Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια καλημερα.....αγορασα απο e-bay δυο θηκες κινητων.....ειναι αθηνα απο 3/8.......και ακομη δεν τις εχω παραλαβει....πως μπορω να δω που βρισκονται?...(αν ειναι τελωνειο..ταχυδρομειο..κ.τ.λ)

ευχαριστω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, goyili είπε

παιδια καλημερα.....αγορασα απο e-bay δυο θηκες κινητων.....ειναι αθηνα απο 3/8.......και ακομη δεν τις εχω παραλαβει....πως μπορω να δω που βρισκονται?...(αν ειναι τελωνειο..ταχυδρομειο..κ.τ.λ)

ευχαριστω...

Εχεις tracking number από τον πωλητή; Αν ναι βάλε το στη σελίδα των ΕΛΤΑ και θα δεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Εχεις tracking number από τον πωλητή; Αν ναι βάλε το στη σελίδα των ΕΛΤΑ και θα δεις.

Πρακτικα 4 εργασιμες εχουν περασει (4-5-6 τις ξεχνας αφου ηταν ΠΣΚ) οποτε μην αγχωνεσαι χωρις λογο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις 10/8/2018 στις 2:35 ΜΜ, Salvation81 είπε

Πρακτικα 4 εργασιμες εχουν περασει (4-5-6 τις ξεχνας αφου ηταν ΠΣΚ) οποτε μην αγχωνεσαι χωρις λογο.

παντως ακομη δεν εχω κανενα νεο...ο τρακερ που μου εδψσε ο κινεζος δεν υπαρχει στα ελτα....υπαρχει περιπτωση να ειναι ακομη αεροδρομιο?....τελωνειο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, goyili είπε

παντως ακομη δεν εχω κανενα νεο...ο τρακερ που μου εδψσε ο κινεζος δεν υπαρχει στα ελτα....υπαρχει περιπτωση να ειναι ακομη αεροδρομιο?....τελωνειο?

Ολα παιζουν η μπορει απλα να σου εδωσε λαθος αριθμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2018 στις 8:31 ΜΜ, gregorypap είπε

Καλα μην νομιζεις απλα κ εγω εχασα το κουπονι απο bangood και μετα βρηκα απο gearbest αναγξαστικα επειδη το θελω αμεσα το μι8 δε μπορω να περιμενω. Ας ελπισω ολα να πανε καλα μιας και εχω χρονια να φαω τελωνειο για κινητο..ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.

Φιλε μου εγω παρηγγειλα το ΜΙ8 απο Banggood και εβαλα Belguim Post απο λάθος!! ενω είχα επιλέξει πριν πατησω checkout να έρθει με priority line!!

Λες να περασει τελωνείο???

Σημερα μου έβγαλε αυτο:

• 2018-08-14 19:55Belgium bpost has received the item
  • 2018-08-10 16:21Item is announced / bpost received the information
Επεξ/σία από kostasgtc13
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostasgtc13 είπε

Φιλε μου εγω παρηγγειλα το ΜΙ8 απο Banggood και εβαλα Belguim Post απο λάθος!! ενω είχα επιλέξει πριν πατησω checkout να έρθει με priority line!!

Λες να περασει τελωνείο???

Σημερα μου έβγαλε αυτο:

• 2018-08-14 19:55Belgium bpost has received the item
  • 2018-08-10 16:21Item is announced / bpost received the information

δεν γνωριζω μιας και απο bangood εχω καιρο να παραγγειλω. λογικα safe εισαι και με belgium post χωρις τελωνειο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω  πάρει εγώ από το Βρετανικό, αλλά με πωλητή το amazon 2-3 φορές και ήταν ολοκαίνουργιο με προβλήματα στη συσκευασία. Και από το Γαλλικό μια φορά πριν από 2 μήνες φλας φωτογραφικής στη μισή τιμή από τρίτο πωλητή, ούτε εκείνο είχε κάτι.

Εξαρτάται και το είδος που θέλεις να αγοράσεις βέβαια

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Thanks 1
Δημοσ.

Kαλημερα σε ολους. Αφου ζητησω συγγνωμη εκ των προτερων που θα ρωτησω κατι που ισως εχει ηδη απαντηθει νωριτερα (ειναι ομως πολλες οι σελιδες για να τις ψαχνω ολες), θα κανω μια ερωτηση.

Φιλος αυτη τη στιγμη βρισκεται στην Αμερικη για δουλεια & θα μεινει εκει για καποιους μηνες. Θελει να αγορασει καποια πραγματα τα οποια θα του ερθουν πιο φθηνα απο εκει (κατι parts για pc, οπως CPU, RAM και ισως καρτα γραφικων). Υπαρχει τροπος να τα αγορασει απο εκει και να τα στειλει στην Ελλαδα π.χ. σε εμενα, αποφευγοντας το τελωνειο? Αν οχι, μπορει να ταξιδεψει με αυτα γλυτωνωντας τα κερατιατικα? πχ να ειναι εκτος συσκευασιας η χωρις αποδειξη? Ευχαριστω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gazp είπε

Kαλημερα σε ολους. Αφου ζητησω συγγνωμη εκ των προτερων που θα ρωτησω κατι που ισως εχει ηδη απαντηθει νωριτερα (ειναι ομως πολλες οι σελιδες για να τις ψαχνω ολες), θα κανω μια ερωτηση.

Φιλος αυτη τη στιγμη βρισκεται στην Αμερικη για δουλεια & θα μεινει εκει για καποιους μηνες. Θελει να αγορασει καποια πραγματα τα οποια θα του ερθουν πιο φθηνα απο εκει (κατι parts για pc, οπως CPU, RAM και ισως καρτα γραφικων). Υπαρχει τροπος να τα αγορασει απο εκει και να τα στειλει στην Ελλαδα π.χ. σε εμενα, αποφευγοντας το τελωνειο? Αν οχι, μπορει να ταξιδεψει με αυτα γλυτωνωντας τα κερατιατικα? πχ να ειναι εκτος συσκευασιας η χωρις αποδειξη? Ευχαριστω.

Μονο αν τα φερει στη βαλιτσα του. Καλο ειναι να εχει βγάλει συσκευασίες. Αποδειξη εννοείται την κρατά για λογους εγγύησης. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, isay είπε

Μονο αν τα φερει στη βαλιτσα του. Καλο ειναι να εχει βγάλει συσκευασίες. Αποδειξη εννοείται την κρατά για λογους εγγύησης. 

Οποτε ακομα κι αν τα "βρει" καποιος ανιχνευτης μεταλλων δεν θα εχει προβλημα?

Δημοσ.

Αμα εχει μια ολοκληρη βαλιτσα πραγματα θα εχει προβλημα με το τελωνειο. 

Επισης οταν παει αεροδρομιο αν ειναι πολλα μεταλλικά και τους φανουν περιεργα στο x-ray scan ισως του ζητησουν να ανοιξει βαλιτσα για ελεγχο.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δε θα ασχοληθουν, ουτε εκει ουτε εδω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

Αμα εχει μια ολοκληρη βαλιτσα πραγματα θα εχει προβλημα με το τελωνειο. 

Επισης οταν παει αεροδρομιο αν ειναι πολλα μεταλλικά και τους φανουν περιεργα στο x-ray scan ισως του ζητησουν να ανοιξει βαλιτσα για ελεγχο.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δε θα ασχοληθουν, ουτε εκει ουτε εδω

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ενας CPU θα ειναι και 2 η 4 dimmακια Ram, αναλογα με τα λεφτα που θα εχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...