Petran256 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Δέμα από Κίνα με αποστολή αρχές Δεκεμβρίου, έφτασε ΓΕΤΑ 24/12 κ χθες έκανε ενημέρωση ότι φεύγει για Κ/Δ της περιοχής μου. Ήδη παρέλαβα κ κάποια δεματακια με tracking αλλά κ χωρίς tracking με αποστολή κ αυτά αρχές Δεκεμβρίου. Σαν κάτι να κινείται. Θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μακάρι ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθουν κάποια που έχουν από Οκτώβριο και Νοέμβριο. Σε αρκετά μου λέει άφιξη σε ταχυδρομικό γραφείο αλλά έχει κολλήσει 2 μήνες εκει. Έχει τύχει σε κανένα να έχει πρόβλημα Με το ηλεκτρονικό κατάστημα wish ? Έχω κάποια δέματα δεν έχουν έρθει εδώ και 2 μήνες και ζήτησα 2 επιστροφές και μου βγάζει δεν είστε αξιόλογος όταν ξανά γίνεται θα μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας με την εξυπηρέτηση δηλαδή ντροπή τους και έχω σε πολλά καμία 10 μέρες διορία αν θέλω να μου επιστρέψουν τα χρήματα πίσω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petran256 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή ψωνίζω κ από wish κάποια από Δεκέμβριο τα έχω παραλάβει περιμένω κ άλλα βέβαια πριν το Δεκέμβριο. Κάποια που έκανα αρχές Γενάρη τα παρέλαβα σχεδόν αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Petran256 είπε Επειδή ψωνίζω κ από wish κάποια από Δεκέμβριο τα έχω παραλάβει περιμένω κ άλλα βέβαια πριν το Δεκέμβριο. Κάποια που έκανα αρχές Γενάρη τα παρέλαβα σχεδόν αμεσως Νοεμβρίου Δεκεμβρίου από wish τίποτα 4 πακέτα περιμένω από εκεί και τίποτα και δεν με αφήνει να κάνω και επιστροφή χρημάτων. Από ebay έχω και εκεί καμία 8 νομίζω από Οκτώβριο και Νοέμβριο και άλλα 8-10 από Δεκέμβριο και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoul93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα, έχω κάνει μια παραγγελία από γερμανικό Amazon με expedited shipping ξέρετε αν έρχεται όντως την ημερομηνία που δίνει ώς εκτιμώμενη; Γιατί εμένα μου λέει την Τρίτη αλλά ακόμα δεν έχει γίνει dispatched. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω και επειδή το βιάζομαι λίγο για αυτό ρωτάω όποιος έχει εμπειρία με χρόνους παράδοσης θα ήμουν ευγνώμων αν μου απαντήσει, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Καλησπέρα στην ομάδα, έχω κάνει μια παραγγελία από γερμανικό Amazon με expedited shipping ξέρετε αν έρχεται όντως την ημερομηνία που δίνει ώς εκτιμώμενη; Γιατί εμένα μου λέει την Τρίτη αλλά ακόμα δεν έχει γίνει dispatched. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω και επειδή το βιάζομαι λίγο για αυτό ρωτάω όποιος έχει εμπειρία με χρόνους παράδοσης θα ήμουν ευγνώμων αν μου απαντήσει, ευχαριστώ. Δεν είναι τίποτα σίγουρο και ειδικά τελευταία έχει τύχει να μου γράφει εκτιμώμενη παράδοση και να έρθει ποιο νωρίς έχει τύχει σε κάποια και ειδικά τελευταία να έχει ξεπεράσει πολύ το όριο και να μην έχουν έρθει καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoul93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, dinos234 είπε Δεν είναι τίποτα σίγουρο και ειδικά τελευταία έχει τύχει να μου γράφει εκτιμώμενη παράδοση και να έρθει ποιο νωρίς έχει τύχει σε κάποια και ειδικά τελευταία να έχει ξεπεράσει πολύ το όριο και να μην έχουν έρθει καν. με expedited η απλη αποστολη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, darksoul93 είπε με expedited η απλη αποστολη ? Και με τα δύο. Γενικά τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις αν είσαι τυχερός θα σου έρθει στην ώρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoul93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dinos234 είπε Και με τα δύο. Γενικά τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις αν είσαι τυχερός θα σου έρθει στην ώρα του. πφφ καταλαβα, αρα υπομονη και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petran256 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dinos234 είπε Νοεμβρίου Δεκεμβρίου από wish τίποτα 4 πακέτα περιμένω από εκεί και τίποτα και δεν με αφήνει να κάνω και επιστροφή χρημάτων. Από ebay έχω και εκεί καμία 8 νομίζω από Οκτώβριο και Νοέμβριο και άλλα 8-10 από Δεκέμβριο και τίποτα. Μόνο υπομονή φίλε μου κ να ευχόμαστε να παραλάβουμε ότι έχουμε παραγγείλει-πληρώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Petran256 είπε Μόνο υπομονή φίλε μου κ να ευχόμαστε να παραλάβουμε ότι έχουμε παραγγείλει-πληρώσει Αυτό προσπαθώ να κάνω αυτόν τον καιρό βλέποντας ότι από Οκτώβριο Νοέμβριο να μην έχει έρθει ούτε ένα δέμα μόνο να έρθουν και να μην χάθηκαν επειδή υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 ΘΑΥΜΑ! ! 15 συστημένα απο κίνα κολλημμενα πανω απο μήνα σε αναμονή εκφόρτωσης χτες το βραδυ ξεκόλλησαν όλα μαζί! !! Μάλλον οι κινέζοι τους έβαλαν χέρι ή λόγω των διακοπών της κινέζικης πρωτοχρονιάς μειώθηκαν οι αποστολές δεμάτων.Εύχομαι σε όλους σας γρήγορη παραλαβή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα ακόμη όλα σχεδόν τελευταία ενημέρωση αεροδρόμιο και κάποια λένε άφιξη σε ταχυδρομικό γραφείο χώρας αλλά κολλημένα εκεί 2 μισή με 3 μήνες και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνεται ενημέρωση επειδή πέρασε πολύς καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι ακόμα σε αναμονή δεμάτων από αρχές Δεκεμβρίου... (Περίπου 10 τεμάχια ακόμα) Την προηγούμενη βδομάδα μου ήρθαν 5-6 δέματα,κάτι πάει να κινηθεί. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 τωρα εσκασε αλλο θεμα, απο προχθες αρχισε η κινεζικη ανοιξη (η κατι αντιστοιχο) και δεν εκτελουνται παραγγελιες μεχρι τις 1-2-14 Φεβ. Οποτε αν κανετε παραγγελια αυτη θα γινει shipping μεσα Φεβ. και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις