gioiliop7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dantε είπε Εχω παραγγελια απο gearbest και εγω που ειχα βαλει priority line. Το tracking στο 17track δειχνει οτι ξεκιναει απο DHL γερμανια.Παιζει δηλαδη να παθω τα ιδια και εγω? Επισης αυτο το tracking ξεκιναει να δειχνει απο οταν φτασει γερμανια? Γιατι απο τις 7 του μηνα απλα μου λεει οτι εχουν δωθει τα instruction data. 99% φιλε εισαι οκ. Το 1% που αφηνω ειναι το ενδεχομενο λογω του gearbest που κανει λαθη στις μεθοδους του. Κανε υπομονη και εμενα εχει αργησει το κινητο που περιμενω και αργησε να ξεκολλησει απο το instruction data κανα 15ημερο. Αμα κατσει στραβη εννοειται θα ενημερωσω. Αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, makfil είπε Έχει αναφερθεί πολλές φορές το πρόβλημα με το Gearbest και τις μεθόδους που ακολουθεί στις αποστολές. Επίσης, έχει αναφερθεί και το ότι υπάρχουν 2 DHL, το ένα είναι το απλό γερμανικό ταχυδρομείο και το άλλο η courier. Πρέπει να δεις στην παραγγελία σου με ποιο τρόπο το έστειλαν και ανάλογα θα το παρακολουθείς. Αυτο πως μπορω να το δω? Το ποιο απο τα 2 dhl εχουν βαλει? Στο email που μου εχει ερθει εχει σαν shipping method :EUEXPHQRDHK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argiris3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ενα λάπτοπ απο το amazon.com και στο tracking της dhl μου βγάζει αυτό. Υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν έξτρα τελωνείο ή είμαι καλυμμένος απο το amazon? Και κάτι ακόμα πόσες μέρες διαρκεί περίπου ο εκτελωνισμός.? Με πήραν τηλέφωνο απο την dhl και τους έστειλα και τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Argiris3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Argiris3 είπε Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ενα λάπτοπ απο το amazon.com και στο tracking της dhl μου βγάζει αυτό. Υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν έξτρα τελωνείο ή είμαι καλυμμένος απο το amazon? Και κάτι ακόμα πόσες μέρες διαρκεί περίπου ο εκτελωνισμός.? Με πήραν τηλέφωνο απο την dhl και τους έστειλα και τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Προπλήρωσες τα τελωνειακά τέλη στην αμαζον η όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argiris3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ναι ήταν 100κατι και 37 ευρώ μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioiliop7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Αυτο πως μπορω να το δω? Το ποιο απο τα 2 dhl εχουν βαλει? Στο email που μου εχει ερθει εχει σαν shipping method :EUEXPHQRDHK στο gearbest τι εβαλες; Expedited Shipping η Priority Line; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Αυτο πως μπορω να το δω? Το ποιο απο τα 2 dhl εχουν βαλει? Στο email που μου εχει ερθει εχει σαν shipping method :EUEXPHQRDHK Θα μπεις στην παραγγελία σου στο site της Gearbest και θα δεις τον τρόπο αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, makfil είπε Θα μπεις στην παραγγελία σου στο site της Gearbest και θα δεις τον τρόπο αποστολής. EU priority line λεει εκει.Θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioiliop7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε EU priority line λεει εκει.Θα δειξει... ολα κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Με την SunYou Economic Air Mail που ειναι free ποσες μερες σας κανουν τα δεματα περιπου?Απο οτι λεει δεν εχει Παρακολουθηση δεματος..το δεμα μου που βλεπω θα το βλεπω μονο στην κινα?Γιατι εδω και ενα μηνα εχει μεινει στο οτι φευγει απ το αεροδρομιο της κινας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 20-30 μέρες κάνουν συνήθως. Μου έστειλαν προσφάτως 3-4 πράγματα με αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Περιμμενω 34 μερες τωρα ενα πραγματακι αξιας 2,50 ευρω.. Απλα ειναι λογικο να μην βλεπω την πορια του μετα το αεροδρομιο κινας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ναι και σε εμένα δεν δείχνει τίποτα. Γενικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μου είπαν το τηλέφωνο από τις 24-25/10 και έπειτα. Περιμένω από Κίνα 9 αντικείμενα δεν χει φτάσει τίποτα. Περιμένω από Γαλλία εδώ και 20!! Ημέρες έναν φάκελο και είναι άφαντος. τους παίρνω σήμερα τηλ τους λέω ένα συστημένο μου έχει κολλήσει στο αναμονή για παρουσίαση στο τελωνείο από 26/10, σήμερα συμπληρώθηκαν 20 μέρες τι γίνεται; Μου λέει τρελή δουλειά θα δουλέψουμε και ΣΚ αυτή τη βδομάδα. Μετά παίρνω το ΓΕΤΑ αεροδρομίου μου λένε δεν το έχω ΚΑΝ στη λίστα των προς εκτελωνισμό άρα δε το βλέπω στο εγγύς μέλλον.. ξερουμε τι προβλέπεται από καταγγελίες στην ΕΕΤΤ; Γιατί δε φτάνει που το αντικείμενο είναι όντως κάτω των 22€ κάνουν και ένα μήνα να το ελέγξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Καταλαβα! Στην αναμονη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Να σας πω και κάτι; Τους λυπάμαι... τους είχα ρωτήσει γραπτά για την πορεία της αποστολής. Ο αριθμός φορτωτικης ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δείχνει ότι το αντικείμενο είναι σε αναμονή από 26/10/2018. Και μου απαντάνε: Quote Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος και σύμφωνα με το Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες, σας πληροφορούμε ότι η αποστολή στην οποία περιέχεται το εν λόγω ταχυδρομικό αντικείμενο αφίχθη στην Ελλάδα στις 06.08.2017 και βρίσκεται σε διαδικασία εισόδου στο τελωνείο. Πείτε μου τώρα εσείς δεν είναι για λύπηση η κατάντια τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις