Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Dantε είπε

Εχω παραγγελια απο gearbest και εγω που ειχα βαλει priority line.

Το tracking στο 17track δειχνει οτι ξεκιναει απο DHL γερμανια.Παιζει δηλαδη να παθω τα ιδια και εγω?

Επισης αυτο το tracking ξεκιναει να δειχνει απο οταν φτασει γερμανια?

Γιατι απο τις 7 του μηνα απλα μου λεει οτι εχουν δωθει τα instruction data.

99% φιλε εισαι οκ. Το 1% που αφηνω ειναι το ενδεχομενο λογω του gearbest που κανει λαθη στις μεθοδους του.

Κανε υπομονη και εμενα εχει αργησει το κινητο που περιμενω και αργησε να ξεκολλησει απο το instruction data κανα 15ημερο.

Αμα κατσει στραβη εννοειται θα ενημερωσω. Αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας :)

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, makfil είπε

Έχει αναφερθεί πολλές φορές το πρόβλημα με το Gearbest και τις μεθόδους που ακολουθεί στις αποστολές.

Επίσης, έχει αναφερθεί και το ότι υπάρχουν 2 DHL, το ένα είναι το απλό γερμανικό ταχυδρομείο και το άλλο η courier.

Πρέπει να δεις στην παραγγελία σου με ποιο τρόπο το έστειλαν και ανάλογα θα το παρακολουθείς.

Αυτο πως μπορω να το δω?

Το ποιο απο τα 2 dhl εχουν βαλει?

Στο email που μου εχει ερθει εχει σαν shipping method :EUEXPHQRDHK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ενα λάπτοπ απο το amazon.com και στο tracking της dhl μου βγάζει αυτό. Υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν έξτρα τελωνείο ή είμαι καλυμμένος απο το amazon? Και κάτι ακόμα πόσες μέρες διαρκεί περίπου ο εκτελωνισμός.?  Με πήραν τηλέφωνο απο την dhl και τους έστειλα και τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! 

τραψκινγ.PNG

Επεξ/σία από Argiris3

55 λεπτά πριν, Argiris3 είπε

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ενα λάπτοπ απο το amazon.com και στο tracking της dhl μου βγάζει αυτό. Υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν έξτρα τελωνείο ή είμαι καλυμμένος απο το amazon? Και κάτι ακόμα πόσες μέρες διαρκεί περίπου ο εκτελωνισμός.?  Με πήραν τηλέφωνο απο την dhl και τους έστειλα και τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!  

τραψκινγ.PNG

Προπλήρωσες τα τελωνειακά τέλη στην αμαζον η όχι;

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Αυτο πως μπορω να το δω?

στο gearbest τι εβαλες; Expedited Shipping η Priority Line;

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Αυτο πως μπορω να το δω?

Θα μπεις στην παραγγελία σου στο site της Gearbest και θα δεις τον τρόπο αποστολής.

Με την SunYou Economic Air Mail που ειναι free ποσες μερες σας κανουν τα δεματα περιπου?Απο οτι λεει δεν εχει Παρακολουθηση δεματος..το δεμα μου που βλεπω θα το βλεπω μονο στην κινα?Γιατι εδω και ενα μηνα εχει μεινει στο οτι φευγει απ το αεροδρομιο της κινας.

Ναι και σε εμένα δεν δείχνει τίποτα. Γενικά υπάρχει μεγάλο  πρόβλημα μου είπαν το τηλέφωνο από τις 24-25/10 και έπειτα. Περιμένω από Κίνα 9 αντικείμενα δεν χει φτάσει τίποτα. Περιμένω από Γαλλία εδώ και 20!! Ημέρες έναν φάκελο και είναι άφαντος.

τους παίρνω σήμερα τηλ τους λέω ένα συστημένο μου έχει κολλήσει στο αναμονή για παρουσίαση στο τελωνείο από 26/10, σήμερα συμπληρώθηκαν 20 μέρες τι γίνεται; Μου λέει τρελή δουλειά θα δουλέψουμε και ΣΚ αυτή τη βδομάδα. Μετά παίρνω το ΓΕΤΑ αεροδρομίου μου λένε δεν το έχω ΚΑΝ στη λίστα των προς εκτελωνισμό άρα δε το βλέπω στο εγγύς μέλλον..

ξερουμε τι προβλέπεται από καταγγελίες στην ΕΕΤΤ; Γιατί δε φτάνει που το αντικείμενο είναι όντως κάτω των 22€ κάνουν και ένα μήνα να το ελέγξουν; 

Να σας πω και κάτι; Τους λυπάμαι... τους είχα ρωτήσει γραπτά για την πορεία της αποστολής. Ο αριθμός φορτωτικης ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δείχνει ότι το αντικείμενο είναι σε αναμονή από 26/10/2018. Και μου απαντάνε:

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος και σύμφωνα με το Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες,  σας πληροφορούμε ότι η αποστολή στην οποία περιέχεται το εν λόγω ταχυδρομικό αντικείμενο αφίχθη στην Ελλάδα στις 06.08.2017 και βρίσκεται σε διαδικασία εισόδου στο τελωνείο.

Πείτε μου τώρα εσείς δεν είναι για λύπηση η κατάντια τους;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...