makfil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimangel7 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ως κλασικός, άσχετος, γιωτάς, παράγγειλα κινητό των 66€ από aliexpress βλέποντάς το ως ευκαιρία και τώρα που έσκασε το sms από τα ΕΛΤΑ να δούμε πόσο θα μας έρθει το κοστουμάκι. Τεσπά, αυτά έχει η ζωή. Επισυνάπτω το μήνυμα των ΕΛΤΑ. Έχω τις εξής ερωτήσεις. Το μήνυμα αυτό σημαίνει ότι το πακέτο μου δεν έχει μέσα απόδειξη και δε γράφει πουθενά την αξία; Και θέλουν μια απόδειξη από εμένα για να δουν την αξία του; Επειδή δεν έχω κάποια απόδειξη ούτε από το φίλο-τσάινα που το αγόρασα, ούτε από το e-banking. Τι στέλνουμε σε αυτή την περίπτωση ρε παιδιά; Με Screenshot από το e-banking καλύπτομαι; Σας ευχαριστώ. Και να είχε απόδειξη, και να γράφει στο αυτοκόλλητο αξία, δεν τα λαμβάνουν υπόψη. Θέλουν απόδειξη κάρτας ή paypal. Το κοστούμι θα είναι ΦΠΑ στη συνολική αξία συν 15€. 1
tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 δεν καταλαβαινω την λειτουργια των ελτα! το πρωτο προχωργσε κανονικα, το δευτερο για ψυχολογικους ορους εφαγε σκαλωμα, αντε βγαλε ακρη. Και να τους παρω τηλεφωνο τι θα μου πουν?
vagos789 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, stelios18120 είπε Πλήρωσες με paypal? Αν ναι στείλε την κίνηση της αγοράς από εκεί που εκανες. Μέσω του paypal βγάλε screenshot την παραγγελία και στείλε το. υποθετω μπορει καποιος καλος κομπιουτερας 😄 να ειναι δημιουργικος στην απεικονιση του ποσου; 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, tornado είπε δεν καταλαβαινω την λειτουργια των ελτα! το πρωτο προχωργσε κανονικα, το δευτερο για ψυχολογικους ορους εφαγε σκαλωμα, αντε βγαλε ακρη. Και να τους παρω τηλεφωνο τι θα μου πουν? Μια χαρα εισαι, το οτι 1-2 μερες δεν εχεις ενημέρωση δεν ειναι πρόβλημα υπομονη
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, vagos789 είπε υποθετω μπορει καποιος καλος κομπιουτερας 😄 να ειναι δημιουργικος στην απεικονιση του ποσου; Μην το κάνεις.. Αν το καταλάβουν θα έχεις σοβαρά μπλεξίματα. .. και δεν θέλεις να έχεις θέματα με τους συγκεκριμένους....
tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Μια χαρα εισαι, το οτι 1-2 μερες δεν εχεις ενημέρωση δεν ειναι πρόβλημα υπομονη οχι λαθος καταλαβες δεν εχω παραπονο η αν εχω θα το κανω με ενα δεμα που ειναι 20 δεκεμβρη οχι με τα παραπανω. Απλα βλεπω δυο ιδιας φασης δεματα, το ενα πηγε σφαιρα το αλλο μουλαρωσε. Το μονο που μπορω να εξηγησω, στο σφαιρα ενεμπλακη υπαλληλος ελτα που πεταει τα πακετα σβελτα, στο αλλο πινει πολυ καφε και καπνιζει αβερτα....
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tornado είπε Απλα βλεπω δυο ιδιας φασης δεματα, το ενα πηγε σφαιρα το αλλο μουλαρωσε Κατάλαβα και σε αυτό σου απάντησα
kgian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Περιμένω ένα πακέτο από Κίνα. Στο track17 δείχνει ότι έχει φύγει απο Κίνα στις 26/12. Στα ΕΛΤΑ δεν έχει εμφανιστεί. Ο κινέζος λέει ότι το έστειλε που μίλησα. Τα ΕΛΤΑ λένε να τους πω (στους κινέζους) να κάνουν inquiry στο ταχυδρομείο τους. Εγώ τι κάνω; Δεν μου έχει ξανασυμβεί να αργήσει κάτι τόσο πολύ. Σύμφωνα με το Paypal έχω μέχρι τις 15 Ιουνίου να ανοίξω case.
dinos234 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kgian είπε Περιμένω ένα πακέτο από Κίνα. Στο track17 δείχνει ότι έχει φύγει απο Κίνα στις 26/12. Στα ΕΛΤΑ δεν έχει εμφανιστεί. Ο κινέζος λέει ότι το έστειλε που μίλησα. Τα ΕΛΤΑ λένε να τους πω (στους κινέζους) να κάνουν inquiry στο ταχυδρομείο τους. Εγώ τι κάνω; Δεν μου έχει ξανασυμβεί να αργήσει κάτι τόσο πολύ. Σύμφωνα με το Paypal έχω μέχρι τις 15 Ιουνίου να ανοίξω case. Καλα είσαι πάλι περίμενε λίγες μέρες ακόμη και δες υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις με τα δέματα εγώ από Οκτώβριο με αρχές Νοεμβρίου περιμένω καμία 10 και δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα ούτε ενα. 2
pier88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Κι εγώ το ίδιο παιδιά.2 πακέτα από ebay πάνω από 2 μήνες κι ένα από aliexpress από 22 Δεκεμβρίου china post registered το οποίο δεν ενημερώνεται,τι μπορώ να κάνω γιά αυτό; 1 ώρα πριν, kgian είπε Περιμένω ένα πακέτο από Κίνα. Στο track17 δείχνει ότι έχει φύγει απο Κίνα στις 26/12. Στα ΕΛΤΑ δεν έχει εμφανιστεί. Ο κινέζος λέει ότι το έστειλε που μίλησα. Τα ΕΛΤΑ λένε να τους πω (στους κινέζους) να κάνουν inquiry στο ταχυδρομείο τους. Εγώ τι κάνω; Δεν μου έχει ξανασυμβεί να αργήσει κάτι τόσο πολύ. Σύμφωνα με το Paypal έχω μέχρι τις 15 Ιουνίου να ανοίξω case. Τι είναι το inguiry,πρώτη φορά το ακούω αυτό.
June Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Προχθές παρέλαβα απλό δέμα από Κίνα που μου το είχαν στείλει 5/12, οπότε υπομονή! Μάλλον λόγω γιορτών και όγκου αποστολών πήγαν όλα πίσω!
dinos234 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λόγο γιορτών πάνε όλα πίσω είναι σίγουρο αυτό μου το είπαν και οι ίδιοι αλλά το ποιο λογικό ειναι θεωρώ τα δέματα που έκανες παραγγελία Δεκέμβριο αλλά όπως έτυχα εγώ και κάποιοι Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αρχές κιόλας θα έπρεπε να είχαν έρθει Δεκέμβριο άντε Μαξ Ιανουαρίου αρχές αλλά πάμε Φεβρουάριο δηλαδή πάμε 3 μήνες. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από dinos234 1
nenela Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Έλαβα μικροδεμα απο Κίνα αποστολή αρχές Νοεμβρίου...ούτε καν το θυμόμουνα...ελεος πια..
tornado Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 να δουμε ποτε θα ομαλοποιηθει η κατασταση... μαλλον τον αλλο μηνα πια.
george1551 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα είναι γελοίο αυτό που έγινε φέτος , ίσως να μην ξαναπαραγγείλω ποτέ και για κανένα λόγο φτηνά πράγματα που δεν μπορώ να βρω Ελλάδα , περιμένω αποστολές από μέσα Νοεμβρίου απλά δέματα και 2 συστημένα από Δεκέμβριο Ιανουάριο, του Δεκεμβρίου από 20 του μήνα είμαι " 20/12/2018, 10:11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" με αξία 20 ευρώ, τα φτηνά είναι αξίας μαξ 2-4 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις