Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, makfil είπε

Θα πάρεις, πάλι, την τράπεζα και θα πεις ότι η διπλή χρέωση φαίνεται μόνο στην κάρτα σου και όχι στο paypal και είναι θέμα δικό τους.

Κατάλαβα.

Οπότε είναι θέμα δικό τους, και απλά με ξεπεταξαν λέγοντας ότι είναι θέμα paypal.

Θα τους πάρω αύριο και θα τους το πω.

Ευχαριστώ makfil 👍

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Καπου το ειχα ξαναδιαβάσει αυτο, ειναι καθαρά θεμα τράπεζας

Μίλησα με την alpha bank ξανά και μου είπε ότι είναι θέμα paypal και συνεργασίας από την τράπεζα τους (banggood) και μου έδωσε 2 διαφορετικές κινησεις-χρεωσεις δικές τους ώστε να τους πω και να ακυρώσουν την μία από τις δύο.

Άντε να δούμε...😤

Επεξ/σία από stelios18120

2018-11-29 13:46

ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH UNLOADED

2018-11-29 09:57

Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER)

2018-11-29 07:34

ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE

2018-11-25 15:47

ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

2018-11-22 06:41

SINGAPORE, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE

το γλιτωσα το τελωνειο ή το κοστολογησαν χωρις να μου ζητησουν αποδειξη απο paypal?

τι λετε??

12 λεπτά πριν, nenela είπε

Προχώρησαν και σε εσας δεματα απο ΓΕΤΑ? Απο 15/11 σήμερα έφυγαν για κεντρο διανομής Αττικής....θαύμα 48 μέρες μ ό ν ο περιμένω...

Μπορει και να μου ερθει κατι που περιμενω απο Οκτωβριο 😂 😂

5 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Μίλησα με την alpha bank ξανά και μου είπε ότι είναι θέμα paypal και συνεργασίας από την τράπεζα τους (banggood) και μου έδωσε 2 διαφορετικές κινησεις-χρεωσεις δικές τους ώστε να τους πω και να ακυρώσουν την μία από τις δύο.

Άντε να δούμε...😤

Φίλε μες τον Οκτώβρη είχα παρόμοιο πρόβλημα.  Εγώ δεν το πήρα κ χαμπάρι μιας κ δεν είχα ελέγξει τις κινήσεις μου. Η συναλλαγή ήταν κι εμένα με το bangood. Ελαβα email από το paypal ,από λάθος δικό τους είχε γίνει 2πλοχρέωση η οποία όπως με ενημέρωσαν στο mail διευθετήθηκε. Ελέγχοντας μετά τις κινήσεις μου, ήταν όντως έτσι.  Το mail έλεγε:.      

Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, μία ή περισσότερες από τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής κάρτας εκτελέστηκαν δύο φορές από τον επεξεργαστή μας. Το ζήτημα έχει επιλυθεί και η αντιστροφή της πληρωμής στην κάρτα σας θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Οκτωβρίου.

Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε

Φίλε μες τον Οκτώβρη είχα παρόμοιο πρόβλημα.  Εγώ δεν το πήρα κ χαμπάρι μιας κ δεν είχα ελέγξει τις κινήσεις μου. Η συναλλαγή ήταν κι εμένα με το bangood. Ελαβα email από το paypal ,από λάθος δικό τους είχε γίνει 2πλοχρέωση η οποία όπως με ενημέρωσαν στο mail διευθετήθηκε. Ελέγχοντας μετά τις κινήσεις μου, ήταν όντως έτσι.  Το mail έλεγε:.      

Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, μία ή περισσότερες από τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής κάρτας εκτελέστηκαν δύο φορές από τον επεξεργαστή μας. Το ζήτημα έχει επιλυθεί και η αντιστροφή της πληρωμής στην κάρτα σας θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Οκτωβρίου.

Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

Καλημέρα φίλε μου.

Μάλλον το ίδια έγινε και σε εμένα 

Εν τω μεταξύ είχα την διπλή χρέωση όπως είχα πει και φαινόταν μονο στις κινήσεις της κάρτας μου μέσα στο web banking 

Πλέον δεν φαίνεται η διπλή χρέωση αλλά κανονικά μια για την παραγγελία μου,όπως έπρεπε δηλαδη,οπότε μάλλον θα το είδαν και θα το φτιάξουν. (Βέβαια ακόμα mail δεν ήρθε,χρήματα δεν μου επέστρεψαν αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει τελικά.)

Καλημέρα. Έρχεται φίλος από εξωτερικό το ΣΚ και συγκεκριμένα από ΗΠΑ. Θέλω να μου αγοράσει κάτι αξίας 800 δολαρίων και θέλω να του τα στείλω τα λεφτά μέσω Revolut αλλά δεν θα προλάβει να τα πάρει. Μπορώ να του δώσω την χρεωστική μου (EFG) για να την κάνει sync με την PayPal του ώστε να κάνει την αγορά;

Που μπορώ να μάθω γιατί ένα δέμα μου από aliexpress αξίας 8€ έχει κολλήσει από 16/11 στο ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ;

Αυτά συνήθως δεν τα κρατάνε πάνω από 2 μέρες. 

Παρόμοιο δέμα, ίδια μέρα αποστολή από άλλον πωλητή ήρθε χθες

8 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

@veigar Μπορείς αρκεί να μην την έχεις συνδεδεμένη σε άλλο Paypal

Θα μου φάει αρκετή προμήθεια από την αλλαγή νομίσματος; Επειδή η κάρτα είναι φορτωμένη σε ευρώ ενώ θα πληρώσει σε ντολλαρς. Όχι δεν είναι συνδεδεμένη σε άλλο PayPal 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, veigar said:

Θα μου φάει αρκετή προμήθεια από την αλλαγή νομίσματος; Επειδή η κάρτα είναι φορτωμένη σε ευρώ ενώ θα πληρώσει σε ντολλαρς. Όχι δεν είναι συνδεδεμένη σε άλλο PayPal 

Το paypal εχει δικο του exchange rate για τα νομισματα ... δεν ειναι κατι το τραγικο (ψιλο-φυσιολογικο) μιας και εχω πληρωσει πολλες φορες αντικειμενα αξιας τα οποια ηταν σε δολλαριο ...

Αυτη τη στιγμη που τσεκαρα λεει Conversion rate: 1 EUR = 1,0892 USD , , οποτε τα 800$ ειναι περιπου 735 ευρο

18 minutes ago, mynam3 said:

Που μπορώ να μάθω γιατί ένα δέμα μου από aliexpress αξίας 8€ έχει κολλήσει από 16/11 στο ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ;

Αυτά συνήθως δεν τα κρατάνε πάνω από 2 μέρες. 

Παρόμοιο δέμα, ίδια μέρα αποστολή από άλλον πωλητή ήρθε χθες

Και εγω εχω ενα δεματακι αξιας 13 ευρο το οποιο ειναι στο σταδιο "αναμονη παρουσιασης" απο τις 19 του μηνα ... αν παρεις στα ΕΛΤΑ σου λενε οτι μπορει να περιμενεις και 2 βδομαδες , οποτε απο εκει δεν βγαζεις ακρη ... λογικα απλα περιμενεις μεχρι καποιος να ξεκινησει να περναει τα πραγματα στο συγκεκριμενο "σακο" ...

Επεξ/σία από alextg50

44 λεπτά πριν, alextg50 είπε

Το paypal εχει δικο του exchange rate για τα νομισματα ... δεν ειναι κατι το τραγικο (ψιλο-φυσιολογικο) μιας και εχω πληρωσει πολλες φορες αντικειμενα αξιας τα οποια ηταν σε δολλαριο ...

Αυτη τη στιγμη που τσεκαρα λεει Conversion rate: 1 EUR = 1,0892 USD , , οποτε τα 800$ ειναι περιπου 735 ευρο

Και εγω εχω ενα δεματακι αξιας 13 ευρο το οποιο ειναι στο σταδιο "αναμονη παρουσιασης" απο τις 19 του μηνα ... αν παρεις στα ΕΛΤΑ σου λενε οτι μπορει να περιμενεις και 2 βδομαδες , οποτε απο εκει δεν βγαζεις ακρη ... λογικα απλα περιμενεις μεχρι καποιος να ξεκινησει να περναει τα πραγματα στο συγκεκριμενο "σακο" ...

696 μου βγάζει CCD9C273-C257-4ED4-91FF-3BFA0AE0B077.png.cd4e51b760c93aa12b43a51f6c996929.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, veigar said:

696 μου βγάζει CCD9C273-C257-4ED4-91FF-3BFA0AE0B077.png.cd4e51b760c93aa12b43a51f6c996929.png

Εγω σου εδειξα την τιμη που εχει το paypal οχι καποιο διεθνες exchange rate, για να ξερεις τι θα πληρωσεις και αυτη την τιμη την πηρα κατευθειαν μεσα απο το paypal (το λογαριασμο μου) ... αν δοκιμασεις και καλα να στειλεις σε εναν λεφτα και να παραλαβει σε $ θα σου βγαλει την ισοτιμια ... :)

Επεξ/σία από alextg50

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...