isay Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 τι θα πει "μπιτζάρανε" ; Εφόσον εχει παραληφθει, εχει παραληφθει και στην καλυτερη περιπτωση δεν εχουν ασχοληθεί να το ανοιξουν και να σου απαντησουν, στη χειροτερη σε δουλευουν οτι δεν εχει φτάσει, γιατί πχ δεν εχουν να σου στειλουν αλλο νουμερο. Στειλε τους email (ασε τα τηλεφωνα) και επισυναψε screenshots απο το track και απο τα elta (αν φαινεται η τελικη παραδοση) και πες ευγενικά αλλα επιθετκα, οτι το δεμα εχει φτάσει και οτι περιμένεις αμεσα την επομενη κινηση τους ή άμεση επιστροφη χρημάτων(refund) χωρίς να χρειαστεί να ανοιξεις dispute στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iounios68 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπιτζαρισμα εννοώ να πάρουν το πακέτο στο έτσι θέλω. Να το φάνε. Τους τα έχω στείλει. Από μέρες. Λένε πως αυτοί δεν παρελαβαν τίποτε. Μα φαίνεται βρε παιδιά, τι πήρανε. Έχω και φωτογραφία από το δέμα μέσα στο ταχυδρομείο με το ρεντιστερ κολλημένο. Πριν το στείλω. Εχουν νούμερο να στείλουν. Μου είπανε από τις πρώτες μέρες πως θα μου κρατήσουν 1 ζευγάρι. Άλλωστε φαίνεται πως υπάρχει και στο site τους. Έμπλεξα. 19 λεπτά πριν, isay είπε τι θα πει "μπιτζάρανε" ; Εφόσον εχει παραληφθει, εχει παραληφθει και στην καλυτερη περιπτωση δεν εχουν ασχοληθεί να το ανοιξουν και να σου απαντησουν, στη χειροτερη σε δουλευουν οτι δεν εχει φτάσει, γιατί πχ δεν εχουν να σου στειλουν αλλο νουμερο. Στειλε τους email (ασε τα τηλεφωνα) και επισυναψε screenshots απο το track και απο τα elta (αν φαινεται η τελικη παραδοση) και πες ευγενικά αλλα επιθετκα, οτι το δεμα εχει φτάσει και οτι περιμένεις αμεσα την επομενη κινηση τους ή άμεση επιστροφη χρημάτων(refund) χωρίς να χρειαστεί να ανοιξεις dispute στο paypal. Αν τελικά αυτοί με δουλεύουν Με το PayPal θα βγάλω άκρη? Σ ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες άμεσα φίλε μου. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από iounios68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρχικά οπλίσου με υπομονή, αφού και την γλώσσα την ξέρεις και αν χρειαστεί θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου από την τράπεζα. Είναι καλή ιδέα να πάρεις εγγράφως απάντηση με σφραγίδα από τα ΕΛΤΑ για την αποστολή του δέματος και προσπάθησε να μιλήσεις με κάποιον άλλο ανώτερο υπάλληλο από αυτόν που σου "κάνει πλάκα" Μόλις έχεις στα χέρια σου το χαρτί των ΕΛΤΑ στείλε email και γράψε πάλι τα πάντα. Δεν είναι δυνατόν ένας μόνο υπάλληλος να είναι σε όλες τις θέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iounios68 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Αρχικά οπλίσου με υπομονή, αφού και την γλώσσα την ξέρεις και αν χρειαστεί θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου από την τράπεζα. Είναι καλή ιδέα να πάρεις εγγράφως απάντηση με σφραγίδα από τα ΕΛΤΑ για την αποστολή του δέματος και προσπάθησε να μιλήσεις με κάποιον άλλο ανώτερο υπάλληλο από αυτόν που σου "κάνει πλάκα" Μόλις έχεις στα χέρια σου το χαρτί των ΕΛΤΑ στείλε email και γράψε πάλι τα πάντα. Δεν είναι δυνατόν ένας μόνο υπάλληλος να είναι σε όλες τις θέσεις. Σ ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά. Θα ξεκινήσω αύριο φουλ επίθεση. Καλό βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 καλημερα τωρα τελευταια αντιμετωπιζω το εξης θεμα παραγγελνω απο ebay κινα συνηθως απο το track βλεπω οτι φτανει ελλαδα σε 4 ημερες!το θεμα ειναι οτι ποτε δεν παραλαμβανω τιποτα οι πωλητες λενε οτι το στελνουν κανονικα περιμενω τζαμπα 1 και μηνα και απλα μετα κανουν refund.εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο και αν ναι ειναι θεμα πωλητη ή χανονται εδω στο ελλαδισταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσεις από τον ταχυδρόμο σου, αν δεν τα έχει δει ούτε αυτός και δεν είναι καινούργιος τότε έχεις αποκλείσει και την περίπτωση του γείτονα. Κανένας δεν θέλει να πουλάει κάτι και μετά να επιστρέφει τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, doom26 είπε καλημερα τωρα τελευταια αντιμετωπιζω το εξης θεμα παραγγελνω απο ebay κινα συνηθως απο το track βλεπω οτι φτανει ελλαδα σε 4 ημερες!το θεμα ειναι οτι ποτε δεν παραλαμβανω τιποτα οι πωλητες λενε οτι το στελνουν κανονικα περιμενω τζαμπα 1 και μηνα και απλα μετα κανουν refund.εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο και αν ναι ειναι θεμα πωλητη ή χανονται εδω στο ελλαδισταν? UB573400538YP Καθ' οδόν Κίνα YANWEN Ελλάδα 2018-11-15 17:00 Arrive at destination country post office Προορισμός : Ελλάδα Προέλευση : Κίνα - Χρόνος Αναζήτησης: 100 ms 2018-11-15 17:00 Arrive at destination country post office 2018-11-14 17:00 Arrive at destination airport 2018-11-12 17:00 Departure from airport 2018-11-11 17:00 In Transit 2018-11-11 01:10 Despatched from sorting center. 2018-11-10 21:15 Process completed in sorting center. 2018-11-10 21:14 Acceptance. 2018-11-09 05:40 The item information was created by the seller. οχι καινουργιος δεν ειναι το θεμα ειναι πως απο τα ελτα δεν μπορουν να κανουν track διοτι δεν φαινονται.αν δεν το αντιμετωπιζει αλλος μετα κατι παιζει εδω τοπικα ή στο τελωνειο.και απο θεμα γειτονα δεν παιζει γιατι παω και τα παιρνω μονος απο ελτα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από doom26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Βασικα το να φτασει ενα ταχυδρομικο αντικειμενο που εχει αποσταλει με airmail σε λιγες μερες ειναι απολυτως φυσιολογικο. Εκτος του οτι πραγματα απο Ιαπωνια πολλες φορες φτανουν σε 1-2 μερες, εχει τυχει επισης να παραλαβω σε λιγες μερες. Το θεμα ειναι πως απο τη στιγμη που φτασει στο αεροδρομιο το κοντεϊνερ μεχρι να ελεγχθει και να προωθηθουν τα αντικειμενα ειτε προς παραδοση ειτε προς εκτελωνισμο, ο χρονος ειναι αγνωστος. Κατα καιρους μαζευονται πολλα και αργουν πολυ και σε καποιες περιπτωσεις αφηνουν ενα μπουλουκι ωστε να αποσυμφορηθει η κατασταση. Υπαρχουν και νουμερα μερικης ανιχνευσης που δειχνουν την πορεια μονο μεχρι την εισοδο στην χωρα αποστολης οποτε απλα θα πρεπει να περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ειναι λογικο εδω και 6 μερες να μου λεει πως το δεμα μου φευγει απο την χωρα προελευσης(κινα) και να μην εχει φτασει? Τι μπορει να παιζει?Μπορει να περιμμενουν να μαζευτουν αρκετα δεματα ωστε να αναχωρησει το αεροπλανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εννοειται Η Κινα ειναι τεραστια χωρα. Εξαρταται απο που ερχεται το δεμα. Ισως να μην εχει φτασει ακομα στο κεντρο διεθνων αποστολων και επισης παιζει να μην εχουν μαζευτει αρκετα δεματα η οι πτησεις προς Ευρωπη να μην ειναι τοσο τακτικες αυτη τη στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, doom26 είπε UB573400538YP Καθ' οδόν Κίνα YANWEN Ελλάδα 2018-11-15 17:00 Arrive at destination country post office Προορισμός : Ελλάδα Προέλευση : Κίνα - Χρόνος Αναζήτησης: 100 ms 2018-11-15 17:00 Arrive at destination country post office 2018-11-14 17:00 Arrive at destination airport 2018-11-12 17:00 Departure from airport 2018-11-11 17:00 In Transit 2018-11-11 01:10 Despatched from sorting center. 2018-11-10 21:15 Process completed in sorting center. 2018-11-10 21:14 Acceptance. 2018-11-09 05:40 The item information was created by the seller. οχι καινουργιος δεν ειναι το θεμα ειναι πως απο τα ελτα δεν μπορουν να κανουν track διοτι δεν φαινονται.αν δεν το αντιμετωπιζει αλλος μετα κατι παιζει εδω τοπικα ή στο τελωνειο.και απο θεμα γειτονα δεν παιζει γιατι παω και τα παιρνω μονος απο ελτα. μια παραγγελία 2018-10-23 17:00 Arrive at destination country post office Απο τις 23 Οκτωβρίου ακόμη περιμένω. Ζήτησα να μου επιστρέψει να λεφτά και μου είπε να περιμένω άλλες 10 μέρες μηπως και παραλάβω. Την άλλη βδομάδα θα του ξανα στείλω και θα του ζητήσω να μου επιστρέψει τα λεφτά, σχεδόν 2 μήνες έχουν περάσει. και μια άλλη παραγγελία. 2018-11-19 18:00 Arrive at destination country post office Έχουμε μέλλον ακόμη. Πάντως άλλες 15 -20 παραγγελίες που έχω κάνει απο ebay και απο banggood έχουν έρθει κανονικά μέσα σε 20-25 μέρες. Μόνο αυτές οι 2 έχουν κολλήσει και δεν ξέρω τι στο π......τσο κάνουν εκεί στα ελτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 κι εγώ ζητάω χρήματα πίσω μετά τις 60 μέρες αλλά αν θα το παραλάβω, θα το ξαναπληρώσω σε συνεννόηση με τον πωλητή, σχεδόν πάντα με έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Κι εγω" χαμένα "εδω και 45+ μέρες απο aliexpress.Επίσης δυο συστημενα απο Σιγκαπούρη 28 μερες received in inward office gr ενω αλλο απο Σιγκαπουρη ηρθε" αέρα"σε 6 μέρες με τελωνείο μεσα...τι παιζει δεν ξερω..μονο καθε Κυριακή απογευμα βλεπω κινησεις στο tracking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογω Χριστουγεννων μη ψαχνετε δεματα...Γινεται πανικος στα ΕΛΤΑ. Περιμενε 60 μερες,ζητειστε refund και εαν ερθουν,πληρωστε παλι(γιατι μετα δε θα στελνουν ελλαδα). Απο τα προηγουμενα χρονια η εμπειρια μου ειναι οτι δε θα χαθει κατι ,απλα θα αργησει...αρκετα. Εμενα στο τρακινγκ 2 δεματα γραφουν οτι εχουν φτασει Ελλαδα απο τελη οκτωμβρη. Ε κατα αρχες γεναρη μπορει να ζητησω refund και ας εχει περασει 3μηνο. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Dantε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μην ξεχνατε οτι το 90% των ταχυδρομων πετανε τα μικρα πακετα - φακελους που δεν ειναι συστημενα στις πορτες σπιτιων και πολυκατοικιων και φευγουν, ετσι χανονται πολλα πακετα (εγω ειμαι καθε φορα απο τις 7 και μιση μεχρι τις 9 περα δωθε στην εξωπορτα γιατι εκει τα βρισκω) και δεν φταιει το Aliexpress φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις