nenela Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, mynam3 είπε Που μπορώ να μάθω γιατί ένα δέμα μου από aliexpress αξίας 8€ έχει κολλήσει από 16/11 στο ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; Αυτά συνήθως δεν τα κρατάνε πάνω από 2 μέρες. Παρόμοιο δέμα, ίδια μέρα αποστολή από άλλον πωλητή ήρθε χθες Τι 2 μερες??? 10+ σιγουρα εγω ειχα απο 15/11 και ξεκολησε μολις χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, mynam3 είπε Που μπορώ να μάθω γιατί ένα δέμα μου από aliexpress αξίας 8€ έχει κολλήσει από 16/11 στο ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; Αυτά συνήθως δεν τα κρατάνε πάνω από 2 μέρες. Παρόμοιο δέμα, ίδια μέρα αποστολή από άλλον πωλητή ήρθε χθες 3 λεπτά πριν, nenela είπε Τι 2 μερες??? 10+ σιγουρα εγω ειχα απο 15/11 και ξεκολησε μολις χθες μου εχει τυχει να ξεπεράσει και μηνα ... υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπομονή όντως και καθαρά θέμα τύχης Δυο δέματα είχα και περιμεναν όπως ο συμφορουμίτης @mynam3 απο 20/11 και 25/11 ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ και το πιο πρόσφατο μπήκε τελωνείο χθες - έστειλα απόδειξη αγοράς και λογικά θα ξεκολλήσει σήμερα - ενω το άλλο ... ακόμα περιμένει. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από molot12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εάν χρειαστεί απόδειξη αγοράς, πως ενημερώνομαι για να την στείλω? Δεν έχει κρατηθεί κανένα δέμα μου ποτέ τόσες ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 θα το δεις στο tracking των ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, mynam3 είπε Εάν χρειαστεί απόδειξη αγοράς, πως ενημερώνομαι για να την στείλω? Δεν έχει κρατηθεί κανένα δέμα μου ποτέ τόσες ημέρες 4 λεπτά πριν, marmagia είπε θα το δεις στο tracking των ΕΛΤΑ Oντως θα το ζητάει στο tracking των ΕΛΤΑ. Τα στέλνεις στο [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το δέμα έχει tracking μόνο για το εξωτερικό και περάσει τελωνείο πως θα με ειδοποιήσουν απο την στιγμή που δεν μπορώ να το δω στα ελτα? Θα μου στείλουν χαρτί? Πάντως τα δικά μου δέματα είναι ακόμη κολλημένα απο τις 23/10 2018-10-23 17:00 Arrive at destination country post office Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, περιμένω ένα δέμα από amazon.de (παραγγελία 21/11) το οποίο είναι με UPS. Στο tracking φαίνεται ότι μπήκε Ελλάδα την Τρίτη 27/11. Ήταν να έρθει χτες Πέμπτη 29/11 αλλά 3 μέρες τώρα είναι κολλημένο στο κέντρο στο Κορωπί και από χτες (Πέμπτη) βγάζουν ότι η διεύθυνση είναι απομακρυσμένη (Ξάνθη), ότι δεν κάνουν καθημερινές παραδόσεις και ξαναπρογραμματίζεται για την επόμενη εργάσιμη (και μπροστά υπάρχει Σαββατοκύριακο). Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα αν γνωρίζει κάποιος και αν έχει παλιότερη εμπειρία με την UPS (πρώτη φορά μου στέλνουν κάτι με UPS): Εντός Ελλάδας τα μεταφέρει η ίδια η UPS ή τα δίνει στην Γενική Ταχυδρομική όπως διαφημίζει η Γενική Ταχυδρομική? Αν όντως τα μεταφέρει η Γενική τότε γιατί είναι κολλημένο στην Αθήνα από την Τρίτη? Αν τα μεταφέρει η ίδια η UPS (εντελώς παράλογο από την στιγμή που δεν έχει κατά τόπους κέντρα) πότε περιμένουν να το στείλουν? Όταν μαζέψουν δέματα για Βόρεια Ελλάδα? Έτσι όπως πάει θα κάνει περισσότερο καιρό να κάνει το ταξίδι Αθήνα-Ξάνθη από ότι έκανε να έρθει Ελλάδα. Αν μου έστελνε κάποιος γνωστός κάτι από Αθήνα την επόμενη μέρα θα το είχα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Geobe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Πάρε τηλέφωνο στη ups όπως και εμένα στη Ρόδο μάλλον τα στέλνει με γενική Ταχυδρομική. Ζήτα το νέο αριθμό αποστολής, μπορεί ήδη να είναι στην Ξάνθη το δέμα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ακόμη και αν στο tracking της UPS λέει ότι δεν έγινε παράδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 έτσι έλεγε και σε μένα. Πήρα και γκρίνιαξα αλλά δεν έχουν τρόπο να σε ειδοποιήσουν. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ωραία, από Δευτέρα τότε γιατί από ότι είδα δεν δουλεύουν ΣΚ. Θα περάσω και από το τοπικό της Γενικής αύριο μήπως και είναι εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Κι εμένα πακέτο από Microsft με UPS μου το έφερε η Γενική Ταχυδρομική (Ρόδο). Το tracking της UPS αργεί να ενημερωθεί αφού αλλάξει "χέρια" το δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 αν δεμα χρειαζεται αποδειξη πως ενημερωνομαι εκτος site ελτα? παρακολουθω απο17Tracknet.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 5:39 ΜΜ, makfil είπε Ο ΦΠΑ αυτός είναι 21% και αν το μαγαζί βρίσκεται στην ΕΕ, τότε θα είναι σε μια από τις Βέλγιο, Τσεχία, Ισπανία, Λιθουανία, Λετονία, Ολλανδία. Αλλά χώρα ΕΕ και να χρεώνει σε $ είναι μάλλον απίθανο. Είχες δίκιο @makfil! Επικοινώνησα μαζί τους όταν με ενημέρωσαν ότι έστειλαν το tshirt (28/11) και μου επιβεβαίωσαν πως έγινε αποστολή από την αποθήκη τους στην Ολλανδία. (δεν έχει tracking number η μέθοδος αποστολής που επέλεξα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις