Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mcl είπε

Μαλιστα...για να δουμε τοτε υπομονη και αναμονη να δουμε ποτε θα ρθει....σε ευχαριστω για της απαντησεις :)

Για την ιστορία: Παράγγειλα απο Κινέζο μέσω Alli μπαταρία για λαπτοπ. Ξεκίνησε από Αμερική ! και από τις 23/11 είναι Φρανκφούρτη δεν μπορεί Κάποτε θα φύγει και από κει ( δεν είναι μόνο τα ΕΛΤΑ βραδυκίνητα (αν και πέρνουν πρωτάθλημα))

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elias54 είπε

Ότι και αν ΔΗΛΩΣΕΙ ο πωλητης ΔΕΝ έχει πρακτική αξία.

Δηλαδή και να του πω να δηλώσει μικρότερο ποσό πάλι το τελωνείο θα το φάω?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Δηλαδή και να του πω να δηλώσει μικρότερο ποσό πάλι το τελωνείο θα το φάω?

Αν ο τελώνης αμφισβητεί την τιμή θα ζητήσει παραστατικά !

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, elias54 είπε

Αν ο τελώνης αμφισβητεί την τιμή θα ζητήσει παραστατικά !

Κατάλαβα. Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Η αδερφή μου είναι γερμανία θα κατέβει μέσα στις γιορτές.

Αν κάνω την παραγγελία και το στείλω στην Γερμανία θα έχει τελωνείο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pavloa είπε

Κατάλαβα. Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Η αδερφή μου είναι γερμανία θα κατέβει μέσα στις γιορτές.

Αν κάνω την παραγγελία και το στείλω στην Γερμανία θα έχει τελωνείο?

Δηλαδή για την Ελλάδα η Κίνα είναι ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλλά για την Γερμανία είναι εντός ?????

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elias54 είπε

Δηλαδή για την Ελλάδα η Κίνα είναι ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλλά για την Γερμανία είναι εντός ?????

Ναι δίκιο έχεις.. Τώρα το κατάλαβα ότι είπα χαζομάρα. Οτι ισχύει για εμάς ισχύει και για την Γερμανία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2018 στις 1:59 ΠΜ, overpower είπε

Μια ερώτηση. Με priority από το αμερικανικό Amazon, πόσο κάνει να έρθει? Ενδεικτικά δίνει μέχρι 10 Δεκ, αλλά από πχ Αγγλίας κάνει αρκετά λιγότερο από ότι λέει. 

update: Το πακετο μάλλον έφυγε από Ontario ("Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην ONTARIO - USA"). Πότε θα είναι εδώ? Επίσης, @makfil απλά για να το σιφουρέψω, από την ώρα που η αγορά έγινε από Amazon, και πλήρωσα fees κτλ, δεν θα μου ζητήσουν κάτι, ή αν μου ζητήσουν θα επιστραφεί το ποσό από το αμαζον? 

*Απο Κινα μερια εχω και εγω απο τις 19/11 τελωνειο. Η μαλ**ια ειναι οτι πληρωσα 7-9$ στο indiegogo για εξοδα αποστολης και σταλθηκαν με ταχυδρομειο. Τι να πεις*

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
8 hours ago, overpower said:

update: Το πακετο μάλλον έφυγε από Ontario ("Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην ONTARIO - USA"). Πότε θα είναι εδώ? Επίσης, @makfil απλά για να το σιφουρέψω, από την ώρα που η αγορά έγινε από Amazon, και πλήρωσα fees κτλ, δεν θα μου ζητήσουν κάτι, ή αν μου ζητήσουν θα επιστραφεί το ποσό από το αμαζον? 

*Απο Κινα μερια εχω και εγω απο τις 19/11 τελωνειο. Η μαλ**ια ειναι οτι πληρωσα 7-9$ στο indiegogo για εξοδα αποστολης και σταλθηκαν με ταχυδρομειο. Τι να πεις*

Μαλλον θα ειναι στον ιδιο σακο με το δικο μου γιατι και εμενα απο τις 19/11 ειναι στο σημειο "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, overpower είπε

Έχοντας πληρώσει στην αμερικάνικη Αμαζόνα τα έξοδα εκτελωνισμού, δεν θα χρεωθείς άλλα έξοδα όταν το δέμα φτάσει στο τελωνείο.

Επεξ/σία από makfil
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη φορά αντιμετωπίζω ένα θέμα με paypal και alpha bank 

Έκανα αγορά από banggood αξίας 15.45€ μέσω paypal που έχω συνδέσει την visa κάρτα μου (alpha bank)

Κοίταξα μετά στις χρεώσεις και με έχουν χρεώσει 2 φορές το ίδιο ποσό 15.45€ + 15.45€ 

Μίλησα με paypal και τους είπα τι παίζει και ακόμα δεν έχω απάντηση.

Το banggood μου λέει βλεπουν μόνο ένα transaction id και όχι δύο. 

Η alpha bank μου λέει είναι καθαρά θέμα paypal και να τους πω να μου το επιστρέψουν το ένα από τα δύο ίδια ποσα που με χρέωσαν.

Σας έχει τύχει; Τι παίζει;καμιά λύση;

Περιμενω απάντηση από paypal να δω τι θα μου πουν. Πάντως πρώτη φορά μετά από πάρα μα πάρα πολλες παραγγελίες μου έτυχε αυτό...🤔😤

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, makfil είπε

Εννοείς ότι είδες στο e-banking 2 χρεώσεις την ίδια μέρα;

Μπήκες στο paypal για να δεις αν έχεις 1 ή δύο χρεώσεις;

Στο paypal έχω μόνο μια χρέωση των 15.45€

(1 transaction id) 

Στο ebanking μου της alpha bank στην καρτέλα με τις κινήσεις της κάρτας βλέπω ξεκάθαρα 2 χρεώσεις την ίδια μέρα με το ποσό των 15.45€ για το banggood 

Δημοσ.

Θα πάρεις, πάλι, την τράπεζα και θα πεις ότι η διπλή χρέωση φαίνεται μόνο στην κάρτα σου και όχι στο paypal και είναι θέμα δικό τους.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...