aenaos15 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, mindreader είπε Παρελαβα σημερα, παραγγελια απο Αγγλια. Ξερετε ποτε την ειχα κανει; Πριν 1,5 μηνα!!! Ναι, 1,5 μηνα, για εντος Ευρωπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απο Αγγλια σε μενα ηρθε σε 12 ημερολογιακες ημερες!! Προφανως το προιον σου ηρθε απο κινα και απλα δεν το ειχαν σε αποθηκη στην αγγλια ετοιμοπαραδοτο.
mindreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kosutasu22 είπε Εισαι σιγουρος πως ηρθε απο Αγγλια? Εννοω πως τουλαχιστον στο ηβευ εχω δει πωλητες που φαινομενικα στελνουν απο ευρωπη αλλα αν πας χαμηλα στη σελιδα στα στοιχεια τους βλεπεις πως ειναι απο κινα κλπ Κοντεψα να την παθω μια φορα αλλα ειδα καποιες αναντιστοιχιες και ανακαλυψα πως καποιοι το κανουν για να ψαρεψουν κοσμο, οπως και εγω, που το γυρισαν σε πωλητες εντος εε λογω τελωνειου και χρονου παραδοσης. Παντα απο αγγλια φτανει σε μια-δυο βδομαδες. Θα το κοιταξω. Ξερω, πολλοι το κανουν. Οταν το ανακαλυπτα, ζητουσα partial refund, για παραπλανηση. Ωστοσο, επειδη ειχα ξαναπαρει απο αυτο τον seller(UK), ειχε κανει, το 2017, ενα δεκαημερο, κανονικος χρονος για αποστολη-παραδοση απο UK-Ελλαδα. Φετος, εκανε 1,5 μηνα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από mindreader
bill27 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Παιδια παρατηρουνται καθυστερισεις απο pdm banggood?? γιατι συνηθως σε 15 μερες μου ερχοταν οτι και να παρεγγελνα.
fingolfingr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα. Χθες έκανα την 1η μου παραγγελία από το banggood. Εκτός από το γεγονός ότι σε παραγγελία 20€ το κουπόνι των 10% μου έκανε έκπτωση 1€.... εχω μια απορία. Πέρα από την εγγύηση της παραγγελίας έχει μια επιλογή που αναφέρει ότι αν το δέμα περάσει τελωνείο σου πληρώνουν αυτοί τον εκτελωνισμο. Η παραγγελία έγινε επίτηδες σε αυτό το ποσό για να μην περάσει τελωνείο. Με αυτή την επιλογή μπορεί κάποιος να κάνει και μεγαλύτερες παραγγελιες; Απλα μου φαινεται περιεργο. Το έχει δοκιμάσει κανεις; Για οικονομική αποστολή registered έχει μόνο με China Mail? Και ρωταω γιατί ενώ έλεγε παραδώσει σε 15-35 μέρες τώρα που έγινε shipped βγάζει παράδοση σε 2 μηνες (τέλος μαρτη) Με είχε καλομάθει μάλλον το gearbest.
nenela Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά κάτι αρχισε να κινειται 60+ μερες.... καλές παραλαβές σε ολους με άθιχτα δέματα εύχομαι. 2
Ntoits Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 1:18 ΜΜ, dimitris_sal είπε Παρέλαβα μερικά τις τελευταίες μέρες με ελτα και εχω και αλλα που ακόμα κοβουν βολτες στο Ελ. Βενιζέλος. Ολα αξίες απο 10 μέχρι 20 Είναι εκεί κολλημένο εδώ και πολλές μέρες ξέρεις τι μπορω να καν;
dimitris_sal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Ntoits είπε Είναι εκεί κολλημένο εδώ και πολλές μέρες ξέρεις τι μπορω να καν; Πέρα απο υπομονή δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο φίλε μου Εχω ακόμα δέματα με orange connex που δεν εχω παραλάβει και εχουν Arrived in country 27/12 ενω αλλα που ήρθαν αργότερα τα εχω παραλάβει. Υπομονή.
kosutasu22 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εχει αγορασει κανεις απο το Redbubble? Βρηκα ενα σχεδιο που δεν το βρισκω αλλου αποτε εκανα αγορα διαλεγοντας standard ταχυδρομειο ωστε να μην εχω θεμα τελωνειου. Για τον τροπο αποστολης δεν αναφερει κατι αλλα οτι εχουν συνεργατες σε διαφορα μερη που τυπωνουν το μπλουζακι και μετα το στελνουν. Γνωριζει κανεις για την ποιοτητα και χρονο αποστολης?
soiramk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Εχει αγορασει κανεις απο το Redbubble? Βρηκα ενα σχεδιο που δεν το βρισκω αλλου αποτε εκανα αγορα διαλεγοντας standard ταχυδρομειο ωστε να μην εχω θεμα τελωνειου. Για τον τροπο αποστολης δεν αναφερει κατι αλλα οτι εχουν συνεργατες σε διαφορα μερη που τυπωνουν το μπλουζακι και μετα το στελνουν. Γνωριζει κανεις για την ποιοτητα και χρονο αποστολης? Σου παραθέτω αυτούσιο το διάλογο που είχα μαζί τους στο live chat για το ίδιο θέμα Αναφορά σε κείμενο Visitor: Are you shipping from Europe? Visitor: E.U. ? Shanice: Okay, so we have several strategic locations that the order may be shipped from Shanice: Once the goodies are finished being process - the 3rd party printers ship it out. Visitor: So how would I know from where my t-shirt is shipped from, in order to know if it's ok for me to proceed in purchase? Visitor: Is it a chance to know this information before I make my order? Shanice: We won't know that until the item is being processed - however, the 3rd party printers closest to you will be used. Shanice: Sadly, no Visitor: ok ok Visitor: Thank you Τώρα για την ποιότητα δεν έχω άποψη μιας και δεν πήρα τελικά από εκεί, αλλά από το TeePublic που ήρθε από EU και σε χρόνο ρεκόρ. Βέβαια τα χρώματα (στη στάμπα) δεν ήταν ακριβώς όπως φαινόταν στο site.... Ποιοτικά είναι οκ πάντως.
kosutasu22 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Οκ ευχαριστω. Οταν καποτε παραλαβω θα μαθω, βασικα με απασχολει και το μεγεθος καθως ολα μου φανηκαν μεγαλα σε σχεση με τα εδω. Για χρονο παραδοσης ειμαι οκ, μεχρι Απριλη-Μαη που βγαζω τα καλοκαιρινα εχουμε καιρο
nenela Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παιδια παρελαβα δεμα απο ΓΕΤΑ με σπασμενο αντικειμενο..μαλιστα ειχαν βαλει και ταινια απο αυτοκ/ το επιδεσμο... τι κανω?αν το αναφερω σιγουρα δεν θα το δεχτουν... Μεγαλες καταστροφες ακιμα κιαν απεξω γραφει Fragile item..σπασμενα και σκισμενα κουτια
idonthave Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2019 στις 10:54 ΠΜ, fingolfingr είπε Καλημέρα. Χθες έκανα την 1η μου παραγγελία από το banggood. Εκτός από το γεγονός ότι σε παραγγελία 20€ το κουπόνι των 10% μου έκανε έκπτωση 1€.... εχω μια απορία. Πέρα από την εγγύηση της παραγγελίας έχει μια επιλογή που αναφέρει ότι αν το δέμα περάσει τελωνείο σου πληρώνουν αυτοί τον εκτελωνισμο. Η παραγγελία έγινε επίτηδες σε αυτό το ποσό για να μην περάσει τελωνείο. Με αυτή την επιλογή μπορεί κάποιος να κάνει και μεγαλύτερες παραγγελιες; Απλα μου φαινεται περιεργο. Το έχει δοκιμάσει κανεις; Για οικονομική αποστολή registered έχει μόνο με China Mail? Και ρωταω γιατί ενώ έλεγε παραδώσει σε 15-35 μέρες τώρα που έγινε shipped βγάζει παράδοση σε 2 μηνες (τέλος μαρτη) Με είχε καλομάθει μάλλον το gearbest. διάβασε το παρακάτω link σημερινή παραλαβή https://www.insomnia.gr/forums/topic/680815-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-part-2/?do=findComment&comment=56998722 ----- Στις 24/1/2019 στις 11:57 ΠΜ, idonthave είπε αγορά από Αγγλία, 8 λίρες standard μέθοδος track number LPxxxxxxxGB - αποστολή με Royal Mail --------------------- αγορά από Γαλλία, 20€ αποστολή με colissimo track number CYxxxxxxxxFR αποστολή με laposte.fr ---------------------- Γνωρίζετε και στις 2 περιπτώσεις αν η παράδοση είναι από ΕΛΤΑ ή από κάποιο άλλο courier? . Για το δέμα από Γαλλία (αποστολή με colissimo), 23/01 στάλθηκε και χθες 28/01 παρέλαβα από ΕΛΤΑ courier. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από idonthave 1
Ntoits Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Πέρα απο υπομονή δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο φίλε μου Εχω ακόμα δέματα με orange connex που δεν εχω παραλάβει και εχουν Arrived in country 27/12 ενω αλλα που ήρθαν αργότερα τα εχω παραλάβει. Υπομονή. Οκ ευχαριστω
dimangel7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ως κλασικός, άσχετος, γιωτάς, παράγγειλα κινητό των 66€ από aliexpress βλέποντάς το ως ευκαιρία και τώρα που έσκασε το sms από τα ΕΛΤΑ να δούμε πόσο θα μας έρθει το κοστουμάκι. Τεσπά, αυτά έχει η ζωή. Επισυνάπτω το μήνυμα των ΕΛΤΑ. Έχω τις εξής ερωτήσεις. Το μήνυμα αυτό σημαίνει ότι το πακέτο μου δεν έχει μέσα απόδειξη και δε γράφει πουθενά την αξία; Και θέλουν μια απόδειξη από εμένα για να δουν την αξία του; Επειδή δεν έχω κάποια απόδειξη ούτε από το φίλο-τσάινα που το αγόρασα, ούτε από το e-banking. Τι στέλνουμε σε αυτή την περίπτωση ρε παιδιά; Με Screenshot από το e-banking καλύπτομαι; Σας ευχαριστώ.
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Πλήρωσες με paypal? Αν ναι στείλε την κίνηση της αγοράς από εκεί που εκανες. Μέσω του paypal βγάλε screenshot την παραγγελία και στείλε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις