SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όχι απο sportdirect δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα (προχτές αγόρασα και εγώ) με τελωνείο λογω του οτι ειναι στην ευρωπαική ένωση και συγκεκριμένα αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Που λέτε, χρησημοποιησα to shopandship. Αποτέλεσμα; Εδώ και δυο μέρες το δέμα μου γυρίζει κάπου στην Αθήνα και δεν απαντάει κανεις στ email μου... Be warned Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 σκεφτομαι να αγορασω καποια πραγματα απο το διαδυκτιο κι συγκεκριμενα απο το sportsdirect συνολικης αξιας 150 ευ , επειδη ειναι παρα πολλα κι μερικα ειναι ογκοδη , θα εχω προβλημα με την αποστολη η προβλημα με τελωνειο ? Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αγορές από το κατάστημα, διάβασε το αντίστοιχο topic. Που λέτε, χρησημοποιησα to shopandship. Αποτέλεσμα; Εδώ και δυο μέρες το δέμα μου γυρίζει κάπου στην Αθήνα και δεν απαντάει κανεις στ email μου... Be warned Όταν λες γυρίζει, τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μου δείχνει οτι ειναι στην Αθήνα απο την Τετάρτη αλλα ο προορισμός ειναι out of reach. Επίσης Διαβάζω οτι θελει 5 business days απο local facility (ath) to destination... FML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 update λοιπον το πακετο το ειχε η γενικη ταχυδρομικη και το εκανε βολτες. Ωραια, που ειναι το προβλημα. Το shop and ship στο calc δηλωνει οτι πρεπει να πληρωσω 46.40 EUR η γενικη ταχυδρομικη μου ζηταει 57 ευρω... Τωρα, avoid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 update λοιπον το πακετο το ειχε η γενικη ταχυδρομικη και το εκανε βολτες. Ωραια, που ειναι το προβλημα. Το shop and ship στο calc δηλωνει οτι πρεπει να πληρωσω 46.40 EUR η γενικη ταχυδρομικη μου ζηταει 57 ευρω... Τωρα, avoid φίλε υπολόγισε και τον ΦΠΑ και εγώ μέσω aramex παραγγέλνω η οποία δεν υπολογίζει τον ΦΠΑ στην τιμή της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 δεν το γραφει πουθενα? Επισης Αν το εγραφε καπου. εμφανως, θα ειχα φερει τα πραγματα με forward2me που θα με χρεωνε 45 ευρω τελικη τιμη και με dhl στην πορτα μου και οχι με γενικη ταχυδρομικη που μου στελνουν sms "καλεστε μας" τι αλλο να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομίζω να το γράφει πουθενά, παλιά θυμάμαι έπαιζε ένα email που ενημέρωνε για αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donpaganistis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Σκεφτομαι να παραγγειλω απο Αμερικη, ενα ρολοι περιπου 1.000 ευρω. Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια εταιρια που να πάρεχει διευθυνση στις ΗΠΑ και παραλληλα μπορει να φερει προιοντα στην ΕΕ, αποφευγοντας τους τελωνειακους δασμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού θα βρεις εταιρείες που αγοράζουν για σένα στην Αμερική και μετά σου στέλνουν το δέμα όπως θέλεις. Αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα δέμα θα περάσει από αυτές τις διαδικασίες χωρίς έξοδα και μάλιστα όταν αυτό έρχεται από τρίτη χώρα και αυτή την περίοδο, δηλαδή μετά την 3/12/2013 που άλλαξε η διαδικασία. Για ένα ρολόι αυτής της αξίας, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο θα ήθελες. Αν κάνεις και μια βόλτα στα fora των ρολογόφιλων, θα μάθεις αρκετά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2014 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομίζω να το γράφει πουθενά, παλιά θυμάμαι έπαιζε ένα email που ενημέρωνε για αυτό το θέμα. Ε τότε, η υπηρεσία δεν ειναι και η καλύτερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ianstam8 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Θα θελα να παραγγείλω ένα 3g router του οποίου το κόστος στην Ελλάδα είναι γύρω στα 200 ευρώ. Σ' ενα site (http://www.eurodk.com ) το βρίσκω με τα μεταφορικά στα 150. Είναι απο Λετονία. Έχει ψωνίσει κανείς από αυτόν τον ιστότοπο ; Επίσης ο οδηγός για τις online αγορές ήταν πάρα πολύ χρήσιμος και τα ευχαριστώ μου στον συντάκτη της για το χρόνο που διέθεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το σίγουρο είναι ότι η Λετονία περιλαμβάνεται στην ΕΕ από 1/1/2014 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ianstam8 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Στην Ευρωζώνη νομίζω από 1/1/2014. Στην ΕΕ ήταν από πιο πριν. Τέλος πάντων, αν έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από εκεί (http://www.eurodk.com) , ας ενημερώσει! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν η παραγγελία δεν ήρθε ποτέ και πριν δύο μέρες (μετά από πολλά email) μου είπαν "your order has been refunded". Η κάρτα ήταν απλή συνδεδεμένη με λογαριασμό. Ερώτηση: Τα λεφτά θα εμφανιστούν στο λογαριασμό? Και πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις