Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην καλύτερη σε δυο εβδομάδες, στη χειρότερη 20+...

1 ώρα πριν, isay είπε

Θα μπορούσε να της απαντησεις οτι εισαι σιγουρος για τις δυνατοτητες τους για ακομα μεγαλύτερους χρόνους παραδοσης

Εδω παρέλαβα συστημένο που πέρασε ως απλό... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω όπως προανέφερα περίμενα έναν φάκελο από Γαλλία από αρχές Νοεμβρίου. Επειδή έχουμε θέματα με το ταχυδρομείο τους έπαιρνα κάθε μέρα και ρωτούσα αν έχει έρθει κάτι αν είναι να περάσω να το πάρω γιατί ήταν επείγον. Μου λέγαν κάθε μέρα όχι όχι και τέτοια. Χθες ήμουν εκεί κοντά και περνάω από το κέντρο διαλογής. Πάω κ ρωτάω. Και βρίσκουν αυτό που περίμενα μέρες μαζί με άλλους φακέλους εκεί. Προφανώς έκανα φασαρία, έκαναν να διαμαρτυρηθούν ότι μάλλον χθες έφτασαν και τους κάνω την εξής ερώτηση. Που είναι διανομέας τώρα; Μου λέει έξω έχει πάρει γράμματα για την περιοχή σας. Του λέω και αυτοί οι 3 Φάκελοι γιατί δεν είναι μαζί του τότε; Το βούλωσε ο διευθυντής τους και μου λέει εγω θα του πω να είναι πιο τυπικός (αηδίες, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όπως φαίνεται) αλλά κάντε και μια διαμαρτυρία να μου έρθει και εγγράφως το αίτημα σας.

οι τύποι είναι γελοίοι. Αλλά τι να περιμένεις σε μια χώρα που και οι ιδιωτικές εταιρίες δεν δουλεύουν (τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναγράψει για παράδειγμα και για την ACS που μια στις δυο φορές δεν έχει χρόνο να παραδόσεις το πακέτο)

Επεξ/σία από marmagia

εχει τυχει να περιμενω βιβλια απο Αγγλια που ενω εχουν ερθει εντος δυο εβδομαδων στο ταχυδρομειο τα ειχαν αλλου τοποθετησει οπως μου ειπαν και οσες φορες επαιρνα τηλφ. με το Trac.Numb.μου δικαιολογουνταν οτι ψαχνουν...τελικα εμφανιστηκαν σε αλλο ελτα απο οπου ειχαν την καλοσυνη να με παρουν τηλφ.και να παω να τα παρω...τι να πω...

2 ώρες πριν, marmagia είπε

Εγω όπως προανέφερα περίμενα έναν φάκελο από Γαλλία από αρχές Νοεμβρίου. Επειδή έχουμε θέματα με το ταχυδρομείο τους έπαιρνα κάθε μέρα και ρωτούσα αν έχει έρθει κάτι αν είναι να περάσω να το πάρω γιατί ήταν επείγον. Μου λέγαν κάθε μέρα όχι όχι και τέτοια. Χθες ήμουν εκεί κοντά και περνάω από το κέντρο διαλογής. Πάω κ ρωτάω. Και βρίσκουν αυτό που περίμενα μέρες μαζί με άλλους φακέλους εκεί. Προφανώς έκανα φασαρία, έκαναν να διαμαρτυρηθούν ότι μάλλον χθες έφτασαν και τους κάνω την εξής ερώτηση. Που είναι διανομέας τώρα; Μου λέει έξω έχει πάρει γράμματα για την περιοχή σας. Του λέω και αυτοί οι 3 Φάκελοι γιατί δεν είναι μαζί του τότε; Το βούλωσε ο διευθυντής τους και μου λέει εγω θα του πω να είναι πιο τυπικός (αηδίες, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όπως φαίνεται) αλλά κάντε και μια διαμαρτυρία να μου έρθει και εγγράφως το αίτημα σας.

οι τύποι είναι γελοίοι. Αλλά τι να περιμένεις σε μια χώρα που και οι ιδιωτικές εταιρίες δεν δουλεύουν (τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναγράψει για παράδειγμα και για την ACS που μια στις δυο φορές δεν έχει χρόνο να παραδόσεις το πακέτο)

Σου ηρθε τπτ απο κινα?

Εμενα ακομα οχι

13 minutes ago, nenela said:

Aπο 26/10 κολλημένα σε κατάσταση "εκφορτωση απο μετφ.μεσο"πέντε απο Κίνα china post ενω απο singapore post περνάνε πιο γρήγορα...max 17 μέρες μετά απο Γετα..

Ναι από 26 είναι και τα δικά μου. Μάλλον θα την φάμε τη βδομάδα 

Μεγάλη μέρα η σημερινή! Να δείτε μάλλον δεν πέρασε ποτέ τελωνείο τελικα

21/11/2018, 16:01:20 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)
21/11/2018, 14:01:20 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ
26/10/2018, 05:58:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
20/10/2018, 17:16:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
19/10/2018, 02:20:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αγορές από Αμερική έχουν τους ίδιους κανόνες όπως αυτές απο ασία έτσι; Εννοώ τη διαδικασία τελωνείου και την ατέλεια κάτω των 22 ευρώ. Τότε γιατί το amazon Αμερικής μου χρεώνει έξοδα εκτελωνισμού όταν πάω να αγοράσω κάτι με κόστος κάτω απο $15;

Φυσικά και η Αμερική είναι τρίτη χώρα όπως και η Κίνα και άλλες.

Αυτό το επιπλέον που σου χρεώνει η Αμαζόνα δεν είναι έξοδα εκτελωνισμού αλλά η διαφορά του ΦΠΑ μεταξύ της Αμερικής και της Ελλάδος.

• Like 1

1 ώρα πριν, doctor2014 είπε

Οι αγορές από Αμερική έχουν τους ίδιους κανόνες όπως αυτές απο ασία έτσι; Εννοώ τη διαδικασία τελωνείου και την ατέλεια κάτω των 22 ευρώ. Τότε γιατί το amazon Αμερικής μου χρεώνει έξοδα εκτελωνισμού όταν πάω να αγοράσω κάτι με κόστος κάτω απο $15;

Οτι ειπε ο Makfil εκτος αν λογο μεταφορικων η τιμη ανεβαινει ανω απο τα 22ε και αρα σου χρεωνει και εξοδα εκτελωνισμου.

• Like 1

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει - δώσει οδηγίες όσον αφορά αγορές από το αμερικανικό Amazon. Έχω βρει ένα πολύ καλό laptop για τα λεφτά τα οποία διαθέτω και δε θα ήθελα να πάω ξυπόλητος στα αγκάθια κατά τη διαδικασία της αγοράς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

6 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει - δώσει οδηγίες όσον αφορά αγορές από το αμερικανικό Amazon. Έχω βρει ένα πολύ καλό laptop για τα λεφτά τα οποία διαθέτω και δε θα ήθελα να πάω ξυπόλητος στα αγκάθια κατά τη διαδικασία της αγοράς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χωρις λινκ μην περιμένεις βοηθεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...