Salvation81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, anaximandros είπε Έτσι μου είπαν και από την La Poste που ρώτησα, αλλά το tracking γιατί δεν εμφανίζει κάτι στο site των ΕΛΤΑ / ΕΛΤΑ Courier; Δεν παίρνει τον αριθμό, σαν ότι δεν υπάρχει καν. ΕΛΤΑ κουριερ δεν εχει καμια σχεση με τα ΕΛΤΑ. Οσο για τα ΕΛΤΑ μπορει οταν μπηκε το πακετο Ελλαδα να πηρε αλλο αριθμο η πολυ απλα να μην εχει περαστει ακομα στο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Χθες εκανα παραγγελια απο Amazon UK με expedited. Πριν καμια ωρα εγινε "preparing to dispatch". Επειδη συνηθως dispatched γινονται κατα τις 5 το απογευμα, και αυτο το status 1η φορα το βλεπω, σημαινει οτι θα αργησει? Πιστευω οτι απλα αυτο το status δεν το ειχα παρατηρησει στις προηγουμενες παραγγελιες και απλα κατευθειαν εβλεπα το dispatched. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 42 minutes ago, overpower said: Χθες εκανα παραγγελια απο Amazon UK με expedited. Πριν καμια ωρα εγινε "preparing to dispatch". Επειδη συνηθως dispatched γινονται κατα τις 5 το απογευμα, και αυτο το status 1η φορα το βλεπω, σημαινει οτι θα αργησει? Πιστευω οτι απλα αυτο το status δεν το ειχα παρατηρησει στις προηγουμενες παραγγελιες και απλα κατευθειαν εβλεπα το dispatched. Συνήθως κρατάει λίγο και δεν το παρατηρείς. Χρησιμοποιείται περισσότερο στις expedited παραγγελίες κι αν είναι "preparing..", συνήθως δε σου επιτρέπει να την ακυρώσεις. Μέχρι να γυρίσει εκεί, μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε Συνήθως κρατάει λίγο και δεν το παρατηρείς. Χρησιμοποιείται περισσότερο στις expedited παραγγελίες κι αν είναι "preparing..", συνήθως δε σου επιτρέπει να την ακυρώσεις. Μέχρι να γυρίσει εκεί, μπορείς. Ναι απο την σελιδα πλεον βγαζει επιλογη για track (αν και ξαναγυρναει στην οθονη που δειχνει την πορεια ordered -> dispatched). Λογικα απλα εβαλαν τωρα tracking και ~5 κλασικα θα λαβω μαιλ οτι ξεκινησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα! σκεφτομαι να αγορασω ενα remote control για την gopro. στο ebay βρισκω αρκετα αλλα ξεκινανε λιγο πανω απο 22ευρω.... ειναι σιγουρο οτι θα περασει ταλωνειο αν το παρω ή ειναι θεμα τυχης? και αν περασει ποσο περιπου θα ειναι το κοστος? 15ευρω + 24% της τιμης? https://www.ebay.com/itm/Geniune-Gopro-Wifi-Remote-Control-Smart-Remote-ARMTE-001-for-Gopro-hero-6-5-4-3/223219992540?hash=item33f8f2c7dc:g:qxkAAOSw3IdZgZ3V:rk:41:pf:0 https://www.ebay.com/itm/Geniune-Gopro-Wifi-Remote-Control-Smart-Remote-ARMTE-001-for-Gopro-hero-6-5-4-3/263637028955?hash=item3d61fdd05b:g:qxkAAOSw3IdZgZ3V:rk:42:pf:0 ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κανένας δεν μπορεί να σε βεβαιώσει ότι το φτηνό ($25.99) θα σταματήσει όχι στο τελωνείο. Εάν σταματήσει, τα έξοδα είναι αυτά που γράφεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Η κατάσταση κέντα ΕΛΤΑ είναι πιο τραγική ακόμα και από πριν. Στην περιοχή μου επι χρόνια δεν είχαμε διανομέα και περνούσαμε και περνάμε εμείς τα γράμματα μας. Τώρα ο υπεύθυνος στο κέντρο διαλογής ισχυρίζεται ότι δεν έχουμε πια μόνο έναν διανομέα! Μας έφεραν δυο. Ο ένας φέρνει μόνο επιστολές, λογαριασμούς κλπ και ο άλλος οτιδήποτε έχει πάχος πάνω από ένα χαρτί (συστημένα μικροδέμα τα κλπ). Ωστόσο είναι απελπιστικό ότι περιμένω έναν φάκελο από Γαλλία. Έφυγε την Παρασκευή 26/10 δηλαδή πριν 12 ημερολογιακές 8 σ εργάσιμες μερες και είναι άφαντος!!! Πήρα ως και το κέντρο διανομής της περιοχής και τους ρώτησα αν έχει έρθει αλλά δεν προλαβαίνει ο διανομέας και μου είπαν ότι είναι υπερβολικά νωρίς για να έρθει από τώρα! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα γαλλικά ταχυδρομεία ισχυρίζονται ότι σε όλη την Ευρώπη φτάνει η πρώτη προτεραιότητα σε 2-3 μερουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς το έχω περάσει και σε καταλαβαίνω. Αναγκάστηκα να ζητήσω από φίλο σε πιο κεντρικό μέρος να χρησιμοποιώ την διεύθυνσή του και ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέσα στην Αθήνα ζω δεν είναι κανένα απομακρυσμένο μέρος. Απλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Readiness Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To καλο Banggood συνεχιζει τις μλκ του. Ενω είχα επιλεξει, Priority Direct, στειλανε πακετο με DHL και με πηραν τηλεφωνο απο τελωνειο. Υπαρχει καποια άλλη μεθοδος αποστολής που να διακαιολογει την DHL (Αir mail registered?), ωστε να πατησω και να ισχυριστω οτι το στειλανε με διαφορετικο τροπο απο οτι ειχα ζητησει και να μου πληρωσει τα extra? Το paypal με καλυπτει καθολου? Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Readiness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Επειδή εχω χασει λιγο τα του τελωνειου το τελευταιο καιρο λογω στρατου, eu priority line απο gearbest,ειναι safe; Για αποστολη κινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritchie77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Γνωρίζει κανένας αν αγορά από Καζακσταν περνάει τελωνείο? Η υπάρχει ειδική σχέση με την ΕΕ και δεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 περνάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Άψογοι στο Banggood σε παραγγελία που πραγματοποίησα για πρώτη φορά με απευθείας πληρωμή με πιστωτική, όχι μέσω Paypal. Αντιμετώπιζα πρόβλημα όταν πήγαινα να αγοράσω από το Mobile app. Όταν επέλεγα να πληρώσω με Paypal μου έλεγε ότι η παραγγελία απέτυχε και ότι δεν είχα επιλέξει κανένα προϊόν από το καλάθι μου για να το παραγγείλω. Ήθελα να αγοράσω το Mi Pad 4 Plus και μέσω του mobile app ήταν 20€ φθηνότερο. Με έπιασαν οι τσιγγουνιές μου και το ρίσκαρα να πληρώσω απευθείας με κάρτα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, παρέλαβα σε 18 ημέρες με priority direct mail. Με διαφορά το καλύτερο κινεζομάγαζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Συστημενο απο Κινα σε 10 μερες ηρθε Ελλαδα ,+22 μερες αναμονη παρουσιας ΓΕΤΑ ,συνολο 32+ και εχει ψωμι ακομα....τεραστιες καθυστερησεις...και πολλα Unregistered χαμενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις