AllNatural Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από αγγλια φαινεται να ειναι ο πωλητης και λογω οτι ειναι Fullfiled by Amazon νομιζω φευγει απο τις αποθηκες τους (amazon.uk) και οχι κατευθειαν απο τον πωλητη. Τι να πω περιμενω, υποτιθεται οτι θα ερχοταν αυριο, για να δουμε... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από AllNatural Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, να ρωτήσω, έχω παραγγείλει ένα drawing tablet από Κίνα αξίας 20€ (μαζί με τα μεταφορικά). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ Τελωνείο". Απ' ότι ξέρω η ατέλεια είναι στα 22€. Υπάρχει κάποια εξαίρεση για τα προϊόντα τεχνολογίας; Ρωτάω για να ξέρω τι να απαντήσω όταν με ρωτήσουν για απόδειξη αγοράς. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να το περάσουν έτσι τελωνείο χωρίς να με ειδοποιήσουν; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Eatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Εάν διαβάσεις λίγες σελίδες προς τα πίσω θα βρεις την απάντηση σου. Με διαφώτισε ο Isay πάνω σ' αυτό. Απλά έχει αλλάξει κάτι στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Αυτό το μύνημα σημαίνει πως ο σάκος έχει φτάσει κι είναι εν αναμονή να ανοιχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Eatos είπε Ρε παιδιά, να ρωτήσω, έχω παραγγείλει ένα drawing tablet από Κίνα αξίας 20€ (μαζί με τα μεταφορικά). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ Τελωνείο". Απ' ότι ξέρω η ατέλεια είναι στα 22€. Υπάρχει κάποια εξαίρεση για τα προϊόντα τεχνολογίας; Ρωτάω για να ξέρω τι να απαντήσω όταν με ρωτήσουν για απόδειξη αγοράς. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να το περάσουν έτσι τελωνείο χωρίς να με ειδοποιήσουν; Ευχαριστώ! Αν δεν το περασουν θα σου ερθει η φακελος η μυνημα στο κινητο πως το πακετο κρατηθηκε στο τελωνειο και χρειαζονται αποδειξη για εκτελωνισμο. Αν το περασουν φυσικα και δεν ειδοποιουν και θα σου ερθει στο τοπικο ταχυδρομειο μαλλον λογο μεγεθους (δλδ θα πας να το παραλαβεις εσυ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, nikcrf είπε Καλησπέρα Παρήγγειλα κάτι παπούτσια από ένα site, δεν ήρθαν ποτε, εντωμεταξύ το site το έχω χάσει και δεν το ξαναβρίσκω, κοιτάω τώρα στο χαρτί της πιστωτικής που μου ήρθε και έχει ένα site που έγινε η χρέωση YJF*Dutwsnmare.com , στο google δεν βρίσκω τίποτα. Εντωμεταξύ το ποσο είναι 80 ευρώ, ήτανε δυο ζευγάρια. Που μπορώ να κάνω μια καταγγελία και αν με κάποιο τρόπο να πάρω τα λεφτά πίσω, κατά το τελευταίο χλομό το βλέπω αλλα τελοσπάντων τουλάχιστον να μην την πατήσουν και άλλοι. Πάρε τηλεφωνο την τραπεζα ΣΟΥ και ρώτα ποια ειναι η διαδικασία για αμφισβήτηση συναλλαγής απο αγορά που δεν παρεληφθη ποτε. Θα σε κατατοπισουν και εκτός σοβαρου ατοπηματος σου, θα παρεις πισω τα χρηματα σου. 5 ώρες πριν, pavloa είπε μμ μάλιστα..Απλά στα ελτα ακόμη δεν το δείχνει. Εχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν εχει ανοιχτεί ο σάκος. Αυτό μπορει να πάρει 4-20 ημέρες. Τώρα το παρακολουθεις στο elta.gr οπου θα φανει ποτε ανοιχτηκε και η υπολοιπη πορεία του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eatos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν δεν το περασουν θα σου ερθει η φακελος η μυνημα στο κινητο πως το πακετο κρατηθηκε στο τελωνειο και χρειαζονται αποδειξη για εκτελωνισμο. Αν το περασουν φυσικα και δεν ειδοποιουν και θα σου ερθει στο τοπικο ταχυδρομειο μαλλον λογο μεγεθους (δλδ θα πας να το παραλαβεις εσυ). Αν δεν περάσει έρχεται κλασικά ο φάκελος, το γνωρίζω γιατί έχω ξαναστείλει και όλα καλά. Το θέμα είναι, μπορούν να το περάσουν έτσι, χωρίς να με ρωτήσουν πρώτα για απόδειξη και να πληρώσω αλλά 20€ τελωνείο; Πώς θα το κοστολογήσουν δηλαδή; Δε μπορώ να τους στείλω να τους πω ότι κοστίζει 20€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Eatos είπε Αν δεν περάσει έρχεται κλασικά ο φάκελος, το γνωρίζω γιατί έχω ξαναστείλει και όλα καλά. Το θέμα είναι, μπορούν να το περάσουν έτσι, χωρίς να με ρωτήσουν πρώτα για απόδειξη και να πληρώσω αλλά 20€ τελωνείο; Πώς θα το κοστολογήσουν δηλαδή; Δε μπορώ να τους στείλω να τους πω ότι κοστίζει 20€; Ζητάνε παραστατικά, τα στέλνεις, κρινουν και τιμολογουν. Αν δεν στειλεις ή δεν μπορουν να σε βρουν είτε θα παει για καταστροφή/επιστροφη ή θα τιμολογησουν με οποια τιμη βρουν και θα το στειλουν ταχυδρομειο σου. Αν πας να παραλάβεις και θεωρήσεις οτι εκαναν λαθος, ζητάς αναδασμολογηση (αλλη διαδικασία) Δες τον οδηγο του makfil- > https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Τα περιγραφει αναλυτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eatos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, isay είπε Ζητάνε παραστατικά, τα στέλνεις, κρινουν και τιμολογουν. Αν δεν στειλεις ή δεν μπορουν να σε βρουν είτε θα παει για καταστροφή/επιστροφη ή θα τιμολογησουν με οποια τιμη βρουν και θα το στειλουν ταχυδρομειο σου. Αν πας να παραλάβεις και θεωρήσεις οτι εκαναν λαθος, ζητάς αναδασμολογηση (αλλη διαδικασία) Δες τον οδηγο του makfil- > https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Τα περιγραφει αναλυτικα Ευχαριστώ πολύ, θα με βρουν σίγουρα, με έχουν ξαναβρεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, isay είπε Εχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν εχει ανοιχτεί ο σάκος. Αυτό μπορει να πάρει 4-20 ημέρες. Τώρα το παρακολουθεις στο elta.gr οπου θα φανει ποτε ανοιχτηκε και η υπολοιπη πορεία του Κατάλαβα.. αντε να δω ποτε θα τον ανοίξουν. Μακάρι ως την πέμπτη να έχω παραλάβει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Με την DPD τη παίζει ? πως είναι ακόμα εκεί από της 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTourist098 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Παιδια επειγον!Παρηγγειλα ακουστικα BlitzWolf απο banggood αξιας 20,κατι ευρω και μου εφεραν οι κινεζοι "φιλοι" μου εναν φορτιστη blitzwolf.Τι κανω???Τους εστειλα στο λαιβ ειπαν θα σου στειλουμε μειλ.Καμια ιδεα για το τι γινεται απο εδω κ περα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VFerF1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Guys, με το Gearbest τι παίζει τελικά; Σκεφτόμουν να έκανα 1 αγορά γύρω στα 80 ευρώ με priority. Κινδυνεύω για τελωνείο ή να μην έρθει ποτέ; Καλύτερα banggood και ας είναι ακριβότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Παιδια επειγον!Παρηγγειλα ακουστικα BlitzWolf απο banggood αξιας 20,κατι ευρω και μου εφεραν οι κινεζοι "φιλοι" μου εναν φορτιστη blitzwolf.Τι κανω???Τους εστειλα στο λαιβ ειπαν θα σου στειλουμε μειλ.Καμια ιδεα για το τι γινεται απο εδω κ περα? Τους στέλνεις και εικονες απο το unboxing video και δεν θα εχεις προβλημα. Στη χειροτερη και αν δεν βγαλεις ακρη με το BG ανοιγεις dispute στο paypal, βαζεις εκει τις ιδιες φωτογραφίες και σε 3-4 ημερες κάνεις escalate και παιρνεις τα λεφτά σου 5 λεπτά πριν, VFerF1 είπε Guys, με το Gearbest τι παίζει τελικά; Σκεφτόμουν να έκανα 1 αγορά γύρω στα 80 ευρώ με priority. Κινδυνεύω για τελωνείο ή να μην έρθει ποτέ; Καλύτερα banggood και ας είναι ακριβότερα; Δεν εχει αλλαξει τιποτα. Αν στο BG ειναι το πολύ 10-15 ευρω τοις εκατο ακριβότερα, καρφωτα απο BG. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Παιδια επειγον!Παρηγγειλα ακουστικα BlitzWolf απο banggood αξιας 20,κατι ευρω και μου εφεραν οι κινεζοι "φιλοι" μου εναν φορτιστη blitzwolf.Τι κανω???Τους εστειλα στο λαιβ ειπαν θα σου στειλουμε μειλ.Καμια ιδεα για το τι γινεται απο εδω κ περα? Στελνεις και φωτο απο το κουτι που να φενεται το SKU του προιοντος . Και εξηγεις εγω παραγγειλα αυτο και ηρθε αυτο με αυτο το SKU και ρωτας τι γινετε και εαν πρεπει να κανεις dispute στο Paypal . Μονο απο SKU τα αναγνωριζουν δεν μπορουν και αλλιως με τα τοσα που πουλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTourist098 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, villasg είπε Στελνεις και φωτο απο το κουτι που να φενεται το SKU του προιοντος . Και εξηγεις εγω παραγγειλα αυτο και ηρθε αυτο με αυτο το SKU και ρωτας τι γινετε και εαν πρεπει να κανεις dispute στο Paypal . Μονο απο SKU τα αναγνωριζουν δεν μπορουν και αλλιως με τα τοσα που πουλανε Ωραια αυτο μου ζητησαν εξαλλου ενα sku...τι ειναι το sku?Το νουμερο του tracking?(ασχετα αν ηταν untracable) Eπισης η διαδικασια πως παει?Το κραταω η το γυρναω?Μου δινουν λεφτα η το κανω με δικα μου εξοδα?Τα ακουστικα που ειχα παραγγειλει τα στελνουν η απλα παιρνω πισω τα λρφτα μου κ πρεπει να ξανα κανω παραγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις