prod.SKINNY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, makfil είπε Οι μεταφορικές αυτές είναι courier και οι χρεώσεις τους μόνο για την αμοιβή του εκτελωνιστή κυμαίνονται γύρω στα 80€. Η EMS είναι και αυτή courier (ELTA Courier) αλλά χρεώνει 15€ ως αμοιβή για τον εκτελωνισμό. Με δεδομένο ότι τελικά αποφάσισες να αγοράσεις με μια από τις courier, θα πρέπει να αρχίσεις να αποταμιεύεις χρήματα, αφού θα χρεωθείς 1) ΦΠΑ 24% στο συνολικό ποσό κόστος και μεταφορικά, 2) την αμοιβή του εκτελωνιστή (γύρω στα 80€) και 3) άλλα μικροέξοδα. Δεν γράφεις από ποια χώρα θα έρθει το δέμα, αλλά με τις courier δεν υπάρχει καθυστέρηση, όπως στα ΕΛΤΑ. Καλησπέρα!ΕΧω μια απορία σχετικα με μια παραγγελια που θελω να κανω απο Αμερικη!!θελω να αγορασω μερικα ρουχα!το καταστημα γραφει στη πολιτικι οτι στελνει και με usps αλλα στο check out δινει μόνο επιλογή FEDEX...η παραγελλια μου λοιπόν στο check out ηταν 85$ το προιον συν 43$ το shipping ,συνολο 128$,,ΔΕΝ παρειγγειλα ακομα διοτι δεν γνωρίζω αν θα χρεωθω extra λεφτα κατα την αφιξη του προιντοσ μου!!!μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ!
GnsP Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ήρθε αυτό μπαμ μπαμ δεν ξέρω τι παίζει (έχω αλλα δύο πριν απο αυτό).
spartak1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, prod.SKINNY είπε Καλησπέρα!ΕΧω μια απορία σχετικα με μια παραγγελια που θελω να κανω απο Αμερικη!!θελω να αγορασω μερικα ρουχα!το καταστημα γραφει στη πολιτικι οτι στελνει και με usps αλλα στο check out δινει μόνο επιλογή FEDEX...η παραγελλια μου λοιπόν στο check out ηταν 85$ το προιον συν 43$ το shipping ,συνολο 128$,,ΔΕΝ παρειγγειλα ακομα διοτι δεν γνωρίζω αν θα χρεωθω extra λεφτα κατα την αφιξη του προιντοσ μου!!!μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ! Θα υπολογίζεις 80-100 ευρω επιπλέον αν πας με Fedex κουριερ
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, prod.SKINNY είπε Καλησπέρα!ΕΧω μια απορία σχετικα με μια παραγγελια που θελω να κανω απο Αμερικη!!θελω να αγορασω μερικα ρουχα!το καταστημα γραφει στη πολιτικι οτι στελνει και με usps αλλα στο check out δινει μόνο επιλογή FEDEX...η παραγελλια μου λοιπόν στο check out ηταν 85$ το προιον συν 43$ το shipping ,συνολο 128$,,ΔΕΝ παρειγγειλα ακομα διοτι δεν γνωρίζω αν θα χρεωθω extra λεφτα κατα την αφιξη του προιντοσ μου!!!μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ! Φυσικά και θα χρεωθείς στη συνολική αξία CIF (85+43=) $128 και θα πληρώσεις αμοιβή εκτελωνιστή και τα μικροέξοδα.
gianniskpatra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα τηλέφωνο εκεί στο κέντρο διαλογής που λέει ATHENS AMU μπας και το σπρώξουμε το θεματάκι;
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Athens AMU= Athens Air Mail Unit και σημαίνει τη μονάδα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Δεν μπορείς να σπρώξεις το δέμα σου με τηλεφώνημα, αφού πρέπει πρώτα να ανοιχτεί ο σάκος που το περιέχει και να σκαναριστούν τα δέματα και κανένας δεν γνωρίζει ποια δέματα έχει κάθε σάκος. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να έρθει η σειρά του σάκου. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από makfil 1
tornado Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, makfil είπε αφού πρέπει πρώτα να ανοιχτεί ο σάκος που το περιέχει και να σκαναριστούν τα δέματα και κανένας δεν γνωρίζει ποια δέματα έχει κάθε σάκος. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να έρθει η σειρά του σάκου. το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν 30 σακοι και ανοιγει ενας σακος την ημερα... οποτε φεξε μου και γλυστρησα. Το καλυτερο που μπορει καποιος να κανει (αντι για τηλεφωνημα) ειναι να παρακολουθει τις παραλαβες απο μελη για να τσεκαρει αν ερχεται η σειρα του. πχ εγω χθες παρελαβα συστημενο που εφτασε αεροδρομιο 23/12, μεσα στη εβδομαδα θα παραλαβουν οι απο 25-31/12.
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Από όσα γράφουν για το θέμα αυτό εδώ και σε άλλα fora, δεν ανοίγουν τους σάκους με τη σειρά άφιξής τους, και δεν μπορεί να αποτελεί κανόνα για το μελλοντικό άνοιγμα σάκων αυτή η σκέψη. 2
Jeiko_22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 6:26 ΜΜ, dimangel7 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ως κλασικός, άσχετος, γιωτάς, παράγγειλα κινητό των 66€ από aliexpress βλέποντάς το ως ευκαιρία και τώρα που έσκασε το sms από τα ΕΛΤΑ να δούμε πόσο θα μας έρθει το κοστουμάκι. Τεσπά, αυτά έχει η ζωή. Επισυνάπτω το μήνυμα των ΕΛΤΑ. Έχω τις εξής ερωτήσεις. Το μήνυμα αυτό σημαίνει ότι το πακέτο μου δεν έχει μέσα απόδειξη και δε γράφει πουθενά την αξία; Και θέλουν μια απόδειξη από εμένα για να δουν την αξία του; Επειδή δεν έχω κάποια απόδειξη ούτε από το φίλο-τσάινα που το αγόρασα, ούτε από το e-banking. Τι στέλνουμε σε αυτή την περίπτωση ρε παιδιά; Με Screenshot από το e-banking καλύπτομαι; Σας ευχαριστώ. Κανείς screenshot την παραγγελία σου από το aliexpress και στέλνεις και απο το e-banking. Tίποτα άλλο , αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο screenshot απο aliexpress, να φαίνεται το προϊών και η τιμή.
prod.SKINNY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, spartak1 είπε Θα υπολογίζεις 80-100 ευρω επιπλέον αν πας με Fedex κουριερ lool
dinos234 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και να ελπίζουμε ότι θα έρθουν κάποια στιγμή ότι αργούν υπερβολικά πολύ αυτό είναι το μόνο σίγουρο εδώ εχθές είδα ότι αρχές Νοεμβρίου ήρθαν στην χώρα μας και ακόμη δεν έχω παραλάβει 3 μήνες αναμονή σε πολλά δέματα. 2
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ποια η γνωμη σας για προιοντα του amazon warehouse και κατασταση οπως used good/very good? Βλεπω για τα Sony 1000XM3 και, σε σχεση με σκρουτζ, γλυτωνω ενα 50αρικο. Πιστευω οτι λογικα θα λειτουργουν και θα ειναι οκ. Αλλωστε εχω παρει ξανα μεταχειρισμενα ακουστικα, και ουσιαστικα ειναι ιδια λογικη, +εγγυηση αμαζον.
nenela Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, dinos234 είπε Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και να ελπίζουμε ότι θα έρθουν κάποια στιγμή ότι αργούν υπερβολικά πολύ αυτό είναι το μόνο σίγουρο εδώ εχθές είδα ότι αρχές Νοεμβρίου ήρθαν στην χώρα μας και ακόμη δεν έχω παραλάβει 3 μήνες αναμονή σε πολλά δέματα. Παρέλαβα απο το ταχυδρομειο σημερα 15 συστημενα απο αρχες Νοεμβριου και μετα....ήρθαν ολα μαζι ξαφνικα και στο tracking τα εμφανισε " αερα"αφιξη σε υποκ/α κλπ..ενα δε ηταν 29€ αξια αλλα ουτε τελωνειο ουτε καν Γετα χαρτακι....θαυμα να υποθεσω η πιεση απο τους κινεζους που τρελλαθηκαν στα refund...
dinos234 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nenela είπε Παρέλαβα απο το ταχυδρομειο σημερα 15 συστημενα απο αρχες Νοεμβριου και μετα....ήρθαν ολα μαζι ξαφνικα και στο tracking τα εμφανισε " αερα"αφιξη σε υποκ/α κλπ..ενα δε ηταν 29€ αξια αλλα ουτε τελωνειο ουτε καν Γετα χαρτακι....θαυμα να υποθεσω η πιεση απο τους κινεζους που τρελλαθηκαν στα refund... εγώ ούτε σήμερα τίποτα έχω και Οκτωβρίου εγώ όχι μόνο Νοεμβρίου μόνο από εκεί είναι 10-12 δέματα και δεν μου έχει έρθει ούτε ένα σε πολλά δεν μου εμφανίζει καν tracking επειδή πέρασε πολύς καιρός μου γράφει και άλλα απλά και μόνο ότι βρίσκονται Αθήνα Αεροδρόμιο. Σαν σύνολο έχω 32 δέματα αλλά κάποια έχουν ακόμη λίγο καιρό τώρα αν δεν δω και αυτές τις μέρες θα ζητήσω σε όλα επιστροφή χρημάτων. Σχεδόν όλα μου λένε άφιξη σε ταχυδρομικό γραφείο περιοχής εδώ και 3 μήνες. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234
jenny11 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνώμες για PostNL κάποιος? Είναι πιο ακριβοί στη ups που είναι κούριερ. Ψάχνω αξιολογήσεις και με tracking number λένε πως χάνονται δέματα από PostNL, μου φαίνεται περίεργο. Επίσης ψάχνω τιμές για αποστολή δέματος Ολλανδία-Ελλάδα και PostNL λένε 21€, ups 47€. Ποιο λέτε να αξίζει; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από jenny11
Προτεινόμενες αναρτήσεις