nenela Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Απο Amazon untracked Standar shipping πόσες μερες κανει? Αξία 9 USD θα περασει τελωνειο?
angelk1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας. Έχω παραγγείλει μέσω Ebay από Κίνα μνήμη ραμ . Φαίνεται από το tracking history ότι έχει αποσταλεί μέσω speedpack και έχει προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος από 8 Νοεμβρίου. Από εκεί και πέρα καμία ενημέρωση. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει; Ευχαριστώ
Dantε Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν διαβασεις παραπισω θα δεις οτι γινεται χαος στο αεροδρομιο. Παραγγελιες απο οκτωβριο ειναι ακομα εκει,οποτε θα περιμενεις. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Dantε 1
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, nenela είπε Απο Amazon untracked Standar shipping πόσες μερες κανει? Αξία 9 USD θα περασει τελωνειο? Από το τελωνείο θα περάσει, αλλά δεν θα χρεωθείς με έξοδα αφού η αξία του (με τα μεταφορικά) είνναι κάτω από τα 22€.
Mcl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια....εκανα μια παραγγελια απο gearbest και το αποτελεσματα ειναι αυτα....το περιεργο ειναι οτι ΜΟΝΟ σε αυτο το σαιτ φαινετε ολα τα υπολοιπα δεν βγαζουν ττιποτα....θεωρω οτι με δουλευει ο Κινεζαρος....https://www.1tracking.net/detail?nums=CY140161998DE τσεκαρετε εδω να δειτε τι δειχνει και παραλληλα στο 17track δεν βγαζει τπτ απο ολα αυτα...τι γινεται ρε παιδια τι παιζει??? και επισης αλλο πακετο....εχει εξισου τις ιδιες ωρες και τα ιδια στοιχεια.....με δουλευει??? https://www.1tracking.net/detail?nums=CY140161882DE Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Mcl
pavloa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω έναν φάρο που βρήκα στο ebay. Όπου και να έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω κάτω απο 22 ευρώ και αναγκαστικά θά φάω τελωνείο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το βρω κάπου χωρίς τελωνείο? https://www.ebay.com/itm/240-LED-Amber-Warning-Emergency-Vehicle-Truck-Snow-Plow-Safety-Top-Strobe-Light/292629951215?epid=26004578258&hash=item44221ab2ef:g:P4IAAOSwk5FUvLd8 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από pavloa
elias54 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Mcl είπε Γεια σας παιδια....εκανα μια παραγγελια απο gearbest και το αποτελεσματα ειναι αυτα....το περιεργο ειναι οτι ΜΟΝΟ σε αυτο το σαιτ φαινετε ολα τα υπολοιπα δεν βγαζουν ττιποτα....θεωρω οτι με δουλευει ο Κινεζαρος....https://www.1tracking.net/detail?nums=CY140161998DE τσεκαρετε εδω να δειτε τι δειχνει και παραλληλα στο 17track δεν βγαζει τπτ απο ολα αυτα...τι γινεται ρε παιδια τι παιζει??? και επισης αλλο πακετο....εχει εξισου τις ιδιες ωρες και τα ιδια στοιχεια.....με δουλευει??? https://www.1tracking.net/detail?nums=CY140161882DE Θα το δεις και σε άλλα σαιτ ΟΤΑΝ φτάσει Γερμανία ! Υγ Αν παράγγειλες 2 προΐόντα από τον ΙΔΙΟ πωλητή έρχονται σε 1 δέμα και τα 2. Για αυτό το λόγο ΟΤΑΝ τα χ δέματα ξεπερνούν τα 22€ στον ΙΔΙΟ πωλητή τα παραγγέλνουμε με διαφορετική ημερομηνία γιατί θα φάμε τελωνείο ! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από elias54 1
Mcl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, elias54 είπε Θα το δεις και σε άλλα σαιτ ΟΤΑΝ φτάσει Γερμανία ! Tωρα ειναι σε μεταφορα δλδ??? γιατι ομως να εχει ακριβως τα ιδια στοιχεια με την αλλη την παραγγελια? ουσιαστικα γνωστου μου ειναι η δευτερη παραγγελια και επειδη πηρε ακριβως το ιδιο αντικειμενο με εμενα του βγαζει τα ιδια ακριβως στοιχεια! περασαν 18 μερες απο τοτε ομως...
elias54 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Mcl είπε Tωρα ειναι σε μεταφορα δλδ??? γιατι ομως να εχει ακριβως τα ιδια στοιχεια με την αλλη την παραγγελια? ουσιαστικα γνωστου μου ειναι η δευτερη παραγγελια και επειδη πηρε ακριβως το ιδιο αντικειμενο με εμενα του βγαζει τα ιδια ακριβως στοιχεια! περασαν 18 μερες απο τοτε ομως... Δες το υστερόγραφο πιό πάνω 1
Mcl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω έναν φάρο που βρήκα στο ebay. Όπου και να έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω κάτω απο 22 ευρώ και αναγκαστικά θά φάω τελωνείο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το βρω κάπου χωρίς τελωνείο? https://www.ebay.com/itm/240-LED-Amber-Warning-Emergency-Vehicle-Truck-Snow-Plow-Safety-Top-Strobe-Light/292629951215?epid=26004578258&hash=item44221ab2ef:g:P4IAAOSwk5FUvLd8 Αν ζητησεις απο τον πωλητη να δηλωσει μικροτερη αξια πχ 20€ συνολικα? μια γρηγορη ματια που εριξα και εγω κατω απο 30€ δεν το εχει και στο Aliexpress... 2 λεπτά πριν, elias54 είπε Δες το υστερόγραφο πιό πάνω Oταν φτασει Γερμανια δλδ θα φανει και αλλου δλδ....για να δουμε...υποτιθετε και με DHL ηταν να ερθει...25 μερες μαξιμουμ και εχει 18 στις 19 ηδη....ααα οχιιιι δεν τα εκανα και τα 2 μαζι παραγγελια απλα και ο γνωστος μου εκανε παραγγελια δικια του το ιδιο αντικειμενο με εμενα αλλα αυτο που με παραξενευει ειναι τα ιδια στοιχεια την ιδια μερα και ωρα...ριξε μια ματια να δεις τι λενε και τα δυο νουμερα... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Mcl
elias54 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mcl είπε Αν ζητησεις απο τον πωλητη να δηλωσει μικροτερη αξια πχ 20€ συνολικα? μια γρηγορη ματια που εριξα και εγω κατω απο 30€ δεν το εχει και στο Aliexpress... Ότι και αν ΔΗΛΩΣΕΙ ο πωλητης ΔΕΝ έχει πρακτική αξία. Στο δικό σου δέμα που έρχεται με eCOMERSE Θα φαίνεται χώρα αποστολής η Γερμανία οπότε δεν θα έχει τελωνείο. 12 λεπτά πριν, Mcl είπε αυτο που με παραξενευει ειναι τα ιδια στοιχεια την ιδια μερα και ωρα...ριξε μια ματια να δεις τι λενε και τα δυο νουμερα... Μα εφ όσον ακολουθούν την ίδια πορεία τι θα έπρεπε δηλαδή να έχουν άλλη μεταχείριση ή να ζευγαρώσουν στην πορεία ? 1
Mcl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ναι λογικο ειναι να ζευγαρωσουν στην πορεια απλα ο χρονος που εγιναν η αλλαγες στατους ειναι ακριβως η ιδια και στα δυο πακετα...αυτο ειναι πολυ περιεργο! αυτο λεω.... 😕
elias54 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mcl είπε Ναι λογικο ειναι να ζευγαρωσουν στην πορεια απλα ο χρονος που εγιναν η αλλαγες στατους ειναι ακριβως η ιδια και στα δυο πακετα...αυτο ειναι πολυ περιεργο! αυτο λεω.... 😕 Καθόλου σκανάρωνται με διαφορά δευτερολέπτων ! 1
Mcl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μαλιστα...για να δουμε τοτε υπομονη και αναμονη να δουμε ποτε θα ρθει....σε ευχαριστω για της απαντησεις
lefta_yparxoun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Mcl είπε Ναι λογικο ειναι να ζευγαρωσουν στην πορεια απλα ο χρονος που εγιναν η αλλαγες στατους ειναι ακριβως η ιδια και στα δυο πακετα...αυτο ειναι πολυ περιεργο! αυτο λεω.... 😕 είναι μέσα στον ίδιο ταχυδρομικό σάκο, δεν σκανάρονται ξεχωριστά τα δέματα αλλά ο σάκος που τα περιέχει. Θα διαφέρουν από τη στιγμή που θα ανοίξει ο σάκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις