pier88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Βλέπω ότι όλα τα πακέτα έχουν κολλήσει στο τελωνείο,εμένα συστημένο cn post 22/12 δεν έχει φτάσει καν στην Ελλάδα!!Δείχνει: 23/12/18 17:06 - Air transport Να υποθέσω ότι χάθηκε,πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
Salvation81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Εμενα μου ηρθαν 2 πακετακια σημερα απο Κινα που ειχα παραγγειλει τελη Νοεμβριου, υπομονη θα ερθουν ολα. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Προχώρησε ένα δέμα που είχα τελωνείο από τις 14/12/2018 Ήρθε στη μονάδα διανομής. Οπότε ελπίζω από Δευτέρα να το παραλάβω. Ενταξει,δεν άργησε πολυ.... Ήταν από τις 14/12 έως σημερα,δηλαδή 1.5 μήνα σχεδόν τελωνείο,και έκανε και 14 μέρες από Κίνα να πιάσει Ελλάδα,ωραία το πιάσαμε το 2μηνο. 🤨 1
nenela Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εγω ρώτησα εναν κινεζο πωλητή και μου ειπε πως το refund στα συστημένα το πληρωνει η μεταφορική τους οχι το καταστημα..κι αυτη μετα τα βρισκει με τα ελτα
dinos234 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Προσωπικά 40 - 50 μέρες μου εκαναν σχεδόν πάντα τις περισσότερες φορές να έρθουν αλλά τώρα τελευταία που έχουν και άλλοι παράπονα έχουν αρκετά να μου έρθουν 3 μήνες. 1
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Οποιος θελει κατι για το Πασχα, ας παραγγειλει απο τωρα παιδια. Να εχει 'τράτο' ενα 3μηνο!
dinos234 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Γενικά η κατάσταση είναι άκρως απελπιστική με αποτέλεσμα τελευταία και όσο περνάει ο καιρός να θεωρώ ότι ενδεχομένως και να έχουν χαθεί η κλαπεί από τα 10 δέματα που περιμένω Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αρχές δεν έχει έρθει ούτε ένα από Δεκέμβριο που περιμένω καμία 10 και από εκεί τίποτα μόνο κάνα δυο που είχα παραγγείλει από αρχές Ιανουαρίου ήρθαν μέσα σε 20 μέρες ενώ άλλα έχουν 80 με 100 μέρες.
Rpanagos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, dinos234 είπε Γενικά η κατάσταση είναι άκρως απελπιστική με αποτέλεσμα τελευταία και όσο περνάει ο καιρός να θεωρώ ότι ενδεχομένως και να έχουν χαθεί η κλαπεί από τα 10 δέματα που περιμένω Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αρχές δεν έχει έρθει ούτε ένα από Δεκέμβριο που περιμένω καμία 10 και από εκεί τίποτα μόνο κάνα δυο που είχα παραγγείλει από αρχές Ιανουαρίου ήρθαν μέσα σε 20 μέρες ενώ άλλα έχουν 80 με 100 μέρες. Φίλε περιμμενω και εγώ ενα συστημένο από Δεκέμβρη. Δεν νομίζω στα συστημενα τουλάχιστον να μπορεί κάποιος να βάλει χέρι.
nenela Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εγω παραγγελνω καλοκαιρινά απο τώρα... βαλτε και τις 15 μερες που εχουν οι κινεζοι νεα χρονια οποτε...
Rpanagos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, nenela είπε Εγω παραγγελνω καλοκαιρινά απο τώρα... βαλτε και τις 15 μερες που εχουν οι κινεζοι νεα χρονια οποτε... Μόνο αυτό μας σώζει μπας και κινηθεί προς το παρόν τίποτα στο τελωνείο! 1
dinos234 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Φίλε περιμμενω και εγώ ενα συστημένο από Δεκέμβρη. Δεν νομίζω στα συστημενα τουλάχιστον να μπορεί κάποιος να βάλει χέρι. Αυτοί μόνο ξέρουν αλλά πρώτη φορά αργούν 2 μήνες παραπάνω και δεν έχουν έρθει καν. Συνολικά περιμένω 30 κάτι δέματα δεν τα λες και λίγα τα 10 με 12 είναι Οκτωβρίου με Νοεμβρίου δεν έχει έρθει κανένα Δεκεμβρίου καμία 10 σίγουρα και πάλι δεν έχει έρθει ούτε ενα να πω οκ ξεκόλλησε η όπου να είναι θα έρθουν αλλά να μην έρθει κανένα αυτό παρά είναι. Επίσης το ηλεκτρονικό κατάστημα wish που εχω παραγγείλει και από εκεί μου την έχουν δώσει ακόμη παραπάνω θέλω να τους πω ότι αργούν και δεν με αφήνουν επειδή ζήτησα σε δύο επιστροφή στα οποία μου έβγαζε είδη επιλογή αν θέλω γιατί άργησαν υπερβολικά πολύ και μετά πάω να δω τι γίνεται με 1 δέμα που δεν έχει έρθει ακόμη και δεν με αφήνει λέει ζήτησα πολλές επιστροφές για 2 που ζήτησα και είμαι αναξιόπιστος και τα πήρα γιατί δεν με αφήνει καν να μιλήσω με την εξυπηρέτηση και κάποια αν δεν έρθουν μέχρι Δευτέρα θα μου ξανά βγάλει επιλογή επιστροφής αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234 1
giannisww Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Είδα σήμερα ότι μια συμφωνία μεταξύ της Ευρώπης και Ιαπωνίας ξεκίνησε από σήμερα,θα πιάνονται αντικείμενα από Ιαπωνία χωρίς τελωνείο τώρα?
kosutasu22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Η συμφωνια απο οσο διαβασα αφορα σε πρωτες υλες, τροφιμα και αυτοκινητα ενω δεν αναφερεται τιποτα για προϊοντα τυπου cd/figurines/τηλεφωνα κλπ Επισης αναφερει για καταργηση η μειωση δασμων (το οποιο αφορα πρϊοντα αξιας 150 ευρω και πανω) Γενικα γινεται για να ευνοηθουν οι εξαγωγες πρωτων υλων και τροφιμων προς Ιαπωνια και αυτοκινητων/ανταλακτικων προς εε Μακαρι να λειτουργησει θετικα προς την κατευθυνση καταργησης τελωνειακων χρεωσεων για ολα τα ειδη αλλα δεν το νομιζω.
nenela Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Το Ali express λογω κινεζικης πρωτοχρονιας στα refund δινει 15 μερες extra...
dinos234 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Κι εγώ από ότι είδα πόσα tracking number γράφουν προορισμός στην χώρα σας η ότι βρίσκονται στο αεροδρόμιο σαν τελευταία ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις