makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, nenela είπε αν δεμα χρειαζεται αποδειξη πως ενημερωνομαι εκτος site ελτα? παρακολουθω απο17Tracknet.. Αν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας πάνω στο δέμα, μπορεί να σε ειδοποιήσουν, αλλιώς, μόνο στο site των ΕΛΤΑ θα φανεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Το σιτε των ελτα εχει θεμα συχνα πυκνα? Απο χθες το βραδυ χρησιμοποιω τα τρακινγκ σε δυο δεματα που περιμμενω απο κινα και μου λεει οτι δεν υπαρχουν. Μαλιστα το ενα εχει ερθει ελλαδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Το σιτε των ελτα εχει θεμα συχνα πυκνα? Απο χθες το βραδυ χρησιμοποιω τα τρακινγκ σε δυο δεματα που περιμμενω απο κινα και μου λεει οτι δεν υπαρχουν. Μαλιστα το ενα εχει ερθει ελλαδα! Κάθε Σ/Κ είναι έθιμο πλέον !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Rpanagos είπε Το σιτε των ελτα εχει θεμα συχνα πυκνα? Απο χθες το βραδυ χρησιμοποιω τα τρακινγκ σε δυο δεματα που περιμμενω απο κινα και μου λεει οτι δεν υπαρχουν. Μαλιστα το ενα εχει ερθει ελλαδα! Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Μάλλον κάποιο θέμα έχουν γιατί μου ήρθαν ειδοποιητηρια στο σπίτι και στο site τα λέει αποστολή από εξωτερικό. Από Δευτέρα να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 εχουν θέμα τουλάχιστον σήμερα επιβεβαιώνω κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή που γράφω λειτουργεί μα ώ του θαύματος δέμα που ήταν από τις 20/11 σε αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο τώρα ΔΕΝ έχει φθάσει ακόμα Ελλάδα. Με άλλα λόγια τρείς λαλούν και δυό χορεύουν !!!! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από elias54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextg50 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Και εμενα μεχρι χτες ελεγε οτι ηταν απο τις 19/11 στο αεροδρομιο και αναμονη για τελωνειο, σημερα εξαφανιστηκε και ειναι λες και δεν μπηκε ποτε Ελλαδα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση να μπει Ελλάδα μέχρι αύριο και να περάσει το τελώνειο Κυριακάτικα? Επίσης, από τις λίγες αναφορές που βλέπω για dhl, είδα ότι έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζί τους για να περάσει το στάδιο του εκτελωνισμού πιο γρήγορα (για να δώσω ΑΦΜ). Ακόμα ισχύει? Αν ναι, σε ποιο τηλ να πάρω (και λογικά Δευτέρα). (Αγορά από αμαζον, οπότε ειναι ήδη πληρωμένο το τελωνείο) Επίσης έχω κάνει 2 παραγγελίες τις οποίες τις στέλνουν με aramex (Από Ευρώπη η αγορά). Με ποιους συνεργάζονται στην Ελλάδα? Γενική? Για να ξέρω να επικοινωνήσω για το καινούργιο tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Υπάρχει περίπτωση να μπει Ελλάδα μέχρι αύριο και να περάσει το τελώνειο Κυριακάτικα? Μα αυτοί ΔΕΝ δουλεύουν τις εργάσιμες ημέρες θα δουλέψουν Σ/Κ ? Μάλον ζείς εκτός Ελλάδος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, elias54 είπε Μα αυτοί ΔΕΝ δουλεύουν τις εργάσιμες ημέρες θα δουλέψουν Σ/Κ ? Μάλον ζείς εκτός Ελλάδος ! Δεν γνωριζω πως δουλευουν τα κουριερ στο θεμα τελωνειου. Ξερω πως παει για τα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Δεν γνωριζω πως δουλευουν τα κουριερ στο θεμα τελωνειου. Ξερω πως παει για τα ΕΛΤΑ Κρίνωντας από τις βόλτες του δέματος μάλον με DHL ecomerse έρχεται και αν έχω δίκιο θα αργήσει διστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, elias54 είπε Κρίνωντας από τις βόλτες του δέματος μάλον με DHL ecomerse έρχεται και αν έχω δίκιο θα αργήσει διστυχώς. Με express ερχεται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superman93 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα. Εχω κανει μια παραγγελια απο gearbest και ειναι στο σταδιο Sa, 01.12.2018 07:51 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html) . Oταν παω σε αυτην την σελιδα τι πρεπει να βαλω για να μου εμφανισει το δεμα?γτ βαζω το tracking και μου λεει No result found for your DHL query. Please try again. Επισης σε ποσες μερες πιστευετε οτι θα μου ερθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Περιμενεις καμια βδομαδα για να φτασει Ελλαδα.Μετα θα σου στειλουν νεο τρακινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, superman93 είπε Καλησπερα. Εχω κανει μια παραγγελια απο gearbest και ειναι στο σταδιο Sa, 01.12.2018 07:51 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html) . Oταν παω σε αυτην την σελιδα τι πρεπει να βαλω για να μου εμφανισει το δεμα?γτ βαζω το tracking και μου λεει No result found for your DHL query. Please try again. Επισης σε ποσες μερες πιστευετε οτι θα μου ερθει? Το δέμα έρχεται οδικώς και γι' αυτό θα καθυστερήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις