Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Αρα το τρακινγκ αλλαζει οταν φτασει ελλαδα? Γινετε GRXXXXX ?? Σε οσα πακετα εχω παραλαβει απο Alie οχι μενει το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Σε οσα πακετα εχω παραλαβει απο Alie οχι μενει το ιδιο. Αρα στον εντοπισμο αντικειμενου στα ελτα βαζεις το τρακινγκ που σου δινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Αρα στον εντοπισμο αντικειμενου στα ελτα βαζεις το τρακινγκ που σου δινουν? Δεν μπαινω γιατι μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο την στιγμη που το πακετο φτανει Ελλαδα (πανω στις ειδοποιησεις που μου ερχονται απο το ταχυδρομειο ομως ειναι τα ιδια νουμερα tracking με του Alie). Οπως ειπα ομως τα περισσοτερα πακετα Δεν ειναι συστημενα και δεν εχουν πρακτικα tracking. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οπως ειπα ομως τα περισσοτερα πακετα Δεν ειναι συστημενα και δεν εχουν πρακτικα tracking. Αααα κααταλαβα..αρα η ποιο αξιοπιστη λυση ειναι μεσα απο το σιτε του αλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Αααα κααταλαβα..αρα η ποιο αξιοπιστη λυση ειναι μεσα απο το σιτε του αλι! Απλα δεν καθεσαι να ψαχνεις αν εχεις την εφαρμογη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Απλα δεν καθεσαι να ψαχνεις αν εχεις την εφαρμογη τους. Ναι,τωρα την κατεβασα και την ψαχνω λιγο. Η αλιεχπρεσσ ειναι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Aliexpress οπως το URL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 RESPECT σε ολους εσας που απαντατε σε ο λ ε ς τις αποριες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D-tonys7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν παραγγείλω το συγκεκριμένο προιόν https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009977433620.html?wid=1817324#goodsDetail θα πληρώσω τελωνείο? υπάρχει μόνο μια επιλογή με priority line, Ευχαριστώ, Αντώνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, D-tonys7 είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν παραγγείλω το συγκεκριμένο προιόν https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009977433620.html?wid=1817324#goodsDetail θα πληρώσω τελωνείο? υπάρχει μόνο μια επιλογή με priority line, Ευχαριστώ, Αντώνης. θεωρητικά οχι αλλα με το gearbest (ή gearworst) ποτέ δεν μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lousy Offcomer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, για ρολόι αξίας 103 ευρώ από εδώ: https://www.creationwatches.com/products/ θα έχω πρόβλημα? έως 15 μέρες για τυπική αποστολή, έως 4 μέρες με dhl. Τι διαλέγω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Lousy Offcomer είπε Καλημέρα, για ρολόι αξίας 103 ευρώ από εδώ: https://www.creationwatches.com/products/ θα έχω πρόβλημα? έως 15 μέρες για τυπική αποστολή, έως 4 μέρες με dhl. Τι διαλέγω? Ευχαριστώ Ναι θα περάσει σίγουρα τελωνείο , γιατί είναι εκτός ΕΕ και το ποσό πάνω από 22 ευρώ με τα μετοφορικά. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από skar1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lousy Offcomer είπε Καλημέρα, για ρολόι αξίας 103 ευρώ από εδώ: https://www.creationwatches.com/products/ θα έχω πρόβλημα? έως 15 μέρες για τυπική αποστολή, έως 4 μέρες με dhl. Τι διαλέγω? Ευχαριστώ Και στα fora των ρολογόφιλων υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί όλα τα δέματα από το συγκεκριμένο μαγαζί σταματάνε, πλέον, στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D-tonys7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, isay είπε θεωρητικά οχι αλλα με το gearbest (ή gearworst) ποτέ δεν μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρος. με την επιλογή να είναι Registered Air Mail δεν έχει τελωνείο σωστά..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Η επιλογή αυτή δεν εγγυάται την απαλλαγή από τα έξοδα εκτελωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις