JohnAba99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Χωρις λινκ μην περιμένεις βοηθεια. https://www.amazon.com/Acer-Aspire-i3-8130U-Memory-E5-576-392H/dp/B079TGL2BZ/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1535805539&sr=1-2&keywords=Acer+E5-576-392H Ενδιαφέρομαι γι'αυτό το λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε https://www.amazon.com/Acer-Aspire-i3-8130U-Memory-E5-576-392H/dp/B079TGL2BZ/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1535805539&sr=1-2&keywords=Acer+E5-576-392H Ενδιαφέρομαι γι'αυτό το λάπτοπ $392.19 τελική με ολα μεσα τελωνεία έξοδα αποστολής, δεν βλεπω κατι περίεργο, καλές αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε $392.19 τελική με ολα μεσα τελωνεία έξοδα αποστολής, δεν βλεπω κατι περίεργο, καλές αγορές Απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω μέσα από Amazon , θα εκτιμούσα αν κάποιος μου επεσήμανε τι πρέπει να προσέξω και το κατά πόσον είναι εμπιστεύσιμο το σάιτ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, JohnAba99 είπε Απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω μέσα από Amazon , θα εκτιμούσα αν κάποιος μου επεσήμανε τι πρέπει να προσέξω και το κατά πόσον είναι εμπιστεύσιμο το σάιτ αυτό Φιλε μου για το Amazon μιλάμε, παραγγέλνεις άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Φιλε μου για το Amazon μιλάμε, παραγγέλνεις άφοβα Με συμφέρει να πληρώσω σε δολάριο από ότι σε ευρώ ή είναι το ίδιο ; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από JohnAba99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Με συμφέρει να πληρώσω σε δολάριο από ότι σε ευρώ έτσι ; Είσαι στο νήμα για τις "Αγορές από το εξωτερικό" και κάνεις ερωτήσεις που αποδεικνύουν ότι δεν έχεις διαβάσει τον επικαιροποιημένο οδηγό που αναφέρεται στην 1η σελίδα του νήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω μέσα από Amazon , θα εκτιμούσα αν κάποιος μου επεσήμανε τι πρέπει να προσέξω και το κατά πόσον είναι εμπιστεύσιμο το σάιτ αυτό 2 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Με συμφέρει να πληρώσω σε δολάριο από ότι σε ευρώ έτσι ; Αν αγοράζεις απο το ιδιο το amazon (και οχι third seller) μη φοβάσαι. Επειδη ομως λες οτι εισαι νιουφης και το ποσο ειναι μεγαλο σου προτεινω σφοδρα να διαβάσει τον οδηγό του makfil -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Για το αν σε συμφερει να πληρώσεις σε δολλαριο ή ευρω, εξαρτάται απο την κάρτα και την τραπεζα σου (αναλογα με τις προμήθειες). Για να μην ψάχνεις τους τιμοκαταλογους (ειναι στο site της τραπεζας), πάρε τηλεφωνο το customer support και πες να σου πουν ποια ειναι η προμήθεια για 400 us dollars. Μετα δες την τρεχουσα ισοτιμια και δες ποσο θα σε χρεώσει η τραπεζα αν πληρωσεις σε δολλαρια και συγκρινε το με το ποσο που θα σε χρεώσει το amazon αν πληρωσεις σε ευρω με τη δικη του ισοτιμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στο amazom.com απο οτι είδα διόρθωσαν και αυτο το πρόβλημα που έπρεπε να πας μέχρι το τέρμα για να δεις τα ταχυδρομικά και τα fees. Τώρα πλέον στα λέει κάτω απο την τιμη στην αρχική σελίδα του προϊόντος ΜΠΡΑΒΟ πολύ κάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, isay είπε Αν αγοράζεις απο το ιδιο το amazon (και οχι third seller) μη φοβάσαι. Επειδη ομως λες οτι εισαι νιουφης και το ποσο ειναι μεγαλο σου προτεινω σφοδρα να διαβάσει τον οδηγό του makfil -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Για το αν σε συμφερει να πληρώσεις σε δολλαριο ή ευρω, εξαρτάται απο την κάρτα και την τραπεζα σου (αναλογα με τις προμήθειες). Για να μην ψάχνεις τους τιμοκαταλογους (ειναι στο site της τραπεζας), πάρε τηλεφωνο το customer support και πες να σου πουν ποια ειναι η προμήθεια για 400 us dollars. Μετα δες την τρεχουσα ισοτιμια και δες ποσο θα σε χρεώσει η τραπεζα αν πληρωσεις σε δολλαρια και συγκρινε το με το ποσο που θα σε χρεώσει το amazon αν πληρωσεις σε ευρω με τη δικη του ισοτιμια. Μου είπανε ότι η προμήθεια αντιστοιχεί στο 2% του ποσού που θα πληρωθεί σε δολάρια, δηλαδή το 2% του 395.58. Η χρέωση σε ευρώ ανέρχεται στα 360, χωρίς καμία προμήθεια προς την τράπεζα. Εν τω μεταξύ την πρώτη φορά που τηλεφώνησα μου είπαν ότι η μέση τιμή αγοράς-πώλησης δολαρίου είναι 1,14 δολάρια ανά ευρώ ενώ στο ίντερνετ δείχνει ότι τα 395.98 δολάρια αντιστοιχούν σε 347 ευρώ. Δε ξέρω τι να κάνω, έχω μπερδευτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γράψε την κάρτα και την τράπεζα που έχεις. Στον οδηγό θα βρεις τις προμήθειες που χρεώνει κάθε τράπεζα σε κάθε κάρτα. Μην αγχώνεσαι, είναι απλή αριθμητική. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Μου είπανε ότι η προμήθεια αντιστοιχεί στο 2% του ποσού που θα πληρωθεί σε δολάρια, δηλαδή το 2% του 395.58. Η χρέωση σε ευρώ ανέρχεται στα 360, χωρίς καμία προμήθεια προς την τράπεζα. Εν τω μεταξύ την πρώτη φορά που τηλεφώνησα μου είπαν ότι η μέση τιμή αγοράς-πώλησης δολαρίου είναι 1,14 δολάρια ανά ευρώ ενώ στο ίντερνετ δείχνει ότι τα 395.98 δολάρια αντιστοιχούν σε 347 ευρώ. Δε ξέρω τι να κάνω, έχω μπερδευτεί Υποθετω οτι τους ρώτησες συγκεκριμένα, δηλαδη οτι θα πληρώσεις σε δολλαρια με τη συγκεκριμένη κάρτα που εχεις. Αν σου ειπανε 360 ευρω και στο amazon σου βγαινει αρκετά φθηνοτερα (με την ισοτιμια του amazon) πληρώνεις στο amazon σε ευρω. Αν τώρα η διαφορα ειναι 3-5 ευρω, τζάμπα η περαιτέρω αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, makfil είπε Γράψε την κάρτα και την τράπεζα που έχεις. Στον οΑδηγό θα βρεις τις προμήθειες που χρεώνει κάθε τράπεζα σε κάθε κάρτα. Μην αγχώνεσαι, είναι απλή αριθμητική. 33 λεπτά πριν, isay είπε Υποθετω οτι τους ρώτησες συγκεκριμένα, δηλαδη οτι θα πληρώσεις σε δολλαρια με τη συγκεκριμένη κάρτα που εχεις. Αν σου ειπανε 360 ευρω και στο amazon σου βγαινει αρκετά φθηνοτερα (με την ισοτιμια του amazon) πληρώνεις στο amazon σε ευρω. Αν τώρα η διαφορα ειναι 3-5 ευρω, τζάμπα η περαιτέρω αναλυση. Απλά έχω μπερδευτεί σε περίπτωση που πληρώσω σε δολάρια για το ποια θα είναι η χρέωση μου σε ευρώ. Το Amazon με βάση τη δική του ισοτιμία μου δίνει το λάπτοπ 360 ευρώ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από JohnAba99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Απλά έχω μπερδευτεί σε περίπτωση που πληρώσω σε δολάρια για το ποια θα είναι η χρέωση μου σε ευρώ. Το Amazon με βάση τη δική του ισοτιμία μου δίνει 360 ευρώ Ρε Γιαννη τα πραγματα ειναι απλα. Πήρες την τραπεζα και τους ρωτησες τη συνολικη χρεωση για 396 δολλάρια και σου ειπανε πληρωτέο 360, σωστα; Στο amazon σου γραφει οτι αμα πληρωσεις σε ευρω ειναι 360 ευρω. Αρα ειτε ετσι ή αλλιως δεν κανει διαφορα. Θα έκανε διαφορα αν πχ η τραπεζα σου ζητουσε πληρωτέο (κοστος συναλλαγματος + προμηθεια) 380 ευρω και απο την αλλη το amazon σου ζητουσε 360 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, isay είπε Ρε Γιαννη τα πραγματα ειναι απλα. Πήρες την τραπεζα και τους ρωτησες τη συνολικη χρεωση για 396 δολλάρια και σου ειπανε πληρωτέο 360, σωστα; Στο amazon σου γραφει οτι αμα πληρωσεις σε ευρω ειναι 360 ευρω. Αρα ειτε ετσι ή αλλιως δεν κανει διαφορα. Θα έκανε διαφορα αν πχ η τραπεζα σου ζητουσε πληρωτέο (κοστος συναλλαγματος + προμηθεια) 380 ευρω και απο την αλλη το amazon σου ζητουσε 360 ευρω. Το θέμα είναι πως όταν τους είπα για τη χρέωση στα 396 δολάρια εκείνοι μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να μου εγγυηθούν με ποιον ακριβώς τρόπο θα γίνει η μετατροπή από δολάρια σε ευρώ χώρια την προμήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εξακολουθείς να μην γράφεις την κάρτα και την τράπεζα, ώστε να σου δώσουμε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. Αν δεν θέλεις να τα γράψεις, στον οδηγό υπάρχουν οι χρεώσεις αναλυτικά. Πως περιμένεις να σου λύσουμε τις απορίες όταν δεν δίνεις συγκεκριμένα στοιχεία; Είναι άλλη η η ισοτιμία της Αμαζόνας και άλλη η ισοτιμία του οργανισμού Visa/Mastercard που χρησιμοποιούν οι τράπεζες. Εκτός από την ισοτιμία, παίζει ρόλο και η προμήθεια που χρεώνει η τράπεζα στις αγορές σε συνάλλαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις