isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Ναι αλλα στον εντοπισμο δεματος του @mourgolukos δεν ελεγε κατι..γιατι πχ να στειλει την αποδειξη? Αν του γραψει στο tracking για αποδειξη, τοτε την στελνει.
Rpanagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, isay είπε Αν του γραψει στο tracking για αποδειξη, τοτε την στελνει. Α οκ! θενξ @makfil@isay
pavloa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, makfil είπε Να περιμένεις, χωρίς να απαντήσεις και, φυσικά, χωρίς να κλείσεις το dispute. οκ.. ο΄πότε περιμένω να ξεκολλήσει το δέμα..Το θέμα είναι πόσο θα περιμένω ακόμη.. Σήμερα μου ήρθαν 3 παραγγελίες απο κίνα, μέσα σε 20 μέρες ήρθαν. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από pavloa
overpower Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα προχώρησε παραγγελία από 19/11 σε αναμονή για τελωνείο. Το προσπέρασε και είναι στον δρόμο για να έρθει
imvrios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Το Amazon πάντως δεν αφήνει καμία ελληνική εταιρεία courier παραπονεμένη. Αγορές Black Friday. Amazon Αμερικής (Aramex) παράδοση χθες από ACS. Amazon Γαλλίας σήμερα με ΕΛΤΑ courier. Τη Δευτέρα παραλαμβάνω από Amazon Ισπανίας ή Γερμανίας με DHL (βάζω τα λεφτά μου ότι είναι από Γερμανία). Η τέταρτη παράδοση πρέπει να γίνει με Γενική Ταχυδρομική. Κρίμα είναι κι αυτοί.
sunrise93 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 @makfil εχω διαβασει πολλες σελιδες στο φορουμ αλλα κάπου δε βγαζω ακρη... Αν παραγγειλω ενα προιον μη εμπορικου χαρακτηρα τιμη 67 ευρω μαζι με μεταφορικα απο αυστραλια μεσω AUS POST standard και περασει απο τελωνείο τι πληρώνω εξτρα; 20ευρώ; καλά κατάλαβα; ή θα βρεθω προ εκπληξεως της ταξης των 80ευρω+ (και τα 60 θα τα βαλει στην τσεπη ο εκτελωνιστης); ρωταω γιατι το σαιτ απ' οπου θελω να παραγγειλω γραφει οτι δε κανει επιστροφη χρηματων σε περιπτωση που δε το δεχτω λογω δασμων....
makfil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μάλλον, έχεις μπερδευτεί. Οι μη εμπορικού χαρακτήρα εισαγωγές αφορούν σε αντικείμενα για τα οποία δεν έχουμε πληρώσει και πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση που περιγράφεις, θα χρεωθείς 67*24%+15= 31,08€€
sunrise93 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 αα ακυρο τοτε το μη εμπορικο... και αμοιβη εκτελωνιστη δεν πληρωνω; αφου δε θα το εκτελωνισω μονος μου;
makfil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Έρχεται με το ταχυδρομείο, το εκτελωνίζουν τα ΕΛΤΑ και πληρώνεις τα 15€ που έβαλα.
makfil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αν είχες διαβάσει τον επικαιροποιημένο οδηγό θα τα γνώριζες αυτά.
Salvation81 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, sunrise93 είπε Ευχαριστω επιτελους βγηκε μια ακρη Καλα εκανες και ρωτησες εδω και δεν αρκεστηκες στο να διαβαζεις απο μονος σου οδηγους. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81
overpower Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Καλα εκανες και ρωτησες εδω και δεν αρκεστηκες στο να διαβαζεις απο μονος σου οδηγους. Το ίδιο άτομο που τον βοήθησε, έγραψε αυτούς τους οδηγούς
Salvation81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, overpower είπε Το ίδιο άτομο που τον βοήθησε, έγραψε αυτούς τους οδηγούς Ετυχε, αλλες φορες βοηθανε αλλοι, δεν ειναι ολοι πανω απο το insomnia την ιδια ωρα. Οσο για τους οδηγους οταν διαβαζω "επικαιροποιημένος" και την ιδια στιγμη μεχρι προσφατα ο συγκεκριμενος ειχε τιμες εκτελωνισμου εταιρειων κουριερ του 2017 ενω ειχαμε (τοτε εστω που μου την ειπε το εν λογο ατομο οταν απαντησα σε ενα μελος που ρωτησε, ειδε οτι ειχε αδικο μετα αφοτου παραθεσα την σελιδα της εταιρειας κουριερ και δεν ειπε καν οτι ναι ρε ανθρωπε ειχα αδικο) Νοεμβριο 2018 (και οι τιμες ειχαν αλλαξει απο τον Γεναρη, δεν ειχαν αλλαξει 1 μηνα πχ) τοτε συγνωμη αλλα ειναι δικαιωμα μου το να μην δινω βαση. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, overpower είπε Το ίδιο άτομο που τον βοήθησε, έγραψε αυτούς τους οδηγούς Σε ένα forum, όπως το insomnia, με χιλιάδες ενεργά μέλη καθημερινά, είναι φυσικό και αναμενόμενο ότι, θα υπάρχουν και κάποιοι "ανάποδοι" και "πικρόχολοι", που το μόνο που τους αρέσει να κάνουν είναι να τρολάρουν, να προκαλούν και να σχολιάζουν, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά σ' αυτήν την κοινότητα. Αυτούς τους προσπερνάμε, τους αγνοούμε και συνεχίζουμε ... 😊 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από makfil
Προτεινόμενες αναρτήσεις