isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, elias54 είπε Όταν βλέπετε την φράση " ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ " μην φαντάζεστε ότι είναι κακοντυμένα και ντρέπονται να παρουσιαστούν !!! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Άντε να δούμε ποσό καιρό χρειάζεται για να καλοπιστουν τα δέματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, πήγα να αγοράσω από το amazon.de αλλά δεν μου έβγαζε τα μεταφορικά ενώ στο amazon.co.uk τα έβγαζε κανονικά στο ίδιο προϊόν. Έχω βάλει και στα 2 διεύθυνση αποστολής Greece, υπάρχει περίπτωση να είναι δωρεάν από το γερμανικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στα βγάζει στο τελευταίο στάδιο πριν παραγγείλεις. Εκει μπορεις και πάλι να αλλαξεις τρόπο αποστολής και σου δειχνει το αναλυτικο κοστος ανα μεθοδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δεματάκι απο alliexpress αξίας 5€. In 25 days 12:02:10 Purchase protection will end Το 25 days είναι το περιθώριο για να ανοίξω dispute? Το δεύτερο είναι η ώρα που απομένει για να έρθει σύμφωνα με την μέγιστη ημερομηνία παράδοσης απο ότι κατάλαβα. Δεν το βιάζομαι, απλά να ξέρω τον χρόνο που έχω να τους στείλω ένα mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ο πωλητής αν δει ότι φτάνει η τελευταία μέρα και δεν έχεις παραλάβει έχει δικαίωμα να δώσει παράταση. Αν δεν έχεις παραλάβει και λήξει πάει αυτόματα επιστροφή χρημάτων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ronnie79 είπε Δεματάκι απο alliexpress αξίας 5€. In 25 days 12:02:10 Purchase protection will end Το 25 days είναι το περιθώριο για να ανοίξω dispute? Το δεύτερο είναι η ώρα που απομένει για να έρθει σύμφωνα με την μέγιστη ημερομηνία παράδοσης απο ότι κατάλαβα. Δεν το βιάζομαι, απλά να ξέρω τον χρόνο που έχω να τους στείλω ένα mail Σε 25 μερες, 12 ωρες, 2 λεπτα και 10 δευτερολεπτα θα ληξει η προστασια σου. Το Alie δεν σου λεει ποτε εως ποτε θα ερθει ενα πακετο. 1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε Ο πωλητής αν δει ότι φτάνει η τελευταία μέρα και δεν έχεις παραλάβει έχει δικαίωμα να δώσει παράταση. Αν δεν έχεις παραλάβει και λήξει πάει αυτόματα επιστροφή χρημάτων Και παραταση να κανει εσυ μπορεις να κανεις dispute και να παρεις τα χρηματα σου πισω (παλι καλα δλδ γιατι αλλιως ολλοι οι πωλητες θα εκαναν παρατασεις και ετσι δεν θα καναμε δουλεια). Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε δεν έχεις παραλάβει και λήξει πάει αυτόματα επιστροφή χρημάτων Αν δν εχεις παραλαβει κ ληξει, παει αυτοματη επιβεβαιωση.. Δηλαδη οτι παρελαβες κ δεν εκανες επιβεβαιωση.. Οχι επιστροφη χρηματων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αν δν εχεις παραλαβει κ ληξει, παει αυτοματη επιβεβαιωση.. Δηλαδη οτι παρελαβες κ δεν εκανες επιβεβαιωση.. Οχι επιστροφη χρηματων.. Συνήθως όμως λίγο πριν λήξει ο πωλητής κάνει επέκταση των ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, ronnie79 είπε Δεματάκι απο alliexpress αξίας 5€. In 25 days 12:02:10 Purchase protection will end Το 25 days είναι το περιθώριο για να ανοίξω dispute? Το δεύτερο είναι η ώρα που απομένει για να έρθει σύμφωνα με την μέγιστη ημερομηνία παράδοσης απο ότι κατάλαβα. Δεν το βιάζομαι, απλά να ξέρω τον χρόνο που έχω να τους στείλω ένα mail Εμένα έγινε πρόσφατα και ακόμα το περιμένω. Αν περάσει ο χρόνος προστασίας τότε το ali αυτόματα το δίνει ότι παρέλαβες και τέλος. Μερικές ημέρες πριν τελειώσει ο χρόνος κάνεις dispute. Πρώτη φορά μου έχει τύχει να πάρει τόσες μέρες να παραλάβω και βλέπω για πρώτη φορά να το κάνω το dispute. Ο πωλητής μου έκανε επέκταση χρόνου προστασίας αφού 1-2 ημέρες πριν λήξει του έστειλα μνμ ότι δεν παρέλαβα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Readiness Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλαξε κατι στο Banggood και αντι μεσω NL, στελνει μεσω Γερμανιας και με DHL? Priority Air mail παντα. 3 μερες μονο..τι εγινε? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Readiness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς, δέματα συστημένα από Γαλλία (Colissimo) με τι τα παραλαμβάνουμε στην Ελλάδα; Το tracking στο site ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier δεν δείχνει κάτι. Και στο site του Colissimo, το tracking έχει τελευταίο στίγμα στις 02/11 και λέει αποστολή στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, anaximandros είπε Ξέρει κανείς, δέματα συστημένα από Γαλλία (Colissimo) με τι τα παραλαμβάνουμε στην Ελλάδα; Το tracking στο site ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier δεν δείχνει κάτι. Και στο site του Colissimo, το tracking έχει τελευταίο στίγμα στις 02/11 και λέει αποστολή στην Ελλάδα. Θεωρητικα απλα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Θεωρητικα απλα ΕΛΤΑ. Έτσι μου είπαν και από την La Poste που ρώτησα, αλλά το tracking γιατί δεν εμφανίζει κάτι στο site των ΕΛΤΑ / ΕΛΤΑ Courier; Δεν παίρνει τον αριθμό, σαν ότι δεν υπάρχει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες αυτού και των άλλων σχετικών νημάτων, γιατί αν τις είχες διαβάσει θα καταλάβαινες ότι πρέπει πρώτα να ανοιχτεί ο σάκος που έχει το δέμα σου, να σκαναριστούν τα δέματα και να ενημερωθεί το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις