Salvation81 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 1:18 ΜΜ, themischar είπε Καλημέρα, Προτείθεμαι να αγοράσω, προϊόν αξίας περίπου 750£, απο το Amazon. UK και ο πωλητής είναι απο Καλιφόρνια USA. Ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτή η αγορά θεωρείται ότι γίνεται απο Ε.Ε και δεν έχει τελωνείο ή επειδή ο πωλητής είναι από USA θα έχει ούτως ή άλλως τελωνείο ? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Παρτο απο το Amazon.com που θα σου εχει στην τελικη και τα handling and customs fees ωστε να δεις ποσα θα πληρωσεις συνολο. Μόλις τώρα, nenela είπε Παιδιά βοήθεια...έλαβα sms απο γετα για αποστολη αποδειξης συστημενου.Το παιχνιδακι ειχε 13,50 € αλλα μαλλον τους φανηκε πανακριβο...εστειλα λοιπον την ομαδικη αποδειξη για συνολικες αγορες και screenshot των υπολοιπων αντικειμενων που αποδεικνυει το συνολο.Σημερα μου εστειλαν αυτο το mail.Γλιτωσα η οχι?Πρωτη φορα το περναω το λουκι και φοβαμαι μηπως πληρωσω τον κουκο αηδονι...Ευχαριστω οποιον βοηθησει. Οχι κανονικα δεν πληρωνεις κατι με αυτο το μηνυμα, αν πληρωσεις να μας το πεις να το εχουμε και εμεις στα υποψην μας. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/1/2019 στις 5:57 ΜΜ, moutsa είπε Όπως σου είπα θα παρεις τηλεφωνο στα κεντικα της ups και θα επιμείνεις το πακέτο σου να παει στον προορισμο του χωρις κανενα έξοδο επιβάρυνσης από εσένα στην τελική απείλησε τους με καταγγελίες κτλπ μη τους λυπηθεί καθόλου. Όσο για τα έξοδα της επιστροφής έχω την εντύπωση ότι σιμπεριλαμβανονται στο κόστος αποστολής αλλά ας απαντήσει κάποιος αν το γνωρίζει με σιγουριά. Στις 14/1/2019 στις 11:27 ΜΜ, Salvation81 είπε Δεν θα σχολιασω τα προβληματα που ειχατε καποιοι αλλα για μενα η UPS ειναι κορυφη.....Φευγουν πακετα απο Γερμανια, Γαλια και Αγγλια Δευτερα μεσημερι και Τριτη μεσημερι τα εχω εδω....Βεβαια next day delivery εχουν και αλλες εταιρειες αλλα οκ..... Καμια εταιρεια δεν περιλαμβανει εξοδα επιστροφης, στο εξωτερικο εστω αφου τετοια παραδειγματα εχω αρκετα. Τελικά με τα πολλά σήμερα δέχθηκαν να πάρω το πακέτο χωρίς να πληρώσω τα επιπλέον 47Ε. Τα αρχικά 40 πήγαν κουβά και δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω κάτι παραπάνω.
pados1002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος η παράδοση από chronopost στην επαρχία με ποια courier γίνεται?
Ntoits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στις 5/9/2018 στις 12:47 ΜΜ, georgep800 είπε Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς τα tracking number της μορφής xx0000000000000xx00000000x0x (όπου xx είναι γράμματα και όπου 0 είναι αριθμοί) με ποιά εταιρία παραδίδονται όταν φθάνουν Ελλάδα; Στο 17track το αναγνωρίζει σαν Orange Connex . Επίσης μήπως το tracking σταματάει όταν το δέμα φθάνει στην χώρα προορισμού; Καμιά ιδέα; Thanks! καλημερα... εχεις βρει καμια λυση τελικα που φτανει στην ελλαδα μετα απο orange connex περιμενω απαντηση σου ευχαριστω
dimitris_sal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, Ntoits είπε καλημερα... εχεις βρει καμια λυση τελικα που φτανει στην ελλαδα μετα απο orange connex περιμενω απαντηση σου ευχαριστω Παρέλαβα μερικά τις τελευταίες μέρες με ελτα και εχω και αλλα που ακόμα κοβουν βολτες στο Ελ. Βενιζέλος. Ολα αξίες απο 10 μέχρι 20
nenela Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Απο 16/12 αναμονή σε δυο συστημενα , αυριο τα ελτα εχουν απεργια...θα κλείσουν πολλά υποκ/ ματα οπότε καλό πάσχα...
