makfil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν στην αξία των 196,56€ περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά, και τα ποσά αυτά αναγράφονταν πάνω στο δέμα, τότε υπολόγισαν δασμό (196,56 *2,5% =) 4,91€ και ΦΠΑ [(196,56+4,91)*0,23 =] 46,34€ περίπου. Επειδή τα ποσά που γράφεις βγαίνουν παραπάνω, γιαυτό ζήτησα να γράψεις αναλυτικά τα επί μέρους ποσά που πλήρωσες, αν τα γνωρίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) τι ακριβώς γράφει πάνω στο δέμα δε γνωρίζω γιατί δεν το έχω παραλάβει.Εάν μπώ στο λογαριαμό μου στο site η παραγελία μου είναι η ακόλουθη : shipped Night Haze Sweater Color: GRAY Size: S €34.99 shipped Jeffrey Campbell Verve Wedge Boot Color: BLACK PATENT RUBBER Size: 8.5 €91.59 shipped Gilded Lace Crop Top Color: GOLD Size: S €24.70 shipped Nasty Gal Pom Bomb Sweater Color: BLACK/WHITE Size: S €45.28 τα μεταφορικά για παραγγελία άνω των 150 ευρώ είναι δωρεάν σε αυτό το site Εαν γίνομαι κουραστική συγνώμη απλά θέλω να ξέρω γιατί ο δασμός και οι φόροι βγαίνουν τόσο πολύ και αν δεν το παραλάβω από τα ελτα τι γίνεται. Πάντως έχω ξανακάνει τέτοια παραγγελία απο αυτό το site και μάλλον πρέπει να το ρίξω στο ότι ήμουν τυχερή και δεν ξανά χρεώθηκα;;; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2014 από katsf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εννοούσα σε σύγκριση με τα ποσά των 100€ και 15€ που έγραψες για τον εκτελωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν πωλείται από το ίδιο το amazon.com θα προπληρώσεις ό,τι έξοδα χρειάζονται στο ίδιο το amazon (αν επιλέξεις Amazon Global Expedited ή Amazon Global Priority). Στείλε link αν θες να τσεκάρω να σου πω τελικό ποσό! Όταν έρθει εδώ, λογικά θα σου ζητήσουν μία ηλεκτρονική εξουσιοδότηση, χωρίς όμως να πληρώσεις κάτι επιπλέον. για αυτήν ενδιαφέρομαι απλά εγώ σκέφτηκα να την φέρω Ελλάδα μέσω forward εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Την ανάλυση εξόδων εκτελωνισμού δε τη ξέρω...ξέρω ότι μου είπαν τηλεφωνικά στα ελτά, ότι δηλαδή πρέπει να καταβάλω 100 ευρώ για να παραλάβω το δέμα μου εκ των οποίων τα 12 με 15 ευρώ περίπου(δεν θυμάμαι ακριβώς) πάνε στα ελτα(για τη μεταφορά και αποθήκευση) και τα υπόλοιπα μου τα χρέωσαν στο τελωνείο πειραιά αλλά ούτε αυτοί ήξεραν τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση του τελωνείου...επειδή όμως από ότι βλέπω δε το γλυτώνω θα πρέπει να το παραλάβω. Οπότε θα ενημερώσω αναλυτικά τη χρέωση για να το έχετε και εσείς υπόψην. Συμπερασματικά για μένα τέρμα τα ψώνια απο site εκτος Ε.Ε. ειδικά για τέτοια προϊόντα. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Η σκέψη για μη αγορά από τρίτες χώρες είναι κάτι που έχει απασχολήσει αρκετούς, ειδικά, μετά την πρόσφατη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκτελωνισμού, η οποία φαίνεται ότι έχει άμεση επίπτωση και στα ΕΛΤΑ που θεωρούσαμε μέχρι τώρα ότι εφάρμοζαν διαφορετική (και πιο οικονομική) διαδικασία. Σίγουρα, η συνολική εικόνα από την αγορά που έκανες και τα αναλυτικά έξοδα που θα πληρώσεις για τον εκτελωνισμό θα βοηθήσουν τους επόμενους στο να διαμορφώσουν μια πρόσφατη εικόνα της κατάστασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 για αυτήν ενδιαφέρομαι απλά εγώ σκέφτηκα να την φέρω Ελλάδα μέσω forward εταιρίας. Δυστυχώς επειδή δεν πωλείται από το amazon, δεν το στέλνει Ελλάδα! Οπότε οι εταιρείες που αναφέρεις θα χρειαστούν (προσωπικά δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αυτό το κατάστημα το ξερει καποιος ? Παρηγγειλα κατι παπούτσια για λογαριασμο φιλης στις 17/1 με επιπλέον καποια χρεωση για γρηγορη παραδοση αλλα τιποτα . Προσπαθω να συνδεθω μου λεει λαθος στοιχεια αν και είναι σιγουρα σωστα , ζηταω αλλαγη κωδικου αλλα δεν μου ερχεται email http://greece.uggbay.com/ Μου βγαζει τωρα αυτό αλλα επικοινωνια ΗΠΑ δεν βλεπω που λεει Τελικα σημερα ηρθαν τα παπούτσια .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δώσε περισσότερα στοιχεία για την παραλαβή. Ήρθε το δέμα με ΕΛΤΑ, χωρίς έξοδα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δώσε περισσότερα στοιχεία για την παραλαβή. Ήρθε το δέμα με ΕΛΤΑ, χωρίς έξοδα κλπ Δεν ξερω με τι ηρθε γιατι δεν ημουν σπιτι και με πηραν τηλ και το αφησαν σε γειτονισα αλλα δεν πληρωσα κατι παραπανω από την αρχικη χρεωση.Το μεσημερι θα δω με τι ηρθε και θα γραψω. edit Ηρθε από Σανγκαϊ με EMS χωρις άλλη επιβρυνση Κοστος αγορας 94 ευρω Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini26 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τις αγορες απο το internet...ειχα κανει μια παραγγελια απο κινα για δυο αθλητικες φορμες για τους γονεις μου οταν τις παρελαβα ειδα οτι ηταν μικρες,σε αυτη την περιπτωση τι κανω,τις στελνω πισω αξιζει να τις στειλω με τοσα εξοδα αποστολης,τις ειχα παρει 22,42 eurw ι μια..σας ευχαριστω εκ'τον προτερον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω με τι ηρθε γιατι δεν ημουν σπιτι και με πηραν τηλ και το αφησαν σε γειτονισα αλλα δεν πληρωσα κατι παραπανω από την αρχικη χρεωση.Το μεσημερι θα δω με τι ηρθε και θα γραψω. edit Ηρθε από Σανγκαϊ με EMS χωρις άλλη επιβρυνση Κοστος αγορας 94 ευρω Το πακέτο έγραφε, στην εξωτερική όψη, 94 ευρώ και δεν πληρώσεις τπτ; In other news Θελω δικαρτο κινέζο και ενα xstar αλλα με αυτα που γίνονται, ιδρώνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το πακέτο έγραφε, στην εξωτερική όψη, 94 ευρώ και δεν πληρώσεις τπτ; In other news Θελω δικαρτο κινέζο και ενα xstar αλλα με αυτα που γίνονται, ιδρώνω... Μονο βαρος 1200 γρ εγραφε η αποδειξη της EMS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εκανε μονο 11 μερες απο κινα? ημερολογιακες κιολας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εκανε μονο 11 μερες απο κινα? ημερολογιακες κιολας? Ακριβως αλλα κατά την αγορα ειχε επιλογή για γρηγορη παραδοση με 3-4 ευρω αν θυμαμαι καλα κοστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις