Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, tornado είπε

τωρα εσκασε αλλο θεμα,

απο προχθες αρχισε η κινεζικη ανοιξη (η κατι αντιστοιχο) και δεν εκτελουνται παραγγελιες

μεχρι τις 1-2-14 Φεβ. Οποτε αν κανετε παραγγελια αυτη θα γινει shipping μεσα Φεβ. και μετα.

Κατα τα λοιπα, καποιοι μιλανε για 'τεμπεληδες Ελληνες', οταν χτυπανε τις περισσοτερες ωρες εργασιας στην Ευρωπη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, tornado είπε

τωρα εσκασε αλλο θεμα,

απο προχθες αρχισε η κινεζικη ανοιξη (η κατι αντιστοιχο) και δεν εκτελουνται παραγγελιες

μεχρι τις 1-2-14 Φεβ. Οποτε αν κανετε παραγγελια αυτη θα γινει shipping μεσα Φεβ. και μετα.

Ειναι η CNY (Chinese New Year) οποτε ναι ειναι αργια οπως ηταν και σε εμας, απλα διαρκει λιγακι περισσοτερο (2-10 του μηνα για τις περισσοτερες εταιρειες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχουν γιορτή οι Κινέζοι γιορτάσουν  κατι σαν Χριστούγεννα. Το θέμα δεν είναι με αυτούς αλλά με εμάς που αργούν τόσο τα δέματα να μας έρθουν 2 και 3 μήνες ενώ σε λίγες μέρες έχουν φτάσει από Κίνα στο αεροδρόμιο της χώρας μας. 

Επεξ/σία από dinos234

Καλησπέρααα,

παρήγγειλα ένα tamper για espresso machine από Κίνα, γύρω στα 15 ευρώ, αλλά από της 9 Γενάρη μου λέει πως είναι Jan-09-19, 12:52 PM, ATHENS AMU. 

Τι γίνεται ρε παιδιά θα μου έρθει ποτέ λέτε; Μπορώ να πάρω κάποιο τηλέφωνο μήπως να ρωτήσω;

ευχαριστώ πολύ!

Παιδια καλημερα θελω να παραγγειλω αυτο το κιτ και στελνει απο πολωνια θα εχω τελωνειο????????

https://www.ebay.co.uk/itm/OPEL-VAUXHALL-INSIGNIA-FULL-BODY-KIT-FR-RE-SS-SP-OPC-VXR-look/172980027300?hash=item284669bfa4:g:PlYAAOSw3mpXEeS5:rk:1:pf:0

52 λεπτά πριν, rudolf1983 είπε

Παιδια καλημερα θελω να παραγγειλω αυτο το κιτ και στελνει απο πολωνια θα εχω τελωνειο????????

https://www.ebay.co.uk/itm/OPEL-VAUXHALL-INSIGNIA-FULL-BODY-KIT-FR-RE-SS-SP-OPC-VXR-look/172980027300?hash=item284669bfa4:g:PlYAAOSw3mpXEeS5:rk:1:pf:0

οχι αρκει οντως να ερθει απο πολωνια, μην σου σκασει τιποτα τσιανγκου γιατι μετα φωτι στα μπατζακια σου.

1 λεπτό πριν, tornado είπε

οχι αρκει οντως να ερθει απο πολωνια, μην σου σκασει τιποτα τσιανγκου γιατι μετα φωτι στα μπατζακια σου.

Γράφει ο πωλητής ότι το αντικείμενο βρίσκεται στην Πολωνία. Δεν γράφει Κίνα.

3 ώρες πριν, dinos234 είπε

έχουν γιορτή οι Κινέζοι γιορτάσουν  κατι σαν Χριστούγεννα. Το θέμα δεν είναι με αυτούς αλλά με εμάς που αργούν τόσο τα δέματα να μας έρθουν 2 και 3 μήνες ενώ σε λίγες μέρες έχουν φτάσει από Κίνα στο αεροδρόμιο της χώρας μας. 

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
4/2/2019 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
4/2/2019 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
4/2/2019 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΑΦΙΞΗ ΣΕ
4/2/2019 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15)
4/2/2019 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15)
3/2/2019 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ
23/12/2018 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
20/12/2018 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
17/12/2018 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

παρε εδω για να καταλαβεις...

17/12 φευγει η παραγγελια απο το καταστημα στη κινα, 20/12 ταξιδευει απο κινα, 23/12 φτανει ελλαδα,

και μετα αραχνιαζει μεχρι χθες στο τελωνειο.... και σημερα εφτασε στα χερια μου.

2 λεπτά πριν, makfil είπε

Γράφει ο πωλητής ότι το αντικείμενο βρίσκεται στην Πολωνία. Δεν γράφει Κίνα.

ο πωλητης μπορει να λεει οτι ειναι και γειτονας σου απεναντι....

οταν ερθει το δεμα και δουνε τις σφραγιδες στο ταχυδρομειο γινεται ο λογαριασμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
4/2/2019 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
4/2/2019 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
4/2/2019 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΑΦΙΞΗ ΣΕ
4/2/2019 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15)
4/2/2019 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15)
3/2/2019 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ
23/12/2018 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)  ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
20/12/2018 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
17/12/2018 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

παρε εδω για να καταλαβεις...

17/12 φευγει η παραγγελια απο το καταστημα στη κινα, 20/12 ταξιδευει απο κινα, 23/12 φτανει ελλαδα,

και μετα αραχνιαζει μεχρι χθες στο τελωνειο.... και σημερα εφτασε στα χερια μου.

να σε ρωτήσω, το track number για τα ελτα από που το βρήκες? Εμένα μου έχει μόνο το international.

Επεξ/σία από gianniskpatra

στο δινει ο πωλητης οταν στελνει το δεμα.

εμένα μου έστειλε ένα που λέει tracking number: EE και μετά γύρω στα 26 νούμερα και 2-3 ψηφία. Δεν μπαίνει όμως στην σελίδα των ΕΛΤΑ αυτό.

2 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε

εμένα μου έστειλε ένα που λέει tracking number: EE και μετά γύρω στα 26 νούμερα και 2-3 ψηφία. Δεν μπαίνει όμως στην σελίδα των ΕΛΤΑ αυτό.

δοκιμασε στο 17 track

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...