Rpanagos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδες ολοι εσεις θα κανετε refund?Η θα περιμμενετε να ερθει το δεμα?
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Ρε παιδες ολοι εσεις θα κανετε refund?Η θα περιμμενετε να ερθει το δεμα? Σε 4 δεματακια χωρίς tracking ζήτησα refund Δεν πάει άλλο ρε φίλε είμαστε στις 60 φεύγα μέρες. Έλεος πια. Στα υπόλοιπα κάνω υπομονή ακόμα..κρατιέμαι,γιατί αν πάω ποτέ από το τελωνείο θα τους κάψω 👹😡 Το έχουν παρακανει.... 2
mindreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Σε 4 δεματακια χωρίς tracking ζήτησα refund Δεν πάει άλλο ρε φίλε είμαστε στις 60 φεύγα μέρες. Έλεος πια. Στα υπόλοιπα κάνω υπομονή ακόμα..κρατιέμαι,γιατί αν πάω ποτέ από το τελωνείο θα τους κάψω 👹😡 Το έχουν παρακανει.... Εμενα σημερα, για δεματακι που περιμενω 2 μηνες, δεν μπορουσα να ανοιξω case(δεν ξερω γιατι), και εστειλα mail στο ebay. Βεβαια λενε οτι απαντουν απο 24-48 ωρες, αλλα στο παρελθον οποτε ειχα χρειαστει να στειλω mail, απαντουσαν σε λιγες ωρες. Τωρα, εχει περασει ενα 24 ωρο και το ebay ακομη δεν εχει απαντησει. Δράμα...
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Εμενα σημερα, για δεματακι που περιμενω 2 μηνες, δεν μπορουσα να ανοιξω case(δεν ξερω γιατι), και εστειλα mail στο ebay. Βεβαια λενε οτι απαντουν απο 24-48 ωρες, αλλα στο παρελθον οποτε ειχα χρειαστει να στειλω mail, απαντουσαν σε λιγες ωρες. Τωρα, εχει περασει ενα 24 ωρο και το ebay ακομη δεν εχει απαντησει. Δράμα... Εμένα όλα είναι από alixpress Ευτυχώς έκανα refund και άντε να δούμε τι λύση θα βρούμε τώρα. Η refund η resend the item αλλά αν είναι να περιμένω πάλι 2 μήνες άστο καλύτερα θα πω του Κινέζου.
georgep800 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Ntoits είπε καλημερα... εχεις βρει καμια λυση τελικα που φτανει στην ελλαδα μετα απο orange connex περιμενω απαντηση σου ευχαριστω Καλημέρα φίλε μου, Ναι, φτάνει Ελλάδα και παραδίδεται με τα ΕΛΤΑ! 4 ώρες πριν, stelios18120 είπε Σε 4 δεματακια χωρίς tracking ζήτησα refund Δεν πάει άλλο ρε φίλε είμαστε στις 60 φεύγα μέρες. Έλεος πια. Στα υπόλοιπα κάνω υπομονή ακόμα..κρατιέμαι,γιατί αν πάω ποτέ από το τελωνείο θα τους κάψω 👹😡 Το έχουν παρακανει.... Μπορεί να το έχουν παρακάνει, όμως φταίνε τα ΕΛΤΑ και όχι οι Κινέζοι. Κακώς ζητάς refund. Θα έρθουν τα δέματα καθυστερημένα, όμως θα έρθουν. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 κάποια στιγμή θα σταματήσουν να στέλνουν στη χώρα μας οι Κινέζοι όπως είχε γίνει παλιότερα με την Ιταλία. Τότε θα δούμε από που θα αγοράζετε 2 στην τιμή του ενός ή έμμεσα τζάμπα (γιατί αν έρθει το δέμα μετά το refund ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το ξαναπληρώσουν)
Πανος999 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδια μια βοηθεια με gearbest.. Εχω παραγγειλει ενα smartwatch.. Εχει κατι να λεει τις μερες που μενουν για να γινει auto confirm πχ οπως στο ali? Κ που παω για να ζητησω refund? Πρωτη φορα πηρα απο gb κ δν το πολυξερω..
Rm.Geko Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Kαλημερα παιδια.Εχω κανει μια παραγγελια δυο δεματα απο ebay.uk 35 ευρω+ 15 μεταφορικα με royal track υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τελωνειο;
marmagia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) από που έρχονται τα δέματα; Για να λες Royal Mail υποθέτω είναι από Αγγλία όποτε όχι δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο. Θα τα φέρει η ACS. (κουράγιο....) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από marmagia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις