Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, συγνώμη αν σας πρήζω αλλά το δέμα μου συνεχίζει να κάνει "βόλτες"... Προορισμός: Ελλάδα Προέλευση: Γερμανία 2018-12-07 06:47 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html ) 2018-12-06 10:30 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2018-12-05 14:07 Obertshausen, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2018-12-05 09:57 Obertshausen, Germany, The shipment has been processed in the parcel center 2018-12-05 00:31 Obertshausen, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2018-12-04 06:49 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html ) 2018-12-04 05:38 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2018-12-03 19:42 Rüdersdorf, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2018-11-30 15:20 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Εξακολουθεί να παραμένει στο ίδιο κέντρο και σήμερα, θέλεις να πεις. Αυτό δεν είναι περίεργο. Το περίεργο είναι ότι καταγράφηκε στις 4/12 στο Feucht, στις 5/12 στο Obertshausen και ξανά πάλι στο Feucht στις 6 και 7/12 . Υπομονή θέλει, αφού έτσι κι αλλιώς, ταξιδεύει οδικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό, ενώ υποτίθεται 4/12 στάλθηκε Ελλάδα μάλλον έγινε κάποιο μπέρδεμα και πήγε αλλού, μετά ξαναγύρισε στο κέντρο και σήμερα ξανά στάλθηκε, ελπίζω σωστά αυτή την φορά. Το ξέρω πως θά έρθει οδικώς και θα κάνει μέρες, αλλά είναι και 400€ η αξία του και όταν βλέπω πισωγυρίσματα από το ένα κέντρο στο άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, makfil είπε Σε ένα forum, όπως το insomnia, με χιλιάδες ενεργά μέλη καθημερινά, είναι φυσικό και αναμενόμενο ότι, θα υπάρχουν και κάποιοι "ανάποδοι" και "πικρόχολοι", που το μόνο που τους αρέσει να κάνουν είναι να τρολάρουν, να προκαλούν και να σχολιάζουν, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά σ' αυτήν την κοινότητα. Αυτούς τους προσπερνάμε, τους αγνοούμε και συνεχίζουμε ... 😊 Και συνεχιζεις ακαθεκτος. Καμια αναφορα στον "επικαιροποιημενο" οδηγο σου (που ηταν μολις 11 μηνες off - παλι καλα που καποιοι "πικροχολοι" λενε εδω και 1 χρονο στα μελη ποιες ειναι οι αληθινες - σωστες χρεωσεις των εταιρειων κουριερ) καθως και στο οτι την λες στον κοσμο ακομα και αδικο οταν εχεις (φυσικα χωρις καμια περιπτωση να το παραδεχτεις). Εισαι Ελληναρας, συνεχισε οπως το πας. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό σημαίνει ότι το έδωσαν στην speedex το βράδυ? Ρωτάω για να πάω αύριο να το πάρω, αλλιώς μετά πάει από Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ναι το πακέτο σου έχει παραδώθει στην speedex. Μπορείς να παρεις τηλ στην dhl να σου δώσουν tracking number. Το δικό μου θα το είχα παραλάβει από σήμερα αλλά έλειπα και θα μου το φέρουν Σάββατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς από Gearvita; Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό εδώ ένα δέμα που αγόρασα από Αγγλία αλλά είναι έτσι από τις 5 του μηνός, τώρα αυτό είναι Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, giannisww είπε Αυτό εδώ ένα δέμα που αγόρασα από Αγγλία αλλά είναι έτσι από τις 5 του μηνός, τώρα αυτό είναι Ελλάδα? Εμ, αυτο εχει παραδωθει ηδη απο οτι γραφει εστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 παιδια για ποσο 90 ευρο ποσο ειναι το τελωνειο στη κυπρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, giannisww είπε Αυτό εδώ ένα δέμα που αγόρασα από Αγγλία αλλά είναι έτσι από τις 5 του μηνός, τώρα αυτό είναι Ελλάδα? Δε νομιζω να είναι από τις 5/12 Ελλάδα. Μαλλον Αγγλία ήταν ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Δε νομιζω να είναι από τις 5/12 Ελλάδα. Μαλλον Αγγλία ήταν ακόμη Πολυ μπερδεμα παντως, μηπως ειναι τπτ μπαταριες γιαυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 9:51 ΠΜ, nenela είπε Απο 15/11 ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 47+ ΗΜΕΡΕΣ... ο πωλητης Παιδιά καλημέρα,απλό δεματακι unregterised απο Αmazon us πόσο καιρό περιπου κανει? Πέρασε μήνας και τίποτα...επίσης απο Ebay Αγγλία τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Το θέμα δεν είναι πόσο καιρό κάνει να φτάσει ένα με το ταχυδρομείο στην Ελλάδα, αλλά πόσο καιρό θα μείνει στο σάκο μέχρι να τον ανοίξουν και να προχωρήσει είτε μέσω τελωνείου είτε όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iounios68 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια καλησπερα. καλησπερα. Εχω μπλεξει με καποια αγορα και δεν ξερω πραγματικα τι να κανω. Tα χω παρει στο κρανιο και δεν ξερω τι γινεται, γιατι κατι εδω βρωμαει. Ακουστε. παρηγειλα απο το Overkill ηλεκτρονικο καταστημα στο Βερολινο καποια παπουτσια μεσω ιντερνετ. https://www.overkillshop.com/en/ Πληρωθηκανε με paypal.Ηταν σε καλη τιμη προσφορα, και τα πηρα για δωρο. παρελαβα στις 27.11 .18 με DHL. επειδη ομως ηταν μεγαλα, , την ιδια μερα τα εστειλα πισω, με ταχυδρομειο και συστημενο δεμα. Ειχα βεβαια επικοινωνησει νωριτερα μαζι τους τηλεφωνικα, και email, και μου ειπανε στειλτα οπως εσυ θελεις. Μολις θα παραλαμβανανε, θα μου στελνανε αμεσως την αντικατασταση τους με μικροτερο νουμερο. δειτε ομως παρακατω. Συμφωνα με αυτο εχουν παραλαβει το δεμα απο τις 6.12..18 !! Τους εχω παρει τηλεφωνα 4-5 φορες, μιλαω με καποιον συγκεκριμενα που ειναι στο online καταστημα, καποιον Maik ( oλο αυτος απανταει) μια μου λεει ειναι στο τελωνειο, μια πως τους τα εστειλα σαν φακελο και οχι σαν δεμα γι αυτο αργουν, μπλα μπλα ο,τι να ναι. Τους λεω πως βρε τα εχετε παραλαβει απο μερες. Αρνειται. Μου ζηταει να του πω καποιο ονομα που τα παρελαβε υποτιθεται. Επικοινωνησα με το κεντρικο ταχυδρομειο ΕΛΤΑ Αθηνα, μου ειπανε πως το δεμα εχει παραδοθει στανταρ, και εχει υπογραψει παραληπτης σαν Overkill απλα. Eπισης μου ειπανε να ζητησω εγγραφως ελεγχο κλπ για το δεμα και στοιχεια παραδοσης απο το τοπικο καταστημα της περιοχης μου. Με λιγα λογια, το συστημενο δεμα εχει μεν παραδοθει, αλλα αυτοι λενε πως δεν παραλαβανε τιποτε. Τι μπορω να κανω τωρα? Με το paypal τι γινεται? Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως μπιτζαρανε μαλλον το δεμα? Το λεω καλα, η κανω λαθος? παρακαλω τη βοηθεια σας. Ευχαριστω. η τελευταια μου επικοινωνια ηταν σημερα το απογευμα.Τους πηρα ξανα τηλεφωνο,μου ειπανε θα το κοιταξουνε, και σε 5' μου στειλανε μειλ το παρακατω . Hello the shipment is in the final delivery stage. It has not arrived here yet. The shipment has been franked as a letter and not as a package, so delivery may still take some time. As soon as it is here we will release the exchange. Greeting Οτι δηλαδη δεν ειναι δεμα, ειναι φακελος και καλα, και γι αυτο αργησε.. Τα ΕΛΤΑ ειναι ξεκαθαρα.Το δεμα παραδοθηκε. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από iounios68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις