Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, stelios18120 είπε Σε 4 δεματακια χωρίς tracking ζήτησα refund Δεν πάει άλλο ρε φίλε είμαστε στις 60 φεύγα μέρες. Έλεος πια. Στα υπόλοιπα κάνω υπομονή ακόμα..κρατιέμαι,γιατί αν πάω ποτέ από το τελωνείο θα τους κάψω 👹😡 Το έχουν παρακανει.... Ποιος σου ειπε πως 60 μερες απο Aliexpress ειναι πολλες; Ειναι το minimum που πρεπει να περιμενεις για ενα πακετο το διμηνο. Οι περισσοτεροι πωλητες βαζουν 3 μηνες οριο πχ. Εγω αρχισα τα refund σε πραγματα που πηρα τον Οκτωμβριο πχ (90 μερες +). 3 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε κάποια στιγμή θα σταματήσουν να στέλνουν στη χώρα μας οι Κινέζοι όπως είχε γίνει παλιότερα με την Ιταλία. Τότε θα δούμε από που θα αγοράζετε 2 στην τιμή του ενός ή έμμεσα τζάμπα (γιατί αν έρθει το δέμα μετά το refund ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το ξαναπληρώσουν) κανεις δεν ξαναπληρωνει θελεις να πεις, μονο αν εχει tracking επειδη φοβουνται κυρωσεις απο το Aliexpress. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Rm.Geko είπε Kαλημερα παιδια.Εχω κανει μια παραγγελια δυο δεματα απο ebay.uk 35 ευρω+ 15 μεταφορικα με royal track υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τελωνειο; Το οτι τα πηρες απο ebay.uk δεν λεει τιποτα απολύτως, σημασία εχει απο που έρχεται
nenela Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Spoiler I Παιδιά βοήθεια...έλαβα sms απο γετα για αποστολη αποδειξης συστημενου.Το παιχνιδακι ειχε 13,50 € αλλα μαλλον τους φανηκε πανακριβο...εστειλα λοιπον την ομαδικη αποδειξη για συνολικες αγορες και screenshot των υπολοιπων αντικειμενων που αποδεικνυει το συνολο.Σημερα μου εστειλαν αυτο το mail.Γλιτωσα η οχι?Πρωτη φορα το περναω το λουκι και φοβαμαι μηπως πληρωσω τον κουκο αηδονι...Ευχαριστω οποιον βοηθησει. Αν λαβουμε υποψη το κινεζικο νεο ετος29 Ιαν. και τις 15 μερες διακοπες που κανουν οι κινεζοι ελπιζω κατι να κινηθει σε δεματα εντος αφου δεν θα στελνουν.... νεα παραγγελια που εκανα το πρωι απο Αli μου γραφει πως θα αποσταλει σε .22μερες λογω διακοπων.
makfil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχεις ανεβάσει το μήνυμα που έλαβες
nenela Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, makfil είπε Δεν έχεις ανεβάσει το μήνυμα που έλαβες
makfil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Είναι το κλασικό μήνυμα που στέλνει το ΓΕΤΑ. Αφού η αξία είναι κάτω των 22€, το πιθανότερο είναι ότι θα το παραλάβεις ελεύθερο.
flogerakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα ξεκόλλησε και ο δεύτερος δεινόσαυρος που ήταν κολλημένος απο τον 2ο Παγκόσμιο στο τελωνείο... Σύνολο που θα ξεπεράσει τις 50-55 ημέρες.... Πρέπει να άρχισαν να ξεκολλάν σιγά σιγά μου φαίνεται γιατί και κάποια άλλα που περίμενα άρχισαν να έρχονται κανονικά. Μια παραγγελία που ειχα κάνει στις 27/12 ηρθε σε εμένα στις 22/1, ένας μηνάς παρά 5 μέρες.
nenela Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αγορά πριν 72 μέρες, γαλοτσάκια για το βαφτηστήρι μου μάλλον του χρόνου τον χειμώνα θα τα δώσω... Αγορά πριν 72 μέρες, γαλοτσάκια για το βαφτηστήρι μου μάλλον του χρόνου τον χειμώνα θα τα δώσω...και ενα ακόμα ξεχασμένο απο 16/12...
alexx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Εμενα ηταν για παρουσια στο τελεωνειο απο τις 16/1218 10:36 πμ και πριν κανα 2 ωρες ξεκολλησαν!!! Δες μηπως ξεκολλησαν και τα δικα σου
georgep800 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία απο gearbest με μέθοδο αποστολής Priority Line; Λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει αρκετοί παλιότερα; Thanks!
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, georgep800 είπε Καλησπέρα, Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία απο gearbest με μέθοδο αποστολής Priority Line; Λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει αρκετοί παλιότερα; Thanks! ΠΑρελαβα προσωπικά πριν από ούτε καμία δεκαριά μέρες παραγγελία που είχε γίνει μέσα στο Δεκέμβριο. Ήρθε κανονικά από Ολλανδία χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο 1
imvrios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Σχόλιο μόνο με έμμεση σχέση με το θέμα του νήματος. Εγώ Κίνα δεν έχω πάει. Είναι τις τελευταίες ημέρες το αφεντικό εκεί (συγκεκριμένα στη Γκουανγκζού) και συνάδελφος του ζήτησε να τις φέρει ένα κινητό από εκεί. Πήγε λοιπόν σε ένα εμπορικό κέντρο σε κατάστημα της Xiaomi και οι τιμές Δεν ήταν φθηνότερες από Banggood / Gearbest. Ήταν σχεδόν ίδιες και σε ορισμένα προϊόντα (π.χ. Mi Mix 2) ακριβότερες. Τα ίδια και σε κατάστημα της Huawei. Πρόσθετο μείον ότι στο κατάστημα της Xiaomi δεν είχαν ακόμα το Redmi Note 7. Plus ότι απολύτως κανείς δε μιλούσε αγγλικά και η συνεννόηση ήταν κωμικοτραγική. Αύριο θα είναι Σανγγκάη και θα δούμε την κατάσταση και εκεί. Σε καμία περίπτωση δε μπορείς να πεις το δείγμα αντιπροσωπευτικό αλλά από μία άποψη εκτίμησα τα κινεζομάγαζα.
Rm.Geko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το οτι τα πηρες απο ebay.uk δεν λεει τιποτα απολύτως, σημασία εχει απο που έρχεται Location Uk έλεγε αλλά έστειλα και ένα μήνυμα για σιγουριά στον πωλητή που βρίσκετε και μου είπε UK οπότε δε νομίζω να έχω θέμα
tobindax Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα tracking είναι ότι να'ναι ξανά, πήρα ένα "από γερμανικό warehouse" στο aliexpress και ενώ το ίδιο το σάιτ εγγυάται αποστολή εντός ~15 ημερών το tracking που έδωσαν δε λειτουργεί. Τουλάχιστον έχει καλά reviews και το σάιτ δεν του δίνει 60 μέρες. 8 ώρες πριν, imvrios είπε Πήγε λοιπόν σε ένα εμπορικό κέντρο σε κατάστημα της Xiaomi και οι τιμές Δεν ήταν φθηνότερες από Banggood / Gearbest. Ήταν σχεδόν ίδιες και σε ορισμένα προϊόντα (π.χ. Mi Mix 2) ακριβότερες. Δεν μου φαίνεται παράξενο αφού αυτά τα online είναι σχεδόν το ίδιο με το να παίρνεις από "skroutzομάγαζο" (aliexpress) ή από τα φτηνότερα μεγάλα (banggood etc.). Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει όμορφη εμπειρία για το Blade Runner-feel της κίνας, δείτε αυτό: Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από tobindax
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tobindax είπε Τα tracking είναι ότι να'ναι ξανά, πήρα ένα "από γερμανικό warehouse" στο aliexpress και ενώ το ίδιο το σάιτ εγγυάται αποστολή εντός ~15 ημερών το tracking που έδωσαν δε λειτουργεί. Τουλάχιστον έχει καλά reviews και το σάιτ δεν του δίνει 60 μέρες. Δεν μου φαίνεται παράξενο αφού αυτά τα online είναι σχεδόν το ίδιο με το να παίρνεις από "skroutzομάγαζο" (aliexpress) ή από τα φτηνότερα μεγάλα (banggood etc.). Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει όμορφη εμπειρία για το Blade Runner-feel της κίνας, δείτε αυτό: Ενας αλλος στο CNN εφτιαξε 10 τηλεφωνα μεσα σε λιγες ωρες. Σαν lego τα εχουν κανει πλεον αλλα και παλι προσωπικα δεν ξερω αν θα ειχα την ορεξη να γυριζω απο μικροπωλητη σε μικροπωλητη για να μαζευω κομματια ωστε να φτιαξω ενα κινητο (και φανταζομαι σιγα την εγγυηση που θα εχουν ολα αυτα - χωρια το θεμα λογισμικο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις