idonthave Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αγορά από Αγγλία, 8 λίρες standard μέθοδος track number LPxxxxxxxGB - αποστολή με Royal Mail --------------------- αγορά από Γαλλία, 20€ αποστολή με colissimo track number CYxxxxxxxxFR αποστολή με laposte.fr ---------------------- Γνωρίζετε και στις 2 περιπτώσεις αν η παράδοση είναι από ΕΛΤΑ ή από κάποιο άλλο courier? . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από idonthave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, idonthave είπε αγορά από Αγγλία, 8 λίρες standard μέθοδος track number LPxxxxxxxGB - αποστολή με Royal Mail --------------------- αγορά από Γαλλία, 20€ αποστολή με colissimo track number CYxxxxxxxxFR αποστολή με laposte.fr ---------------------- Γνωρίζετε και στις 2 περιπτώσεις αν η παράδοση είναι από ΕΛΤΑ ή από κάποιο άλλο courier? . Και τα δυο ειναι τα απλα ταχυδρομεια των χωρων οποτε μαλλον ΕΛΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αφού άρχισα και εγώ δειλά δειλά να ψωνίζω από bg και gb να συμμερίζομαι τις εμπειρίες μου. Παρέλαβα ένα drone σήμερα από gearbest.Παραγγελία από 28/12, ήρθε προχθες υποτίθεται αλλά ούτε που χτύπησε το κουδούνι. Απλώς άφησε χαρτάκι. Κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Με Priority Line Netherlads Registered (PDM) που μετά το έκανε DDP. To δέμα πάνω έγραφε τη διεύθυνσή μου και αν τυχόν χαθεί να επιστραφεί σε ολλανδική διεύθυνση. 2 πολύ μικρής αξίας δεματάκια από ebay-κίνα μου ήρθαν εύκολα. ούτε καν 3ευρο παρότι το έγραφαν με σαφή τρόπο "CN". Δεν ξέρω αν δεν κοιτάνε τα πολύ μικρά ή με τις απολύσεις τώρα τα αφήνουν..ή λόγω όγκου ίσως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μετά απο 72 μέρες δεμα ξεκόλλησε απο τελωνειο αερα! Καλή διανομή σε όλους παιδιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpEcTer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 γνωριζετε κανενα site που δημιουργει φυσικη διευθυνση στην ιταλια ή στην ισπανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/1/2019 στις 10:54 ΜΜ, zanskou είπε ΠΑρελαβα προσωπικά πριν από ούτε καμία δεκαριά μέρες παραγγελία που είχε γίνει μέσα στο Δεκέμβριο. Ήρθε κανονικά από Ολλανδία χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο Ωραία, οπότε προχωράω στην αγορά του tablet! Λογικά αυτό που βγάζει απο κάτω όταν πατάς Priority Line και συγκεκριμένα το: Netherlands Registered (PDM), είναι το σωστό, έτσι; Επίσης το Shipping Guarantee, είναι άσχετο με την αποφυγή του τελωνείου, σωστά; Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, georgep800 είπε Ωραία, οπότε προχωράω στην αγορά του tablet! Λογικά αυτό που βγάζει απο κάτω όταν πατάς Priority Line και συγκεκριμένα το: Netherlands Registered (PDM), είναι το σωστό, έτσι; Επίσης το Shipping Guarantee, είναι άσχετο με την αποφυγή του τελωνείου, σωστά; Thanks! Σωστά και στα δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekok97 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Απο Οκτωβρη μεχρι σημερα , αρκετα δεματακια χαθηκαν προς εμενα , συγκεκριμμενα οσα ειχαν σταλει με εταιρια YANWEN . Καμια ιδεα ? Το tracking σε ολα δειχνει αυτο : http://prntscr.com/mc0lsb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, georgekok97 είπε Απο Οκτωβρη μεχρι σημερα , αρκετα δεματακια χαθηκαν προς εμενα , συγκεκριμμενα οσα ειχαν σταλει με εταιρια YANWEN . Καμια ιδεα ? Το tracking σε ολα δειχνει αυτο : http://prntscr.com/mc0lsb ακριβως τα ιδια και εγω με την ιδια μεταφορικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, georgekok97 είπε Απο Οκτωβρη μεχρι σημερα , αρκετα δεματακια χαθηκαν προς εμενα , συγκεκριμμενα οσα ειχαν σταλει με εταιρια YANWEN . Καμια ιδεα ? Το tracking σε ολα δειχνει αυτο : http://prntscr.com/mc0lsb Και εγώ μια απο τα ίδια.. Ένα απο Οκτώβρη και ένα απο Νοέμβριο με την ίδια μεταφορική. Αυτή απο τον Οκτώβριο πήρα τα λεφτά πίσω, την αλλη την αφήνω να δω μπας και έρθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny11 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, όταν σου λένε ανάθεση σε αυτούς είναι 40€ και μετά + έξοδα τελωνείου; Δηλαδή ποσό θα είναι το συνολικό κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, jenny11 είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, όταν σου λένε ανάθεση σε αυτούς είναι 40€ και μετά + έξοδα τελωνείου; Δηλαδή ποσό θα είναι το συνολικό κόστος; +φπα και οτι τέλη βάλει το τελωνείο αν βάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny11 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε +φπα και οτι τέλη βάλει το τελωνείο αν βάλει Δηλαδή θα μπορούσε να βγει πάνω από 100€ συνολικά; Σορρυ πρώτη φορά μου συμβαίνει να μπλέκω με τελωνείο και δεν ξέρω τίποτα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, jenny11 είπε Δηλαδή θα μπορούσε να βγει πάνω από 100€ συνολικά; Σορρυ πρώτη φορά μου συμβαίνει να μπλέκω με τελωνείο και δεν ξέρω τίποτα 😅 Τωρα τι ερώτηση ειναι αυτη; Το ποσο θα παει εξαρτάτε απο την τιμη αγοράς + τα μεταφορικά, να ξέρεις οτι αν το καθυστερήσεις εχει και αποθηκευτικά για κάθε μερα που περνά το αντικείμενο στην αποθήκη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny11 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τωρα τι ερώτηση ειναι αυτη; Το ποσο θα παει εξαρτάτε απο την τιμη αγοράς + τα μεταφορικά, να ξέρεις οτι αν το καθυστερήσεις εχει και αποθηκευτικά για κάθε μερα που περνά το αντικείμενο στην αποθήκη τους 130€ ήταν συνολικά δέμα + μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις