teachertza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Η αμοιβή του εκτελωνιστή έχει σχέση με την αξία του δέματος και την εταιρεία. Το κοστούμι που θα κόψουν θα το μάθεις μόλις έρθει το δέμα στο αεροδρόμιο. Έχεις κανα πιθανό ποσό?
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν γνώριζα, θα το είχα γράψει στο προηγούμενο post.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα μου λεει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , αυτο σημάινει οτι πήγε και έφυγε απο θεσσαλονίκη για αθήνα ηδη ?
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αφού ήρθε οδικώς, πέρασε από τελωνείο στη Θεσ/νίκη και ταξιδεύει για Αθήνα. Λίγη υπομονή ακόμη.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ για ολα και sorry για το πρήξιμο
parasaser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 με το συγκεκριμένο τα επιπρόσθετα έξοδα που αναφέρει για Ελλάδα είναι υπαρκτά? να περιμένω καπέλο? δεν το έχω αγοράσει ακόμα, αν χαμηλώσει η αναγραφόμενη τιμή θα είναι πιο εύκολα να περάσει?
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Προπληρώνεις τα (προεκτιμώμενα) import charges που αντιστοιχούν στον ΦΠΑ περίπου [(199,99+28,96=228,95)Χ23%=52,66]. Δεν συνυπολογίζουν το δασμό 2,5% που εφαρμόστηκε από 3/12/2013 (πριν από τον ΦΠΑ) αλλά είναι μικρό ποσό και δεν προβληματίζει ιδιαίτερα. Φυσικά, όσο μειώνεται το συνολικό ποσό αξία + μεταφορικά, μειώνεται αντίστοιχα και το ποσό των προπληρωμένων import charges. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "να περάσει", αφού έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά εισαγωγής δεμάτων με ΕΛΤΑ στα οποία εφαρμόζεται το νέο πλαίσιο εισαγωγής. 1
parasaser Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστώ πολύ, με το να περάσει, εννοούσα την περίπτωση του δώρου, δηλαδή να μην φανεί ως αγορά.
donpaganistis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά! Θελω να κανω μια αγορα απο εναν Ισραηλινο πωλητη στο Ebay. Θα χρειαστει να πληρωσω δασμους (τελωνειο) ή το Ισραηλ μετραει σαν χωρα της ΕΕ;
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστώ πολύ, με το να περάσει, εννοούσα την περίπτωση του δώρου, δηλαδή να μην φανεί ως αγορά. Δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά με το δέμα χαρακτηρισμένο ως "δώρο" μετά την 3/12/2013 @donpaganistis Τι Ισραήλ δεν νομίζω ότι έχει ενταχθεί στην ΕΕ.
aggeloszog93 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 θελω να παρω ενα ζευγαρι γυαλια απο ισπανια (.opticalling.com)..ερχονται με κουριερ Correos, international postal service..να προχωρησω αφοβα οσον αφορα εξτρα χρεωσεις?
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν το πράγμα βρίσκεται Ισπανία τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, αφού είναι μέλος της Ε.Ε.. Αν όμως η επιχείρηση έχει μεν Ισπανικό «πρόσωπο» αλλά στέλνει από καμιά αποθήκη στην Άπω Ανατολή (νομίζω έχει πάρει κάπου το μάτι μου τέτοιες περιπτώσεις, όχι για το συγκεκριμένο κατάστημα βέβαια), τότε σκούρα τα πράγματα...
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Η Ισπανία είναι μέλος της ΕΕ ΥΓ Δεν είχα διαβάσει το post του parsifal
donpaganistis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά με το δέμα χαρακτηρισμένο ως "δώρο" μετά την 3/12/2013 @donpaganistis Τι Ισραήλ δεν νομίζω ότι έχει ενταχθεί στην ΕΕ. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
LosPoulos93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 σκεφτομαι να αγορασω καποια πραγματα απο το διαδυκτιο κι συγκεκριμενα απο το sportsdirect συνολικης αξιας 150 ευ , επειδη ειναι παρα πολλα κι μερικα ειναι ογκοδη , θα εχω προβλημα με την αποστολη η προβλημα με τελωνειο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις