουτι ηταν μια χαρα πλασματικη και αν παρουσιαζα τιμολογιο ιδιο με του κουτιου θα περναγε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις