Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Επιτελους μετα απο 20 μερες το δεμ μου φανηκε οτι ηρθε Ελλαδα. Συμφωνα με το tracking history εχω γλυτωσει το τελωνειο ή οχι? Επισης σε ποσες μερες πανω κατω να το περιμενω?

Screenshot_20181126-093740.jpg

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, έχει φτάσει στο ΚΔ Αττικής και αφού βρίσκεσαι, μάλλον, στην Αττική θα παραλάβεις ίσως αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, ανάλογα με το μέγεθος/όγκο και το βάρος του δέματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μάλον μας δουλεύουν άγρια.

Χτες το βράδυ στις 11 (25/11/18) (ναι Κυριακή παρακαλώ) φανήκανε τα 2 δέματα στο site των ELTA ΑΛΛΑ με ημερομηνίες που σε εξοργίζουν στο γιατί τόσες μέρες ΔΕΝ φαινόταν ?

Xalia2.jpg

Επεξ/σία από elias54
Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 11:38 ΠΜ, D-tonys7 είπε

με την επιλογή να είναι Registered Air Mail δεν έχει τελωνείο σωστά..?

Με αυτην εχει σιγουρα απο οτι ξερω.

Με priority ,αν το στειλουν οντως ετσι,τοτε κατα πασα πιθανοτητα δε θα περασει.

ΥΓ.Μεγααααλες καθυστερησεις απο Ελτα.

Μια sd απο Σεπτεμβρη δε την εχω παραλαβει ακομα.Βεβαια ζαπαλς ειναι αυτο,παιζει να μην την εστειλε και ποτε αλλα αλλες 3 παραγγελιες απο ebay,λεει οτι εχουν φτασει ελλαδα εδω και κανα μηνα και καθονται...

Παλι καλα που το κινητο θα ρθει με dhl(priority line) και δε θα μπλεξει με ελτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Με αυτην εχει σιγουρα απο οτι ξερω.

Με priority ,αν το στειλουν οντως ετσι,τοτε κατα πασα πιθανοτητα δε θα περασει.

ΥΓ.Μεγααααλες καθυστερησεις απο Ελτα.

Μια sd απο Σεπτεμβρη δε την εχω παραλαβει ακομα.Βεβαια ζαπαλς ειναι αυτο,παιζει να μην την εστειλε και ποτε αλλα αλλες 3 παραγγελιες απο ebay,λεει οτι εχουν φτασει ελλαδα εδω και κανα μηνα και καθονται...

Παλι καλα που το κινητο θα ρθει με dhl(priority line) και δε θα μπλεξει με ελτα.

Αν έρθει με dhl courier δεν θα περάσει απο ελτα, Αν όμως ειναι η απλή κλασσική dhl, τοτε εξυπηρετεισαι απο τα ελτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, isay είπε

Αν έρθει με dhl courier δεν θα περάσει απο ελτα, Αν όμως ειναι η απλή κλασσική dhl, τοτε εξυπηρετεισαι απο τα ελτα. 

Μου εχει τυχει DHL Courier απο Αμαζον.δε να έρθει από τους ίδιους, DHL "σκετο" απο Αμαζον.κο να παει σε ΕΛΤΑ κουριερ και DHL International από Sportsdirect να παει Speedex.

Αβυσσος η ψυχη της DHL

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, isay είπε

DHL courier λογικα,γιατι λεει οτι θα το παραλαβει η dhl στην Ελλαδα και θα δωσει νεο tracking.

Kαι απο αλλον ,ετσι του ηρθε.Με το που εφτασε Ελλαδα,του παραδοθηκε.Με ελτα δεν επαιζε παραδοση ιδια μερα :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Apostolis_tsi είπε

Καλημερα! Επιτελους μετα απο 20 μερες το δεμ μου φανηκε οτι ηρθε Ελλαδα. Συμφωνα με το tracking history εχω γλυτωσει το τελωνειο ή οχι? Επισης σε ποσες μερες πανω κατω να το περιμενω?

Screenshot_20181126-093740.jpg

Εχω το ιδιο απο 15/11 ...χωρις να αλλαζει κατι τοσες μερες τώρα...παντως τελωνειο γλιτωσες(κλεισιμο απο Γ.Ε.Τ Α)

4 ώρες πριν, elias54 είπε

Τελικά μάλον μας δουλεύουν άγρια.

Χτες το βράδυ στις 11 (25/11/18) (ναι Κυριακή παρακαλώ) φανήκανε τα 2 δέματα στο site των ELTA ΑΛΛΑ με ημερομηνίες που σε εξοργίζουν στο γιατί τόσες μέρες ΔΕΝ φαινόταν ?

Xalia2.jpg

Ακριβως τα ιδια κι εγω...εχω παρατηρησει πως σχεδον παντα Κυριακη απογευμα εχει νεα updates...

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα ένα tshirt από TeePublic.
Έχω 2 μικρές απορίες/ερωτήσεις..
Από τη στιγμή που λέει ότι θα γίνει shipped από E.U. δεν υπάρχει θέμα τελωνίου υποθέτω. Αν γίνει οτιδήποτε διαφορετικό θα μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματά μου από το PayPal, έτσι; Και δεύτερον, το VAT για ποιο λόγο υπάρχει αν είναι από E.U.; Η διαφορά στις τιμές των ΦΠΑ;

Screen Shot 2018-11-26 at 16.32.10 copy.png

Δημοσ.

Ο ΦΠΑ αυτός είναι 21% και αν το μαγαζί βρίσκεται στην ΕΕ, τότε θα είναι σε μια από τις Βέλγιο, Τσεχία, Ισπανία, Λιθουανία, Λετονία, Ολλανδία.

Αλλά χώρα ΕΕ και να χρεώνει σε $ είναι μάλλον απίθανο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μα το VAT δλδ ο ΦΠΑ ειναι κοινοτικός φόρος. Το μονο που αλλαζει ειναι το ποσοστό του ανα χωρα, που το προσδιοριζει η εκαστοτε χωρα. Σαν φορος ισχυει στις χωρες της ΕΕ.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nenela είπε

Εχω το ιδιο απο 15/11 ...χωρις να αλλαζει κατι τοσες μερες τώρα...παντως τελωνειο γλιτωσες(κλεισιμο απο Γ.Ε.Τ Α)

Ακριβως τα ιδια κι εγω...εχω παρατηρησει πως σχεδον παντα Κυριακη απογευμα εχει νεα updates...

1 μηνα τους παιρνει να ξεφορτωσουν το φορτηγο? Ελεος καπου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...