kon1to Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/10/2018 στις 7:48 ΜΜ, helena_n είπε Αν και off-topic αξίζει να αναφέρω ότι στα POS υπάρχει επιλογή να πληκτρολογηθεί ο 12ψήφιος αριθμό της κάρτας, αντί να μπει η κάρτα στην υποδοχή ή να περάσει ανέπαφα. Ο 3ψηφιος CV δεν είναι απαραίτητος για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Απλά στην απόδειξη του εμπόρου υπάρχει πεδίο όπου πρέπει να υπογράψει ο πελάτης και υπό κανονικές προϋποθέσεις απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας ή υπογεγραμμένη σύμβαση ώστε η συναλλαγή να είναι έγκυρη, διαφορετικά ο έμπορος είναι ξεκρέμαστος σε περίπτωση dispute. Έτυχε μια φορά να χρησιμοποιήσω την παραπάνω διαδικασία σε βενζινάδικο γιατί το δίκτυο της Εθνικής ήταν off, και μου είπε ο άντρας μου τα στοιχεία της κάρτας του (Mastercard) απ'το τηλέφωνο. Στις 27/10/2018 στις 8:20 ΜΜ, Salvation81 είπε Ναι αλλα περα απο το οτι κανονικα πρεπει να ζητησει ταυτοτητα το καταστημα μην ξεχναμε πως το οριο ειναι τα 22ε αν θυμαμαι καλα και μετα θελεις PIN. Εξαλλου δεν ειναι λες και αν η τραπεζα αρχισει και βλεπει χρεωσεις στην Ζιμπαμπουε δεν θα υποψιαστει οτι κατι δεν παει καλα. Εγω οταν αρχισα να πρωτοπηγαινω Αγγλια στα τελη του 90' την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα την καρτα μου σε μαγαζι μου την κλειδωσαν και με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση. 16ψήφιος είναι ο αριθμός αλλά κατα τα αλλά ισχύουν τα γραφόμενα σε γενικές γραμμές... Με τη διαφορά οτι αν μιλάμε για εξ αποστάσεως χρέωση, όπως είναι λογικό δεν βάζεις υπογραφή. Όμως απο τη στιγμη που έχεις αποδεχθεί Όρους & Προϋποθεσεις πριν κάνεις την αγορά, κάθε άλλο παρά ξεκρέμαστος είναι ο έμπορος σε περίπτωση dispute. Εφόσον μιλάμε για νόμιμη συναλλαγή φυσικά. Και φυσικά η εξ αποστάσεως χρέωση δεν ζητάει PIN ακόμα κι αν είναι άνω των 22€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, kon1to είπε 16ψήφιος είναι ο αριθμός αλλά κατα τα αλλά ισχύουν τα γραφόμενα σε γενικές γραμμές... Με τη διαφορά οτι αν μιλάμε για εξ αποστάσεως χρέωση, όπως είναι λογικό δεν βάζεις υπογραφή. Όμως απο τη στιγμη που έχεις αποδεχθεί Όρους & Προϋποθεσεις πριν κάνεις την αγορά, κάθε άλλο παρά ξεκρέμαστος είναι ο έμπορος σε περίπτωση dispute. Εφόσον μιλάμε για νόμιμη συναλλαγή φυσικά. Και φυσικά η εξ αποστάσεως χρέωση δεν ζητάει PIN ακόμα κι αν είναι άνω των 22€. Μια μιλατε για POS μια μιλατε για ιντερνετ....Αποφασιστε για πιο πραγμα μιλαμε πρωτα Στα POS χρειαζεται PIN. Στο ιντερνετ οχι αλλα χρειαζεται ο 3ψηφιος. Οπως και να εχει δεν ειμαστε 1990 η 2000, πλεον οι τραπεζες παρεχουν εναν καλο βαθμο προστασιας στους καταναλωτες (επισης με το Visa verify - θεωρητικα κατι αναλογο θα εχει και η Mastercard - καμια συναλλαγη online δεν περναει αν δεν πληκτρολογησεις τον κωδικο σου στο τελος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μια μιλατε για POS μια μιλατε για ιντερνετ....Αποφασιστε για πιο πραγμα μιλαμε πρωτα Στα POS χρειαζεται PIN. Στο ιντερνετ οχι αλλα χρειαζεται ο 3ψηφιος. Οπως και να εχει δεν ειμαστε 1990 η 2000, πλεον οι τραπεζες παρεχουν εναν καλο βαθμο προστασιας στους καταναλωτες (επισης με το Visa verify - θεωρητικα κατι αναλογο θα εχει και η Mastercard - καμια συναλλαγη online δεν περναει αν δεν πληκτρολογησεις τον κωδικο σου στο τελος). ναι κι εγω εχω μπερδευτει... μιλατε για κακοβουλη χρεωση ή για χρεωση λόγω πραγματικης αγορας.. οπως και να 'χει, δεν ξερω απο που προκυπτει αυτη σου η βεβαιοτητα, αλλα ειτε απο POS ειτε απο Ιντερνετ, δεν χρειαζεται ουτε PIN ουτε 3ψηφιος... Edit: Διευκρίνιση προ αποφυγη παρεξηγήσεων.. Μιλαμε για εξ αποστάσεως χρέωση, δηλαδη με πληκτρολόγηση του αριθμου της κάρτας, χωρις φυσικη της παρουσια δηλαδη. Επισης οταν εσυ κανεις ηλεκτρονικη αγορα, δινεις και το CVV/CVC, αλλα ο εμπορος δεν το χρειαζεται για να κανει την χρέωση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από kon1to Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω κάνει κάποιες αγορές απο το ebay αρχές οκτωβρίου. Μου εχει tracking number αλλά στο 17track μου βγάζει οτι δεν υπάρχει. Μπορώ να το ψάξω κάπου αλλού.? Επίσης ακόμη τα ξεκολλήσει μια άλλη παραγγελία απο το ebay Προορισμός : Ελλάδα Προέλευση : Κίνα 2018-10-23 17:00 Arrive at destination country post office 2018-10-22 17:00 Arrive at destination airport 2018-10-20 17:00 Departure from airport 2018-10-19 17:00 In Transit 2018-10-19 01:54 Despatched from yanwen sorting center. 2018-10-18 22:45 Process completed in yanwen sorting center. 2018-10-18 12:44 Yanwen Acceptance. 2018-10-17 10:09 The item information was created by the seller. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, kon1to είπε ναι κι εγω εχω μπερδευτει... μιλατε για κακοβουλη χρεωση ή για χρεωση λόγω πραγματικης αγορας.. οπως και να 'χει, δεν ξερω απο που προκυπτει αυτη σου η βεβαιοτητα, αλλα ειτε απο POS ειτε απο Ιντερνετ, δεν χρειαζεται ουτε PIN ουτε 3ψηφιος... Edit: Διευκρίνιση προ αποφυγη παρεξηγήσεων.. Μιλαμε για εξ αποστάσεως χρέωση, δηλαδη με πληκτρολόγηση του αριθμου της κάρτας, χωρις φυσικη της παρουσια δηλαδη. Επισης οταν εσυ κανεις ηλεκτρονικη αγορα, δινεις και το CVV/CVC, αλλα ο εμπορος δεν το χρειαζεται για να κανει την χρέωση. Οπως ειπα και πριν, οι τραπεζες πλεον εχουν παρα πολλες δικλειδες ασφαλειας, κοιτανε το που γινονται χρεωσεις, το πως γινονται χρωσεις και χιλια δυο. Ακομα και καποιος να εκανε αυτο που λες την επομενη στιγμη παιζει να σε επαιρναν τηλεφωνο απο την τραπεζα σου για επιβεβαιωση χρεωσης. Αν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα θα πηγαιναμε σε ενα μαγαζι με την πιστωτικη και ο ταμειας θα μπορουσε να κανει χρυσες δουλειες (φαντασου οτι απο τα χερια του θα περνανε δεκαδες η εκατονταδες καρτες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οπως ειπα και πριν, οι τραπεζες πλεον εχουν παρα πολλες δικλειδες ασφαλειας, κοιτανε το που γινονται χρεωσεις, το πως γινονται χρωσεις και χιλια δυο. Ακομα και καποιος να εκανε αυτο που λες την επομενη στιγμη παιζει να σε επαιρναν τηλεφωνο απο την τραπεζα σου για επιβεβαιωση χρεωσης. Αν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα θα πηγαιναμε σε ενα μαγαζι με την πιστωτικη και ο ταμειας θα μπορουσε να κανει χρυσες δουλειες (φαντασου οτι απο τα χερια του θα περνανε δεκαδες η εκατονταδες καρτες). Αναφορά σε κείμενο Στις 9/10/2018 στις 9:13 ΜΜ, Salvation81 είπε Τον αριθμο και να τον δωσεις παντως δεν μπορουν να κανουν τπτ χωρις το τριψηφιο που υπαρχει πισω απο την καρτα (ειδικα αν εχεις το Visa secure ενεργοποιημενο). Απο εκει και περα το σωστο ειναι να κανεις dispute και να δεις τι θα πει και το Aliexpress. ποστάρω και το αρχικό για να καταλαβεις σε τι απανταω. Οι τραπεζες εχουν δικλιδες για να σε προστατεύσουν σε περιπτωση κακοβουλης αγορας, αλλα αν κανεις κανονικα αγορα, η τραπεζα θα προστατευσει τον εμπορο. Αυτο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι το "Τον αριθμο και να τον δωσεις παντως δεν μπορουν να κανουν τπτ χωρις το τριψηφιο που υπαρχει πισω απο την καρτα (ειδικα αν εχεις το Visa secure ενεργοποιημενο)." δεν ισχύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kon1to είπε ποστάρω και το αρχικό για να καταλαβεις σε τι απανταω. Οι τραπεζες εχουν δικλιδες για να σε προστατεύσουν σε περιπτωση κακοβουλης αγορας, αλλα αν κανεις κανονικα αγορα, η τραπεζα θα προστατευσει τον εμπορο. Αυτο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι το "Τον αριθμο και να τον δωσεις παντως δεν μπορουν να κανουν τπτ χωρις το τριψηφιο που υπαρχει πισω απο την καρτα (ειδικα αν εχεις το Visa secure ενεργοποιημενο)." δεν ισχύει! Και εγω σου εξηγω πως αν ηταν τοσο ευκολο καποιος να εκανε αγορες ΜΟΝΟ με τον αριθμο καρτας ολος ο κοσμος θα ειχε καει. Σκεψου ποσοι χρησιμοποιουν καρτες σημερα σε σουπερ μαρκετ και μαγαζια. Τι κραταει καποιον ταμεια πχ να αρχισει να συλλεγει νουμερα (πχ να βαλει το κινητο του και να γραφει βιντεο χωρις να το παρει κανεις χαμπαρι) και να κανει χρυσες δουλειες; Αν μερικοι πιστευετε οτι ειμαστε ζιμπαμπουε και τα πραγματα ειναι τοσο ευκολα παω πασο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Και εγω σου εξηγω πως αν ηταν τοσο ευκολο καποιος να εκανε αγορες ΜΟΝΟ με τον αριθμο καρτας ολος ο κοσμος θα ειχε καει. Σκεψου ποσοι χρησιμοποιουν καρτες σημερα σε σουπερ μαρκετ και μαγαζια. Τι κραταει καποιον ταμεια πχ να αρχισει να συλλεγει νουμερα (πχ να βαλει το κινητο του και να γραφει βιντεο χωρις να το παρει κανεις χαμπαρι) και να κανει χρυσες δουλειες; Αν μερικοι πιστευετε οτι ειμαστε ζιμπαμπουε και τα πραγματα ειναι τοσο ευκολα παω πασο. στα πλαισια της δουλειας μου, χρεωνω αρκετες καρτες καθε μερα, εξ αποστασεως, χωρις να εχω δει την καρτα ή να την εχω πιασει στα χερια μου... αρα εσυ μου λες οτι ή ζω ενα ψεμα ή ζω στην Ζιμπαμπουε. ή απλα τα εχεις μπερδεψει λίγο... εγω προφανως μπορω να χρεωσω μια καρτα απλα ξεροντας τον αριθμο και εσυ/ο καταναλωτης μπορεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης αν δεις κατι υποπτο. Αν λοιπον κανεις αμφισβητηση συναλλαγης, η τραπεζα θα ζητησει απο τον εμπορο να αποδειξει οτι η χρεωση ειναι δικαιολογημενη. Αν μπορει να το αποδείξει (πχ παραγγελια μεσω ιντερνετ) τοτε ολα καλα, αν δεν μπορει, τοτε γινεται μια διαδικασια και τα λεφτα επιστρεφονται στον πελατη... Οποτε για να απαντησω και στην ερωτηση σου,αυτό που κραταει εναν ταμία να αρχισει να συλλεγει νουμερα και να κανει χρυσες δουλειες, ειναι οτι θα τον τσακωσουν στο δευτερολεπτο. Απλα δεν μπορω να καταλαβω, στη συλλογιστική σου, πως το οτι μπορει να υπαρξει κακοβουλη χρηση, αναιρει τη δυνατοτητα να υπαρξει και ορθη χρήση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από kon1to 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κάτι από Amazon.co.uk. Δεν γνωρίζω χώρα προέλευσης του πωλητή αλλά νομίζω Κίνα (δεν ξέρω αν μας απασχολεί και κάπου). Το ποσό που θα μου βγάλει το Amazon είναι τελικό; Θέλω να πω ότι δεν θα πληρώσω κάτι παραπάνω απ ότι αναγράφετε για τελωνείο, ΕΛΤΑ κλπ, σωστά; Τουλάχιστον αυτό γνώριζα αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Έχω κάνει κάποιες αγορές απο το ebay αρχές οκτωβρίου. Μου εχει tracking number αλλά στο 17track μου βγάζει οτι δεν υπάρχει. Μπορώ να το ψάξω κάπου αλλού.? Επίσης ακόμη τα ξεκολλήσει μια άλλη παραγγελία απο το ebay Προορισμός : Ελλάδα Προέλευση : Κίνα 2018-10-23 17:00 Arrive at destination country post office 2018-10-22 17:00 Arrive at destination airport 2018-10-20 17:00 Departure from airport 2018-10-19 17:00 In Transit 2018-10-19 01:54 Despatched from yanwen sorting center. 2018-10-18 22:45 Process completed in yanwen sorting center. 2018-10-18 12:44 Yanwen Acceptance. 2018-10-17 10:09 The item information was created by the seller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ulb είπε Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κάτι από Amazon.co.uk. Δεν γνωρίζω χώρα προέλευσης του πωλητή αλλά νομίζω Κίνα (δεν ξέρω αν μας απασχολεί και κάπου). Το ποσό που θα μου βγάλει το Amazon είναι τελικό; Θέλω να πω ότι δεν θα πληρώσω κάτι παραπάνω απ ότι αναγράφετε για τελωνείο, ΕΛΤΑ κλπ, σωστά; Τουλάχιστον αυτό γνώριζα αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω. Ευχαριστώ! Αν στο τελικο σταδιο της παραγγελιας γράφει και import taxes τοσα χρηματα δεν θα πληρώσεις σιγουρα κατι αλλο. Αν δε γράφει, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρωτα τον το συγκεκριμενο αν το στελνει απο εντος ή εκτος ΕΕ. Αν σου πει απο εκτος τοτε μπορει να εχεις τελωνειο έκπληξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, ulb είπε Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κάτι από Amazon.co.uk. Δεν γνωρίζω χώρα προέλευσης του πωλητή αλλά νομίζω Κίνα (δεν ξέρω αν μας απασχολεί και κάπου). Το ποσό που θα μου βγάλει το Amazon είναι τελικό; Θέλω να πω ότι δεν θα πληρώσω κάτι παραπάνω απ ότι αναγράφετε για τελωνείο, ΕΛΤΑ κλπ, σωστά; Τουλάχιστον αυτό γνώριζα αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω. Ευχαριστώ! Μονο το Αμαζον της Αμερικης σου συμπεριλαμβανει εξοδα τελωνειου (τουλαχιστον απο οσο γνωριζω). Κοιτα στο τελος αν υπαρχουν import fees στην τιμη, αν ναι δεν πληρωνεις τπτ, αν οχι και η τιμη ξεπερναει τα 22ε ναι πληρωνεις κανονικα. 1 ώρα πριν, kon1to είπε στα πλαισια της δουλειας μου, χρεωνω αρκετες καρτες καθε μερα, εξ αποστασεως, χωρις να εχω δει την καρτα ή να την εχω πιασει στα χερια μου... αρα εσυ μου λες οτι ή ζω ενα ψεμα ή ζω στην Ζιμπαμπουε. ή απλα τα εχεις μπερδεψει λίγο... εγω προφανως μπορω να χρεωσω μια καρτα απλα ξεροντας τον αριθμο και εσυ/ο καταναλωτης μπορεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης αν δεις κατι υποπτο. Αν λοιπον κανεις αμφισβητηση συναλλαγης, η τραπεζα θα ζητησει απο τον εμπορο να αποδειξει οτι η χρεωση ειναι δικαιολογημενη. Αν μπορει να το αποδείξει (πχ παραγγελια μεσω ιντερνετ) τοτε ολα καλα, αν δεν μπορει, τοτε γινεται μια διαδικασια και τα λεφτα επιστρεφονται στον πελατη... Οποτε για να απαντησω και στην ερωτηση σου,αυτό που κραταει εναν ταμία να αρχισει να συλλεγει νουμερα και να κανει χρυσες δουλειες, ειναι οτι θα τον τσακωσουν στο δευτερολεπτο. Απλα δεν μπορω να καταλαβω, στη συλλογιστική σου, πως το οτι μπορει να υπαρξει κακοβουλη χρηση, αναιρει τη δυνατοτητα να υπαρξει και ορθη χρήση. Εγω απλα λεω πως δεν γινεται καποιος απλά να εχει το νουμερο μιας καρτας και να αρχισει τις χρεωσεις. Με την πρωτη χρεωση θα βαρεσει καμπανακι στην τραπεζα και η θα κλειδωθει η καρτα αυτοματα η θα επικοινωνησουν με τον κατοχο. Με λιγα λογια ειναι πολυ δυσκολο (για να μην πω αδυνατο) σημερα να γινει κομπινα απλα με τον αριθμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μονο το Αμαζον της Αμερικης σου συμπεριλαμβανει εξοδα τελωνειου (τουλαχιστον απο οσο γνωριζω). Κοιτα στο τελος αν υπαρχουν import fees στην τιμη, αν ναι δεν πληρωνεις τπτ, αν οχι και η τιμη ξεπερναει τα 22ε ναι πληρωνεις κανονικα. Μα γι αυτό το λόγο ρωτάω, διότι στο Αμερικής όπως είναι λογικό τα δέματα θα σου έρχονται εκτός Ευρώπης, εξού και τα fees. Εδώ που δεν αναγράφει κάτι, τι γίνεται; Απλά αναφέρει ποιος θα το στείλει αλλά δεν βρήκα να λέει κάτι σχετικά με το από που θα αποσταλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ρώτησε απευθειας τον πωλητη μεσα απο το συστημα επικοινωνιας του amazon. Δεν θα πει ψέματα για πολλους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, ulb είπε Μα γι αυτό το λόγο ρωτάω, διότι στο Αμερικής όπως είναι λογικό τα δέματα θα σου έρχονται εκτός Ευρώπης, εξού και τα fees. Εδώ που δεν αναγράφει κάτι, τι γίνεται; Απλά αναφέρει ποιος θα το στείλει αλλά δεν βρήκα να λέει κάτι σχετικά με το από που θα αποσταλεί. Το Αμερικανικο Αμαζον εχει ΜΟΝΟ Αμερικανους πωλητες οποτε ως λογικο εχει σαν default να μπαινουν import fees στο τελος. Τα Ευρωπαικα Αμαζον εχουν πωλητες Κυριως απο Ευρωπη οποτε import fees δεν μπαινουν αυτοματα. Γιαυτο λεω να κοιταξεις στο τελος τι γραφει, αν ξερεις οτι ο πωλητης ειναι Κινα και δεν γραφει import fees μαλλον θα τους πληρωσεις εξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις