Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,παρηγγειλα ενα tempered glass απο aliexpress και μου ηρθε σπασμενο,ειναι η δευτερη παραγγελια μου απο το συγκεκριμενο σαιτ και τον συγκεκριμενο πωλητη.Εστειλα εδω και 3 μερες μυνημα στον πωλητη μαζι με φωτογραφια του γυαλιου και τον ρωτω τι λυση προτεινει.Μαλλον δεν προκειτε να απαντησει...Τι κανω απο δω και περα??Ανοιγω dispute??Και τι ακριβως πρεπει να γραψω??Τι επιλογες εχει ανοιγοντας dispute??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill27 είπε

Καλησπερα παιδια,παρηγγειλα ενα tempered glass απο aliexpress και μου ηρθε σπασμενο,ειναι η δευτερη παραγγελια μου απο το συγκεκριμενο σαιτ και τον συγκεκριμενο πωλητη.Εστειλα εδω και 3 μερες μυνημα στον πωλητη μαζι με φωτογραφια του γυαλιου και τον ρωτω τι λυση προτεινει.Μαλλον δεν προκειτε να απαντησει...Τι κανω απο δω και περα??Ανοιγω dispute??Και τι ακριβως πρεπει να γραψω??Τι επιλογες εχει ανοιγοντας dispute??

Θα σε αποζημιωσει αμεσως το ali.. Ανοιγεις dispute, διαλεγεις το λογο κ απο κατω σου εχει επιλογη για φωτογραφια.. Εμενα σε κατι αντιστοιχο, το ali με δικαιωσε μεσα σε 4 ωρες.. Δεν ειχα θεμα με τον πωλητη, απλα δεν προλαβα να κανω cancel.. 

Δημοσ.

τον  τελευταιο καιρο εχω θεμα με τις πληρωμες απο ebay. αλλες φορες δεχεται και αλλες δεν δεχεται πληρωμη με την ιδια καρτα σε ιδιο νομισμα. εχετε συναντησει κατι παρομοιο?

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, johni41 είπε

τον  τελευταιο καιρο εχω θεμα με τις πληρωμες απο ebay. αλλες φορες δεχεται και αλλες δεν δεχεται πληρωμη με την ιδια καρτα σε ιδιο νομισμα. εχετε συναντησει κατι παρομοιο?

Το εχψ πετύχει εγώ σε ένα συνάδελφο. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει λύση πέρα από χρήση αλλού πειπαλ από μεριά του ή έμβασμα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, johni41 είπε

Είχα και εγώ πρόβλημα σε αγορές από eBay  δεν μου περνούσε κάποιες αγορές κυρίως μικρά ποσά. Σε επικοινωνία που είχα με την τράπεζα ή απάντηση που έλαβα ήταν ότι οι αγορές απορρίφθηκαν λόγο καπιταλ κοντρόλ.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια χρειαζομαι αμεσα τη βοηθεια σας. παραγγειλα ενα mi 8 απο gearbest και δεν ξερω ποιος απο τους 2 τροπους ειναι πιο ασφαλες για αποφυγη τελωνειου. Belgium Registered η EU priority line. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregorypap είπε

καλησπερα παιδια χρειαζομαι αμεσα τη βοηθεια σας. παραγγειλα ενα mi 8 απο gearbest και δεν ξερω ποιος απο τους 2 τροπους ειναι πιο ασφαλες για αποφυγη τελωνειου. Belgium Registered η EU priority line. 

Αφου το παράγγειλες, ό,τι εγινε ... έγινε. Και οι δυο εχουν παρα πολύ καλές πιθανότητες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, isay είπε

Αφου το παράγγειλες, ό,τι εγινε ... έγινε. Και οι δυο εχουν παρα πολύ καλές πιθανότητες.

Μπηκα στο live chat και το αλλαξα τελικα το εκανα belgium registered. Εσυ σαν ειδικος τι θα εβαζες απο τα 2 αυτη τη στιγμη μιας κ εχω ακομα τη δυνατοτητα να το αλλαξω ξανα μεχρι να το στειλουν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Εχω κανει ενα dispute στο ali κ εχει κολλησει η διαδικασια ποσες μερες τωρα στο refund.. Τι αλλο μπορω να κανω? Μ εχει δικαιωσει το ali.. 

Παιρνει αρκετες εργασιμες για να γινει refund το ποσο στον λογαριασμο σου παντως (σε εμενα παιρνει γυρω στις 4 οσες φορες εχει γινει).

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gregorypap είπε

Μπηκα στο live chat και το αλλαξα τελικα το εκανα belgium registered. Εσυ σαν ειδικος τι θα εβαζες απο τα 2 αυτη τη στιγμη μιας κ εχω ακομα τη δυνατοτητα να το αλλαξω ξανα μεχρι να το στειλουν.

Πάλι καλά. Το belgium έχει φανεί οτι είναι λιγοτερο trouble free και πιο γρήγορο απο το eu express. Ειδικός δεν είμαι όπως φαίνεται στο μήνυμα σου, αλλά με αυτά που εχω αντιμετωπίσει και διαβάσει με το gearbesτ, εγώ έχω σταματήσει πολύ καιρό να ψωνιζω απο εκει. Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές και για ελάχιστα ευρω, θέλω την ψυχική σου υγεία. Οταν πρεπει να παραγγείλω για φίλους/γνωστους η συμφωνια ειναι οτι άμα κάτσει στραβή (πριν ή μετά, την παραγγελία) θα αναλάβουν αυτοι όλη τη αλληλογαρφία και το τρέξιμο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Παιρνει αρκετες εργασιμες για να γινει refund το ποσο στον λογαριασμο σου παντως (σε εμενα παιρνει γυρω στις 4 οσες φορες εχει γινει).

Κ εμενα καπου τοσο εκανε αλλα τρ ειμαστε στις 7 ηδη.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...