Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αν βαλει κατι στην τσαντα που θα εχει στο αεροπλανο και περασει απο το εκει αεροδρομιο μαλλον δεν θα εχεις κανενα θεμα.

Αν απο την αλλη θελεις μεγαλες ποσοτητες και τα βαλει στην τσαντα που θα μπει στις αποσκευες εκει ναι πιθανοτατα να εχεις (αν και το θεμα συνηθως ειναι το αεροδρομιο αναχωρησης και οχι προορισμου).

Άρα με λίγα λόγια είναι λαχείο καθαρά... Ελπίζω στο 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' να μην είναι τόσο σφιχτά τα πράγματα όσο στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

1 ώρα πριν, marmagia είπε

Αυτό είναι ανάλογα που θα πέσει. Εμείς στο Βενιζέλος πριν κάποια χρόνια που ήρθαμε από Κωνσταντινούπολη ήταν ένας τελωνειακός καιρό φτάσε έχετε κάτι να δηλώσετε; Του είπαμε όχι και ούτε καν ασχολήθηκε γιατί μίλαγε με μια συνάδελφο του

Άρα δεν έχει σημασία αν η πτήση έρχεται με ανταπόκριση από Αμερικη, απ' τη στιγμή που είναι τρίτη χώρα μπορεί να σ κάτσει η στραβή... Ελπίζω να έχουν διάλειμμα την ώρα της άφιξης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε όλους . Γνωρίζει παιδιά κανείς το εξής; Εάν αγοράσω monitor από άμαζον Αμερικής, πληρωθεί κανονικά με το τελωνείο και όλα και βγάλει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να το στείλω πίσω και το στείλω με Ελτα.... Τι γίνεται με το τελωνείο ; Θα πρεπει να γίνει εκτελωνισμός εδώ ή Αμερική και θα υπάρχουν πάλι χρεώσεις ;;;;;

Σωστή η σκέψη σου και, στην περίπτωση που πρέπει να το στείλεις πίσω, θα ακολουθήσεις τη διαδικασία εξαγωγής στο εξωτερικό (τρίτη χώρα) στα ΕΛΤΑ, για να μην χρεωθείς στην επιστροφή του νέα έξοδα εκτελωνισμού.

• Like 1

5 λεπτά πριν, makfil είπε

Σωστή η σκέψη σου και, στην περίπτωση που πρέπει να το στείλεις πίσω, θα ακολουθήσεις τη διαδικασία εξαγωγής στο εξωτερικό (τρίτη χώρα) στα ΕΛΤΑ, για να μην χρεωθείς στην επιστροφή του νέα έξοδα εκτελωνισμού.

Δλδ στο σύνολο της διαδικασίας δεν θα πληρώσεις κάτι πλην των μεταφορικών ;

5 λεπτά πριν, odi83 είπε

Δλδ στο σύνολο της διαδικασίας δεν θα πληρώσεις κάτι πλην των μεταφορικών ;

Αν φτιαξεις τα χαρτια σωστα οταν ερθει το προιον πισω απο το RMA οχι δεν πληρωνεις κατι.

Ωστοσο απο εδω να στειλεις κατι στην Αμερικη κοστιζει τα πολλαπλασια απο οτι εκει εδω, απλα να το εχεις στο νου σου αυτο (και δεν θα συστηνα τα ΕΛΤΑ για κατι τετοιο εξαρχης).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον ειμαι αρκετα τυχερος ε; :P 

kinhto elta 2.PNG

Edited: Μίλησα με ΕΛΤΑ και το στέλνουν με ΕΛΤΑ κουριερ.

Επεξ/σία από gioiliop7

6 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε

Τυχερός πάνω σε τι; Εφόσον το δέμα σου έχει ξεκινήσει από Γερμανία;

στο τι ειχα γρηγορη εκφορτωση σχετικά με άλλους. αυτο εννοω :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους ξεκολλησε.. (σημερα)

Περιοχή  Κατάσταση
26/10/2018, 06:00:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
Επεξ/σία από stathis97

Τι ώρα σήμερα άλλαξες status; Εγώ είμαι χωρίς καμία αλλαγή. Μου είπαν στο τηλ ότι αυτή τη βδομάδα θα δουλέψουν και ΣΚ. 

26/10/2018, 05:58:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

42 λεπτά πριν, marmagia είπε

Τι ώρα σήμερα άλλαξες status; Εγώ είμαι χωρίς καμία αλλαγή. Μου είπαν στο τηλ ότι αυτή τη βδομάδα θα δουλέψουν και ΣΚ. 

26/10/2018, 05:58:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

2XZd2gT.jpg

Εμενα μου εστειλαν email χθες, μου εχωσαν το 3ευρω σε παραγγελια 19.7ε επειδη πολυ απλα δεν πιστευαν οτι κοστιζει τοσο και ανοιξαν το πακετο.

4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εμενα μου εστειλαν email χθες, μου εχωσαν το 3ευρω σε παραγγελια 19.7ε επειδη πολυ απλα δεν πιστευαν οτι κοστιζει τοσο και ανοιξαν το πακετο.

Σε μένα πολλά δέματα περίπου τις ίδιας αξίας τα άνοιξαν βάλανε αυτοκόλητο ΤΕΛΩΝΙΑΚΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ και παρέλαβα χωρίς καμία χρέωση (Μην παραλείπουμε όμως πως πλησιάζουν Χριστούγεννα και ¨κάποιοι" ΠΕΡΝΟΥΝ ακόμα δώρο Χριστουγέννων)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...