Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Περιμένω ένα μικρό δέμα από Ισπανία το οποίο θα έρθει μέσω ΕΛΤΑ. Έχει σταλεί από τις 15/11 και από τις 22/11 έχει κολλήσει στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΑ". Δεν έχει αργήσει πολύ για δεματάκι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Να περιμένω μπας και έχουμε καμιά εξέλιξη ή άδικος κόπος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Δέμα απο κίνα κολλημένο στο ίδιο σημείο

2018-10-23 17:00

Arrive at destination country post office

Σήμερα μπορώ να ανοίξω dispute στο ebay.

Τι πρέπει να επιλέξω? 

χωρίς τίτλο.JPG

Επεξ/σία από pavloa

3 λεπτά πριν, nenela είπε

Refund the money αλλιώς θα περιμένεις να σου στείλουν (υποτιθεται)νεο δεμα αλλα ουσιαστικά θα ειναι το ίδιο που ισως λαβεις πολύ αργότερα...

Εχω κάνει πολλές αγορές και πρώτη φορά δεν μου έρχεται κάτι και δεν ξέρω τι να επιλέξω.

Ναι και εγώ για refund σκεφτόμουν..Χρειάζεται να γράψω κάτι στον πωλητή ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, pavloa είπε

Οκ θα το γράψω, αλλά το NTH τι σημαίνει?

nothing 

Επεξ/σία από overpower

Α οκ..δεν ηξερα οτι τo nth σημαίνει nothing.. για την υπόλοιπη πρόταση ξέρω την μετάφραση. Αν και τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά.

Το άνοιξα το dispute τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nenela είπε

Γραψε  ΅WAITED WAY TOO LONG TIME BUT NTH....Ετσι εξηγεις τα παντα.

Καλημέρα.. Σήμερα πήρα απάντηση

Seller's message:
"We are sorry to hear you haven't received your item dear customer. Don't worry first. We posted the order to below address, please confirm if correct. Pavlos....................., Greece.

And we wonder if the item arrived at your local post office or sorting center. Actually we always receive many parcels returned back to us because buyer didn't go to collect the parcels at their nearby post office. So please check with your nearby post office asap to avoid the expire time of storage."

Για βοηθήστε τι να του απαντήσω?

Επεξ/σία από pavloa

" CHECK LOCAL POST OFFICE EVERYDAY BUT NTH...WONT WAIT FOR EVER..I CONFIRM THE ADDRESS AS CORRECT.ASK REFUND BEFORE TIME EXPIRES"Aυτά γράψε γιατί θέλουν να περιμενεις ακομα...αλλά εσυ να επιμεινεις..μου εχει συμβει.

Αν παραγγειλω ενα μπουφαν απο Κινα αξιας 28 € που αλλοι πωλητες το εχουν 40+ πως θα εκτιμηθει στο τελωνειο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα ξαναπειρα στα ΕΛΤΑ (το πακετακι ειναι απο τις 19 σε αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο αλλα μετα το σαββατο εξαφανιστηκε απο το site) και μου εδωσαν το τηλεφωνο στο τελωνειο.Εκει μου ειπαν οτι δεν ειναι δικια τους δουλεια εως οτου ερθει στα χερια τους και να μιλησω στα ΕΛΤΑ .... ξανα τηλεφωνο στο ΕΛΤΑ μου λεγανε τα ιδια και τα ιδια και ολα εχουν σειρα προτεραιοτητας (φυσικα οταν της ειπα οτι εχουν παραλαβει δεματα τα οποια φτασαν μετα τις 19 δεν ηξερε τι να πει), και εν τελη μου εδωσαν το 2103538122 να παρω τηλεφωνο το οποιο ειναι λογικα αποθηκες των ΕΛΤΑ στο αεροδρομιο ΜΠΑΣ ΚΑΙ μαθω ποτε θα περασει ο συγκεκριμενος σακος για εκτελωνισμο ... και εννοειται , δεν το απανταει κανεις :) μετα σου λενε γιατι εκνευριζεσαι ....

Επεξ/σία από alextg50

3/12/2018, 09:55:15  

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.Δ.ΕΛ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ (--> ΜΥΡΙΝΑΣ)

Παιδιά αυτό τι σημαίνει δεν το εχω ξαναδεί.Αφορα δεμα που σταλθηκε με ups απο Αγγλία απο παραγγελια απο το amazon και μου ηρθε email απο μια ασχετη ταχυδρομική με νεο tracking number και λέει οτι θα μ το παραδωσουν τα ΕΛΤΑ

3 ώρες πριν, alextg50 είπε

Σημερα ξαναπειρα στα ΕΛΤΑ (το πακετακι ειναι απο τις 19 σε αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο αλλα μετα το σαββατο εξαφανιστηκε απο το site) και μου εδωσαν το τηλεφωνο στο τελωνειο.Εκει μου ειπαν οτι δεν ειναι δικια τους δουλεια εως οτου ερθει στα χερια τους και να μιλησω στα ΕΛΤΑ .... ξανα τηλεφωνο στο ΕΛΤΑ μου λεγανε τα ιδια και τα ιδια και ολα εχουν σειρα προτεραιοτητας (φυσικα οταν της ειπα οτι εχουν παραλαβει δεματα τα οποια φτασαν μετα τις 19 δεν ηξερε τι να πει), και εν τελη μου εδωσαν το 2103538122 να παρω τηλεφωνο το οποιο ειναι λογικα αποθηκες των ΕΛΤΑ στο αεροδρομιο ΜΠΑΣ ΚΑΙ μαθω ποτε θα περασει ο συγκεκριμενος σακος για εκτελωνισμο ... και εννοειται , δεν το απανταει κανεις :) μετα σου λενε γιατι εκνευριζεσαι ....

19/11 κι εγω...πηρα στο τηλφ.που εδωσες αλλα στου κουφου την πορτα....συμπληρωνω 40+ μερες εκ των οποιων 20+ Ελλαδα...

5 ώρες πριν, nenela είπε

" CHECK LOCAL POST OFFICE EVERYDAY BUT NTH...WONT WAIT FOR EVER..I CONFIRM THE ADDRESS AS CORRECT.ASK REFUND BEFORE TIME EXPIRES"Aυτά γράψε γιατί θέλουν να περιμενεις ακομα...αλλά εσυ να επιμεινεις..μου εχει συμβει.

Αν παραγγειλω ενα μπουφαν απο Κινα αξιας 28 € που αλλοι πωλητες το εχουν 40+ πως θα εκτιμηθει στο τελωνειο?

Aν δε δεχτουν την αρχική τιμή τότε θα ζητήσουν αποδεικτικό από κάρτα-Paypal

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...